Selam arkadaşlar, bir tırın sıkıştırması sonucu bariyere sürttüm aracı araç serviste. Arka çamurluk için değişim mi yoksa onarım mı yaptırmak daha iyi olur görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Onarım olursa en az 1 cm kalınlığında macun atıp geçecek ustalar tahminim, kalıcı çözüm adına pek sağlıklı olmaz kanımca. < Resime gitmek için tıklayın >
Değişim olursa bölgesel kesim+kaynak mı olmalı yoksa şuradakinin orjinali parça ile komple değişim mi istemeli? Komple çamurluk değişimi daha temiz olabilir ama sürtmeden daha ciddi bir durum varmış izlenimi veriyor ve aracı ojinallikten daha fazla uzaklaştırır gibi geliyor bir yandan. https://motoallegro.net/en/detail/prod-17729316509/
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
gereken en iyi şekilde yapmışlar başta sizin dediğiniz 1 santimlik macun olayıda olmamış. birde kordon altından lokal boya yaparlar tertemiz olur. Buna şükür artık.
Yapıldı tabi ama macun kalınlığı ve miktarı önemliydi ilerisi için, bu da onarımın ne kadar iyi yapılabileceği ile ilgiliydi ki gayet iyi düzeltmişler sacda içe doğru oluşan sünmeyi.
< Resime gitmek için tıklayın >
Değişim olursa bölgesel kesim+kaynak mı olmalı yoksa şuradakinin orjinali parça ile komple değişim mi istemeli? Komple çamurluk değişimi daha temiz olabilir ama sürtmeden daha ciddi bir durum varmış izlenimi veriyor ve aracı ojinallikten daha fazla uzaklaştırır gibi geliyor bir yandan.
https://motoallegro.net/en/detail/prod-17729316509/
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svevo -- 5 Ağustos 2025; 17:1:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >