T

Yüzbaşı
20 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
13 yıl
ÜYELİK SİLİNMESİ
Üyeliğimin silinmesini istiyorum.
T
13 yıl
Şu an tek elle yazıyorum!
Evet şu an malesef foruma tek elimle yazıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
13 yıl
Kedim Justin Bieber\u0027dan korktu!
Kedi kucağımdaydı aklıma takıldı justin bieberın izlenme sayısı kaç diye bakıyordum kedim birden kafasını bana çevirdi hayvancağızın göz bebeği büyümüş bir şekilde bana bakıyordu!
T
13 yıl
Razer Klavye mouse
Razer'in klavye ve mouseunu almaya karar verdim. 200-250 lirayi gozden cikardim ama hangilerini alsam bilmiyorum tavsiyeleriniz varmi
T
13 yıl
Kabuklu Patates mi Kabuksuz Patates mi ?
Evet Sayın Dh'liler Kabuklu Patates mi Kabuksuz Patates mi? Benim oyum Kabukludan yana hem soyması kolay oluyor hemde tadı güzel.
T
13 yıl
Para biriktiriyorum. YARDIM DH
....
T
13 yıl
Bakımevine verdiğim kedi
Öncelikle vermeseydin iyi olmuş vs yorumlar yapmamanız için kedimi bakımevine verme sebebimi yazıyım. Annem akciğer kanseriydi daha fazla tüyünden vs. zarar gelmemesi için bakımevine vermek zorunda kaldım. Kedimi biri almış yavrularıda vardı kedimin yavrularıyla birlikte almış ama alan kişinin adres vs sormadım Kocaelide yaşıyorum kedimi alan kişinin adresini bulmam mümkün mü verirlermi adresi zorlasam falan? Adresi bulduktan sonra kedimi vermeseler bile ya öyle ya böyle geri alırım ama alan kişinin adresini nasıl bulabilirim mümkünmüdür?
T
13 yıl
SINIFI GEÇTİİİMMMM HEYYYT
SINIFI GEÇTİM 9. SINIFI GEÇTİM ULAAANNNN HAHAHHAHAAHAHHAAHAHAH
T
13 yıl
Babamın bana tepkisizliği
Babam din konusunda bana hiç karşı gelip etmiyor dinle uzaktan yakından alakam yok. Doğruyu söyliyicem benim inanmadığımdan mı haberi var diye de düşünmeden edemiyorum. Eskiden bir iki girişimde bulundu sonrada hiç konusunu bile açmadı dinle ilgili bir şeyin kendisi oruç tutar çoğu zaman namaz kılar hacca bile gitmeyi düşünüyor şu sıralar yani babam biliyormudur ki bilmesini istemem yinede
T
13 yıl
OYS\u0027DEN SIFIR ALMAK
OYS'den sıfır alırsak ne olur? Bu gün matematik sınavına giricem diyelimki 0 aldım o not 0 olarakmı geçer? Yani bu yıl geçmem imkansız mı olur?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.