Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
992
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yılbaşı Hediye Tavsiyeleri
A
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Yılbaşı geldi çattı. Artık herkes telaş içinde, her yıl rutine binen hediye alma çabasında. Ancak kafalarda hep aynı soru? Yılbaşında ne hediye almalıyım? Bu soruyu tek başına ele aldığımızda, temel olarak eksik ve mantıksız bir soru oluyor. Çünkü hediye bir kişi için alınır. Yani alan kişiden çok, alınan kişi için hediyenin önemi ve anlamı vardır ve olmalıdır. Bu çerçevede bizde bu yılki yılbaşı hediye tavsiyelerimizi çeşitli gruplara bölerek vermek istedik. Buna göre ilgi alanlarına uygun ayrılmış,çeşitli yazılar yazarak bir yazı dizisi oluşturduk. Sizde hediye alacağınız kişiye uygun kategoriden bir hediye seçerek bu yükü üzerinizden atabilirsiniz. Veya bizim tavsiyelerimizden ilham alarak farklı bir seçeneceğe yönelebilirsiniz.



Maddelere tıklayarak ilgili konuya gidebilirsiniz.



1- Teknoloji Severlere Hediye Tavsiyeleri


Aslına bakarsak en kolay hediye, bu kategoride bulunuyor belkide. Ancak fiyatlar da o nebzede pahalı. Ancak tavsiyelerimiz arasında 10TL tutarında da hediye bulunuyor. Buna göre yazımıza bakarak gönül rahatlığı ile bir ürün seçebilirsiniz.

2- Oyun Severlere Hediye Tavsiyeleri

Oyun sever arkadaşınıza hediye beğendirmeniz zor aslında. Sizin beğendiğiniz, büyük ihtimalle onun umurunda olmayacaktır :). Bu nedenle bizim tavsiyelerimize göz atmanızda fayda var.

3- Fotoğraf Severlere Hediye Tavsiyeleri


Eğer fotoğrafçılıkla uğraşmıyorsanız, büyük ihtimalle arkadaşınızın gereksinimlerini ve yüzünde tebessim yaratacak hediyeyi bulamazsınız. Tavsiyelerimiz arasında her bütçeye uygun ürünler mevcut. Seçin ve birini alarak arkadaşınızı memnun edin.

4- Kitap Severlere Hediye Tavsiyeleri

Herkesin kitap kurdu bir arkadaşı vardır. Ancak hediye alma noktasında sıkıntı çekebilirsiniz. Sadece kitapları referans alırsanız tıkanabilirsiniz. Belki de biraz yaradıcı olmak gerekir, ne dersiniz?

5- Doğa Sporu Severlere Hediye Tavsiyeleri

Doğa sporları ile uğraşan bir arkadaşınız var ve hediye almak istiyorsunuz. Ancak büyük ihtimalle ne alınacağına dair herhangi bir fikriniz yok. O zaman sizi yazımıza alalım.

6- Çay – Kahve Severlere Hediye Tavsiyeleri

En geniş yelpazeli kategori budur belkide. Çoğu arkadaşımız bu kategoriye uygundur. Ama biraz yaratıcı olmak da gerekebilir.

7- Sevgiliye Hediye Tavsiyeleri

Geldik en zor kategoriye belkide. Çoğumuz bu noktada tıkanıp,araştırmaya başlayabiliriz. O yüzden tereddüt etmeden tavsiyelerimize bakmalısınız.

Yılbaşı Hediye Tavsiyeleri

Sizde fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Arayanlara yol göstermiş oluruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 17 Aralık 2014; 22:55:20 >

Z
9 yıl
Yarbay

A
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkürler, faydalı paylaşımlar yapmaya çalışıyoruz.



S
9 yıl
Yüzbaşı

Güzel bir paylaşım olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.