Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
640
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Airties RT-205 arayüze erişim sorunu
H
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba.
Modemin arayüzüne 192.168.2.1 ile erişim yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir şekilde açılmıyor. Modeme ait program kurulu. Fakat onda da airties ürünleri bulunamadı diyor. İnternete sorunsuz giriyorum. Şuan kablosuzda bağlanacak cihaz olmadığı için kablosuz ağı kapatmak istiyorum ama nafile. Kablosuz koruma olduğu için umursamıyorum. modemi resetler isem kullanıcı adını ve şifre için tekrar modeme giriş yapamazsam diye korkuyorum. Ne yapabilirim ? Modem kablosuz açık kalması sıkıntı olur mu ?
Teşekkürler.



P
9 yıl
Çavuş

2.1 değişmiş olabilir. Bunu öğrenmek için Denetim Masası-Ağ Bağlantılarını açın burada kullandığınız bağlantının adı görünecektir (Örn : Yerel Ağ Bağlantısı gibi). Buna sağ tuş-Duruma tıklayın. Ardından Ayrıntılar butonuna tıklayın IPv4 Varsayılan Ağ Geçidi yazan kısımdaki ip adresini kontrol edin 2.1 mi. Değilse orada yazanla modeme girmeyi deneyin tarayıcınızdan.




Bu mesajda bahsedilenler: @hione
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.