Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
622
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Web Sitenizi Kurun Millet
K
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bir web sitesi kurmak için kendinize sormanız gereken ile soru NEDEN ? olmalıdır.

Çünkü kurduğunuz bu web site ile önce ne yapmak istediğinizi belirlemeniz gerekiyor. Para kazanmak mı istiyorsunuz? Yoksa sadece bir hobi mi? Eğer para kazanmak istiyorsanız kurduğunuz sitenin bir amacı olmalı. Ben size hem ücretsiz bir şekilde site kurmayı göstererek, hem de bu siteden nasıl para kazanabileceğinizden bahsetmek istiyorum.

Google gibi arama motorlarından web sitenize günlük binlerce kişi gelebilir fakat bu neye yarayacak? Yani size ne faydası olacak. Bir web site kurmadan önce bunu iyi saptamak lazım.

Büyük web siteleri genelde reklamlardan kazanç elde ederler. Fakat reklam geliri elde etmek için yüksek trafiğe sahip bir siteniz olması gerekir. Tabiki bu zamanla olacak bir iş fakat para kazanmak için böyle bir site kurmanıza gerek yok.

Bir web site kurmaya başlamadan önce seçtiğiniz konu çok önemlidir. Öncelikle şunu kesin olarak bilmelisiniz ki sitenizde veya bloğunuzda her telden bir şeyler yazamazsınız. Bloğunuzun belirli bir kategorisi olmalı. Örneğin moda üzerine bir blog açtıysanız bu blogta modadan farklı her telden birşeyler yazarsanız siteniz moda bloğu olmaktan çıkar. Bu konu uzar gider o yüzden fazla değinmeyeceğim. Daha detaylı bilgi için blog sayfama bekliyorum.http://websiteolustur.blogspot.com.tr/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalorx -- 5 Ocak 2015; 20:43:17 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.