Arkadaşlar öncelikle merhabalar, Pioneer MVH-S115UI teybe sahibim. Uzun süredir ayarlarını hiç ellemedim geçen gün babama verdim arabayı kapatamamış teybi neredeyse bütün tuşlara basmış :D, Şuan kanal değiştirme tuşuna bastığım zaman kayıtlı kanallar arası geziyor, eskiden 5 5 5 olarak atlardı şuan o yok, istediğim radyoyu açamıyorum. Uzun süre basılı tuttuğumda da mesela 101.8 radyosunda durmuyor. nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.