Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1156
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İzmirde Lumia Destekli Jtag Yapan Yer
T
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar 2 yıl kadar önce lumia 1020 telefonum "unable to find bootable option" hatası vermişti. Herkes anakartı yanmış dedi ve araştırdım da internette hiçbir çözüm bulamadım ta ki düne kadar. Günlük olarak kullandığım telefonum servise gidince ben de bunu canlandırabilir miyim diye düşündüm ve gerçekten de internette bir çözüm buldum. Samsungun yaptığı eMMC ile ilgili bir hataymış. Çözüm linkini aşağıya bırakacağım bilgisi olan biri bana yardım ederse çok sevinirim.

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f672/success-lumia-1020-emmc-error-unable-find-bootable-option-emmc-direct-pinout-1982453/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.