Bir süreliğine bilgisayarımın yerini değiştirmek zorundayım Pc yi geçirdiğim Oda da da topraklama priz yok bilgisayarımı mecburen normal bir prize takıorum bu arada ısıtıcımıda mecburen düz bir prizde kullanıorum
sorum ise ben 2 ay kadar böle kullancağım giibi görünüor donanımsal olarak bir zararı veya tehlikeli bir şey olur mu ?
şimdiden tşkler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Üstat prizi değiştir bence sıkıntı yaşama Bişey olmaz olmaz olacağı tutar bence sistemi sağlama al Topraklı da bile voltaj düşmelerinden etkileniyorken,ani bir yükselmede felan sisteme yasık olur Prizi değiştir hiç yoktan çok zor bişey değil nasılsa.
Pc yi geçirdiğim Oda da da topraklama priz yok bilgisayarımı mecburen normal bir prize takıorum bu arada ısıtıcımıda mecburen düz bir prizde kullanıorum
sorum ise ben 2 ay kadar böle kullancağım giibi görünüor
donanımsal olarak bir zararı veya tehlikeli bir şey olur mu ?
şimdiden tşkler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycelebi -- 23 Ocak 2008; 16:58:09 >