Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
1604
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2013 latitude executive mi 2012 citroen c5 mi
U
8 yıl (4121 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

bugün araba bakarken iki araba arasında kaldık. latitude 1.6 executive dizel manuel 103 bin de 65k fiyatı var diğeriyse 2012 model dizel otomatik c5 105 binde 60k fiyatı var . iki arabanında bildiğiniz kronik sorunları vs var mı ? Latitude un üretimden kalkması satışında veya olası bir sorunda ne kadar etkili olur ?
Arabanın konforlu , mümkün olduğunca az yakmasını ve güvenli bir araç olmasını bekliyoruz. arka diz mesafesi iyi olmalı. Annem dışında uzun bir aileyiz ve uzun yolda kullanmayı düşünüyoruz aracı. Cavaplarınız için teşekkürler şimdiden

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
8 yıl (2655 mesaj)
Yarbay

Latitude bende düşündüm ama nedense Vazgeçtim. Ama c5 1.6 2012 model otomatigi 7 ay 15 bin km kullandım. Arac cok ama cok konforlu. Yani daha önce E serisi mercedes e bile binseniz C5 konfor anlamında uç nokta sınıfında. Üst sınıfta ise mercedes ayarında diyebilirim. Yol tutuşu bence iyi ama biraz yana yatıyor. Arac yol sesini bildiğiniz almıyor pütürlü asfaltta bile yok sesi yok yani. Citroen bunu nasıl başarmış insan merak ediyor. Çok arac kullandım Passat Mondeo golf sportage insignia ama C5 kadar konforlu ve az yol sesi alan yok kesinlikle. Nirvanaya ulaşmış arac. Rüzgar sesi biraz fazla geldi bana 110 üstünde geliyor. Ama bence bu fiyata kesinlikle alınması gereken bir arac. Sürüş keyfi yumuşaklığı falan on numara çok ferah. Ben c5 derim size alın kullanın pişman olmassiniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
8 yıl (3750 mesaj)
Yarbay

Yaklasik iki yil kullandik latitude yi. Guzel genis ferah bi yapisi var cam tavanla. Ama ikinci el ölü resmen. C5 in suspansiyon konforunu daha iyi oldugunu dusunuyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl (17717 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Yaklasik iki yil kullandik latitude yi. Guzel genis ferah bi yapisi var cam tavanla. Ama ikinci el ölü resmen. C5 in suspansiyon konforunu daha iyi oldugunu dusunuyorum.

ikisinin de 2. eli ölü. c5'in daha ölü ama. bir müşterimde c5 vardı. passat aldı. c5'in konforunu arardı hep. daha yumuşakmış.



E
8 yıl (15268 mesaj)
Yarbay

Latitude samsung ile ortak olarak üretilmişti, samsung sm5 olarak halen satışta, hatta talisman da sm6 olarak satılıyor.



http://www.renaultsamsungm.com/



İkisi arasından c5 öneririm. 1.5 dizel motorlu latitude larda yol tutuş problemi var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
8 yıl (4121 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

peki c5 fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ? sunrooflu full donanımlı bir model




Bu mesajda bahsedilenler: @murat425
K
8 yıl (575 mesaj)
Yüzbaşı

Tabiki Latitude.

O pakette ısıtma, elektrik, masaj lı koltuk vardı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.