9- -15 haziran 2013 tarihleri arasi icin nisan ayinda rezervasyonumu yaptiriip, tum ucreti odedigim otele, giris gunu saat 13 de vardim. Reception da, otelin dolu oldugu, ogle yemegi hakkkimiz olmadigi, beklememiz gerektigi bildirildi. Saat 16 ya kadar bekledikten sonra daha dusuk puanli bir otel e yerlesmemiz disinda bir alternatof olmadigi belirtildi. Kucuk cocugumuz oldugu icin mecburen kabul ettik. Otel muduru emre bey ise gayet piskin bir sekilde bu tip durumlarin ilk olmadini, yapabilecegimiz hicbir sey olmadigini belirtti. Otele giremedigimize dair belge istedigimde ise sozu dolastirip kayboldu. Bizden sonra giris yapan birkac yurtdisi misafiri de gorduk. Hic tahmin etmedigim bir tatil deneyimi oldu. Tavsiye etmiyorum. .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >