L

Yüzbaşı
12 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
[PC] Pet Sise FC - FIFA 16 Pro Club
Pet Sise kulübü olarak FIFA 12'den beri bu oyunu oynamaktayız. Kulüp, FIFA ile tanışmış ve kaynaşmış 4-5 arkadaş tarafından kurulmuştur. Oyun tarzımız temelinde kolektif, kendinden çok takımı düşünerek oynayan bir anlayış içerisinde herkesin eğlenebileceği güzel bir futbol ortaya koymak olmakla beraber makarayı fazla kaçırdığımız zamanlarda tam tersiymiş gibi de gözükebilmekte. Bu da aslında temelinde eğlenmek ve dostlarımızla güzel vakit geçirmek için oynadığımızın göstergesi olsa gerek.

Oyunda her zaman devam ettirdiğimiz belirli bir taktiğimiz yok, takımımızda birden fazla pozisyonda oynayabilen oyuncular mevcut olduğundan taktikleri de duruma göre ayarlıyoruz. Pet Sise FC olarak eğlenceyi ön planda tutsak da oldukça rekabetçiyizdir de. Aramızda FIFA'yı bir zamanlar profesyonel seviyede oynamış arkadaşlar var ve bu oyunda bizim için her şey mümkün, maç son düdük çalmadan asla bitmez.

Eğer sizde bizim gibi düşünüyorsanız ve oyunu böyle insanlarla oynamaktan keyif alacağınıza inanıyorsanız, biz de tam yeni oyuncular aramaktayız. Güzel futbolumuza ve makaramıza ortak olabilecek, futboldan anlayan, oyun hakkında tecrübeli ve kafa yapısı olarak olgun arkadaşlar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İlgilenen kişiler origin üzerinden Dozturk ile iletişime geçebilir.

Herkese iyi oyunlar.
L
9 yıl
Truelife HD @Twisting Nether
Truelife HD guildi olarak Cataclysm ek paketinden bu yana aktif olarak progress yapmaktayız.

Siege of Orgrimmar'ın ortalarında oyunu bırakan oyuncular yüzünden inaktif olmak zorunda kaldık. Warlords of Draenor paketinin gelmesi ile yeniden aktif duruma geçmiş bulunmaktayız.

Amacımız eğlence ve arkadaşlığın yanı sıra semi-hardcore olarak Mythic progress yapmak. Guildimiz kısa süre önce aktif hale geçmesine rağmen hızlıca Normal ve Heroic raidleri temizleyip, hemen ardından Mythic raidlere başlamıştır.

Güncel Progressimiz: Highmaul Heroic 7/7, Mythic 2/7‏

Myhtic proggresine devam ederken bize ayak uydurabilecek ve oyunculuklarıyla kafa tutabilecek arkadaşlar aramaya devam ediyoruz. Unholy/Frost Death Knight, Balance Druid, Windwalker Monk, Shadow Priest, Enhancement Shaman class ve specleri öncelikli olmak üzere Mythic proggresinin yükümlülüklerini yerine getirebilecek her oyuncuya şans verebiliriz.

Daha fazla bilgi için oyun içi mesaj atabileceğiniz kişiler: Mamosh, Zekban, Kriteria

Wowprogress sayfamız: http://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/Truelife+HD

Ayrıca güncel loglarımızı raidlerden sonra yüklemeye devam ediyoruz: http://www.worldoflogs.com/guild/eu/twisting-nether/truelife-hd

