Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
764
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 AYLIK HTC-TELESERVİCE MACERAM-DESIRE 610 ALMAYIN!!!!
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar, Ekim 15 te satin aldigim htc desire 610 model telefonumda 13 gün sonra ekranda titreme nedeniyle servise gönderdim.. 2 ay içinde 5 kere servize gidip,3 kere degisim oldu ve gelen 3 degisim cihazindada bu sorun vardi.. (ilk aldigim telefon dahil toplam 4 cihazda ayni sorun vardi) 2 kere ise servis sorunu goremedigini belirtti son gonderdigimde ise sonradan farkettikletini soyleyip cihazi geri istediler ve bu esnada 3. degisim cihazimi gonderdiler.. Sonuc tabi ayni.. Bunun bi sanssizlik olmadigini dusunuyorum,uretimi hatali cihazlarin satista oldugunu ve kesinlikle bu cihazi almamanizi oneriyorum.. Thh yollari gozuktu bana,sureci buraya yazacagim.. Htc'nin elinede kimse dusmesin diyorum.

imla icin ozur dilerim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Güncel up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
9 yıl
Binbaşı

Bence sen hata yapmışsın direk ücret iadesi isteyecektiniz sonuçta 30 gün böyle bir hakkınız var hatta thh gitmemize bile gerek yok htc den böyle bir talbeniz oldu mu olmadıysa isteyin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

tabi ki oldu ama kabul etmediler.




Bu mesajda bahsedilenler: @gokhannexus
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.