Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
436
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Formatta klavye sorunu
E
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Format atmak için ön yüklemeden sonra sözleşmeyi F8 tuşuna basıp kabul edemiyorum. çünkü klavyem "Microsoft Digital Media Keyboard "1.0A" ve buda F8 tuşuna fwd görevi atanmış. görevi devre dışı bırakıyorum. fakat yine F8 tuşuna basılmıyor. başka klavyem de yok. acaba bu sözleşmeyi nasıl geçebilirim? F8 tuşunu nasıl normal hale getirebilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
19 yıl
Binbaşı

microsoft klavyelerin çoğunda f lock tuşu vardır bu tuşa basarak ışığı söndürdükten sonra tekrar deneyin eğer klavye usb ise biostan usb klavye enable aktif olmayabilir bu durumda biosada giremezsiniz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.