Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1421
Tıklama
0
Öne Çıkarma
6 Ay Bizden Kampanyası
G
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hat iptal başvurusunda bulunan ve kapsam içerisindeki tarifelerde olan Gerçek ev telefonu abonelerimizden, 24 ay boyunca Türk Telekom abonesi olarak kalma koşulu ile kampanyaya katıldıkları ayı takip eden 6 (altı) aylık fatura dönemi boyunca tarife paket ücreti alınmayacaktır. “6 Ay Bizden Kampanyası”, 24 ay taahhütlü olup, başvurular 18.Aralık.2014 ile 18.Aralık.2015 tarihleri arasında ilk 500.000 abone için alınacaktır.

Hedef Kitle

Hat iptal başvurusunda bulunan;

Türk Telekom Gerçek ev telefonu abonesi olan,
Türk Telekom’un mevcut bireysel tarifelerinden Ev Avantaj 100, Ev Avantaj 200, Ev Avantaj 300, Ev Avantaj 600, Ev Avantaj 100 Artı, Ev Avantaj 200 Artı, Ev Avantaj 300 Artı, Ev Avantaj 600 Artı, Ev Avantaj Akşam, Ev Avantaj Akşam Artı, Ev Avantaj Uzun, Ev Avantaj Uzun Artı, Ev Avantaj 100 Dört Dörtlük, Ev Avantaj 200 Dört Dörtlük, Ev Avantaj 300 Dört Dörtlük, Ev Avantaj 600 Dört Dörtlük, Ev Avantaj Özgür, Ev Avantaj Özgür Dört Dörtlük, Fiks Hatt, Gap Avantaj, Klasikhatt, Klasikhatt Mutlu Pazar, Konuşkanhatt, Konuşkanhatt Pazar, Köy Avantaj, Sadehatt, Sadehatt Mutlu Pazar, Saniye Hatt, Sosyal Tarife, Standarthatt, Standarthatt Pazar tarifelerinden birinde bulunan.
PSTN hizmet türünün PSTN alt hizmet türünde,
Şüpheli alacaklı listesinde ve kara listede bulunmayan,
Borcundan dolayı hattı kapalı olmayan,
Hat dondurma listesinde olmayan,
THK abonesi olmayan,
Dijital santral abonesi olan aboneler kampanyadan yararlanabilcektir.
Kampanya’dan UMTH ve STH aboneleri yararlanabilecektir.
Ödenmemiş borcu olan aboneler kampanyadan faydalanabilecektir.



A
9 yıl
Binbaşı

Eski bir KLASIKHATT kullanıcısı olarak;

24 Ay Taahhütle 6 Ay indirim - 90 TL indirim yapar, TTNET Alo konuştukta ödede 8 TL indirim var 24 ay taah. 192 TL indirim yapar, ev telefonunu sadece internet için kullananların ttnet aloya geçmesi daha avantajlı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.