http://truelife-hd.enjin.com/
L
9 yıl
iPad Air 2 İade
2 hafta önce cumartesi günü Zorlu Apple Store'dan iPad Air 2 aldım ama kişisel olarak iPad'den çok iPhone Plus gibi bir cihaza ihtiyacım olduğu kanaatine vardım.Cihazı gayet temiz kullandım, 14 gün iade hakkımda dolmamış olmalı. Yarın gidip iade edip iPhone almak istiyorum fakat ne yapmak gerekiyor tam olarak bilmiyorum. Kredi kartına taksit ile almıştım, para iadesini nasıl gerçekleştiriyorlar, üstüne ödeme yapmam gerektiğinde ne şekilde hallediyoruz bu konularda sıkıntı çıkmamasını istiyorum. Tecrübeli,bilgili olanlar tavsiyelerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum.
L
10 yıl
iPhone 6 Plus mı? yoksa iPad Air 2 + iPhone 3GS mi?
Neredeyse 5 senedir 3GS kullanan ve tablet deneyimini de yaşamak isteyen biri olarak iPhone 6 Plus'a geçmek istiyordum. Fakat iPad Air 2'nin donanım özeliklerini ve benchmark testlerini gördükten sonra kafam biraz karıştı. Evet teknoloji her sene yenileniyor ve hep yenisini beklesek hiçbir şey alamayız fakat seneye iPhone 6S Plus'ın neredeyse 2 katı bir işlemci performansı artışı yaşaması ve 2 GB ram ile gelme ihtimali bu kadar yüksek iken, 6 Plus alırsam üzüleceğim gibi ama bu ne kadar mantıklı hala kafamda ölçüp tartmaya aşamasındayım. Çünkü 3GS'in (son seneyi saymazsak) uzun ömürlü olması baya hoşuma gitmişti.Ve birkaç sorum var.
iPad uygulamalarını iPhone'a yükleyebiliyor muyuz?
6 Plus ile ne kadar tablet deneyimi yaşanabilir?
Daha önce adam akıllı tablet kullanmadığımdan ne gibi sorular sormalıyım, ne şekilde karşılaştırmalıyım tam bilmiyorum.Özellikle önceden iPad kullanmış ve şimdi 6 Plus kullananlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.Faydalı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
L
10 yıl
PS4 kablo takılı olduğu halde \"Ağ Kablosu Takılı Değil\" hatası veriyor.
Başlıkta belirttiğim gibi normal bir şekilde makineyi açtıktan sonra internette gezinmeye,yayın izlemeye veya Fifa'da birşeyler yapmaya başladıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra "Ağ kablosu takılı değil" diye hata veriyor ve oyunun veya uygulamanın internetini kopartıyor. Fakat hızlıca Ayarlar/Ağ dan bağlantımı kontrol ettiğimde internet var ve gayet normal gözüküyor herşey.Bu her 10 dakika civarında tekrar ediyor. Kabloda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum laptopumda sıkıntı çıkartmıyor.Yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa teşekkür ederim.
L
10 yıl
Aynı Kart ile Westte RP alınıyor Tr de alanmıyor nedendir ?
Merhaba, sorunum başlıktaki gibi yardımcı olabilicek varsa sevinirim.
L
11 yıl
[PC] Pet Sise FC FIFA 13 Pro Club (Tecrübeli Kaleci Arıyoruz) Aramıza Yeni Arkadaşlar Katıldı.
Pet Sise FC


Pet Sise FC arkadaşlık ortamında eğlence amaçla kurulmuş olup, eğlencenin yanında göze hoş gelen, akıllıca bir takım oyunu oynamaya çalışan, FIFA 12'de uzun süre boyunca beraber oynamış ve birbirini iyi tanıyan arkadaşların vede arkadaşlığın temelini oluşturduğu bir kulüptür.
Yazın gelmesi vede ortalığın,turnuvaların biraz durulmasıyla beraber tekrar oynamaya başlamaya karar verdik.Önümüzdeki zamanlarda oyunlarımızı yayınlamayı da düşünüyoruz.
Kulüp ortamımızda çoğu zaman teamspeak kullanıyoruz.Oynama zamanlarımızın kesin belli bir süresi yok fakat origin üzerinden birbirimizle iletişim kurarak uydurabildiğimiz her zaman oynuyabiliyoruz.
Vede yanımıza bize uyum sağlıyabilicek,eğlenmesini bilen, olgun vede oynadığı oyunun hakkını vermeye çalışan yeni arkadaşlar arıyoruz.Amacım kesinlikle küçümsemek değil fakat gençliğinden vede heyecanından dolayı ne yaptığını, ne konuştuğunu , ne oynadığını bilmiyen arkadaşlar cidden can sıkabiliyor vede böyle genç arkadaşlarımızı malesef istemiyoruz.

Şuanda Takımımızdaki Oyuncular

Dozturk

Riv9

Atlantiel7

Jacte

LeatiTR

Serhatinho

Scaletta000

TuGRuLFb


Oyundaki Mevkilerimiz ve Dizilişimiz

Şuanda mevkilerimiz bu şekildedir fakat gelicek oyuncuların oyun seviyelerine vede yeteneklerine göre bu mevkilerin bazıları değişebilir, oyun dizilişimiz değişebilir.


Bizimle paylaşmak istediğiniz düşünce ve görüşleriniz varsa konuya yanıt olarak aşağıda paylaşabilirsiniz.
Bizimle beraber oynamak istiyorsanızda head to head seasons'da division 1'de olmanız gerekip, beni originden ekliyip kendinizi biraz tanıtınız.Origin nickim Dozturk.
Herkese iyi oyunlar.
L
12 yıl
Xbox 360 Controller for Windows USB Kablolu
Bu gamepad'i İstanbul'da nereden temin edebilirim acaba ?

< Resime gitmek için tıklayın >
L
12 yıl
MF4 84bin Terichlerim Ne Olur ?
Üstlerde biraz fantazi yaptım ama neyin gelebilitesi var ? Sonuncu banko da

< Resime gitmek için tıklayın >
L
12 yıl
MF4 84bin Yazılım veya Bilg. Müh. %50 Burslu İstanbulda Seçilebilicek En İyi Vakıf Üniversitesi ?
Nedir acaba ? Araştırdım biraz bilgi üniversitesine yetiyor gibi, bahçeşehir bilgisayar mühendisliği 2010'da 50bin almış en son 2011'de 190bin'le bu fark nedendir acaba ? Bunlar dışında eğitimi iyi olarak önerebileceniz nereler olabilir ? Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.