Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
4155
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstanbulda Notebook tamiri yapan yer tavsiyesi?
C
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kadıköy civarında sağlam , bu işlerden anlayan bilindik yer varmı. Arkadaşın kasanın içinden parça kırılmış resmini koydum zaten sıkıntılı çalışıyor sanırım ekran kartını tutan bir parçaydı. Notebook acer. Şimdiden yorumlar için teşekkürler..
< Resime gitmek için tıklayın >



E
9 yıl
Er

Arkadaşlar notebook tablet ve cep telefonu konusunda en iyi hizmeti şuan ben veriyorum.Ayrıca bu işi çok iyi bilen biri olarak bu işin eğtimini de veriyorum. Unutmayın ki bu işlerde elinde bga cihazı olan
eline her tornavida alan kişiler kendilerini servis ilan ediyorlar. Dikkatli olmanızda yarar var. Firmamı görmek isteyen arkadaşlar ofisime gelebilir.
Kadıköy / İstanbul
http://www.teknikservisegonder.com/
http://www.gsmegitimi.net/
Telefonlarımız: 0 555 265 76 12 ve 0535 969 97 97 numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.



H
7 yıl
Er

Anet Bilişim , müşterilerine sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak; Pc & Notebook Tamir, Güvenlik (cctv) sistemlerinin kullanımına yönelik altyapı hizmetleri veriyor.

Tüm Notebooklarınız ileri teknoloji cihazlarımız ile kontrol edilerek en kesin çözümü size sunuyoruz. Notebooklarınızın tam bir check –up ile size net fiyat ve doğru yönlendirme yapılarak ilk gün ki gibi kullanabileceksiniz.

Firmamız onarımını yaptıkları ürünler konusunda 6 ay garanti vererek orijinal parça ve kaliteli teknik bilgisinin arkasında durmaktadır.

Diğer illerden cihazlarını onarım için yollamak isteyen müşterilerimize ücretsiz kargo ve paketleme hizmeti sunmaktadır.

http://www.anetbilisim.com/

http://www.notebookservismerkezi.com/

http://www.macbookservisim.com/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.