Hocam iyi hoş diyorsunuz sansüronline biliyoruz ama superonlineın tekel olduğu yerde ne yapacaksın fiber sadece superonlineda var kimseye vermiyor kiralamıyor vdslmi geçelim.
Yardım isteyen konuyu açan ben değilim ne superonlinedan ne diğer isslerle bir işim yok.Burda adam sorunundan bahsetmiş superonlinedan çıkın demişsiniz kafam ağrıyor diyen insana kes kurtulursun demek gibi.
daha başkası gelip vdsl yerine adsle geçerim demiş bilmiyorsanız asıl siz konuya bir şey yazmayın .
arkadaşlar sorun an itibariyle çözüldü. dün gece sorunu bildirmiştim detayları yazdım ve sabah sorun çözülmüştür yazıyor hemen konuşma yaptım sorunsuz akıyor. Sıkıntı yok yani şu an teşekkürler cevaplar için.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.