S

Yüzbaşı
23 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
#Turknet Abonelik paket değişikliği sorunsalı
Sayın yetkili/yetkililer,

Eylül 2018'den bu yana Turknet VDSL abonesiyim ve çok memnunum. Yaklaşık 5-6 ay önce oturduğum binaya fiber geldi. Bende bu yeni altyapıdan Turknet ile yararlanmak istiyorum. Turknet sitesinden altyapı sorgulama ile ev adresimi ve benim dışımda başka bir daireyi (benim adresimde abonelik bulunduğu için göstermiyor) seçerek kontrol ettim. Fiber 100 aboneliği bulunduğum binada aktif.

Bunun üstüne Turknet online işlemlerde bir Ticket açarak mevcut VDSL abonesi olduğumu ve Fiber 100 aboneliğine geçmek istediğimi belirttim. Aldığım cevap: "Mevcut Abonelere fiber hizmeti sağlayamıyoruz. Mevcut aboneliğinizi iptal ettirin. Ondan sonra sıfırdan başvurun." şeklinde oldu.

Diğer ISS lerden gelirken bile böyle bir prosedür yokken mevcut aboneye böyle bir şart koşulması kabullenemiyorum. Onu da yapmaya rağzıyım ama asıl büyük kaygım: Mevcut aboneliği iptal ettirdikten sonra herhangi bir problem ile Fiber100 hizmeti alamaz ve tekrar VDSL ile ilgili de sıkıntı yaşarsam ne olacak? Keza sürekli duyduğumuz port yok konusu en büyük risk. Mevcut aboneliği kapatınca portum başkasına verilir ve fiberden de yararlanamama durumunda elimdeki abonelikten de olma riski.

Aboneliği neden kapatmam gerekiyor? Neden geçiş yapılamıyor. Turknet'te diğer ISS lerden bile geçmeyi başarıyorsa bunu hayli hayli yapabilmeli diye düşünüyorum. İlla olmuyor ise önce Fiber aboneliğini açtırıp. Tamamlandıktan sonra VDSL aboneliğini kapatamaz mıyım? Gerekirse aynı anda 2 fatura ödemeye razıyım. Aynı adrese 2 abonelik yapılamıyor mu?



SON NOT:
Diğer ISS'larda 16 yıl (nerdeyse hepsini denedim o tarihlerde hangisi piyasada varsa TTNET'ten Superonline'dan tutunda 146 ya ekolay'a FISTIK'a (2000'li yıllarında başında kontörlü internetti. bilen bilir)) boyunca süründükten sonra Turknet ile tanıştım. Turknete geçebilmek için 2018'de Superonline a 550TL ödedim. İş sebebiyle yaklaşık 1 yıl şehir değiştirdim yine de kapatmadım aboneliği. Şimdi böyle bir işlem yüzünden mağdur olmak istemiyorum.
S
3 yıl
Haber altındaki ilgili gönderiler hatası
Haberin altındaki ilgili gönderiler de görsel ile açılan haber farklı.


< Resime gitmek için tıklayın >

Örnek haber ve altındaki ilgili gönderiler. Burada steam sonbahar indirim yazan habere bastığımda aşağıdaki habere gönderiyor.


< Resime gitmek için tıklayın >


Cihaz: iPhone10,6 (14.2)
Sürüm: 1.8.8 (781)
S
5 yıl
Postlar karışıyor.
Herhangi bir başlığa girip son posta gittiğimde, son postu yukarı doğru çekip güncellemeye çalışınca aynı başlıktaki 10 ay önceki postlar devamı gibi son postun altına sıralanıyor


Cihaz: iPhone10,6 (12.2)
Sürüm: 1.4.4 (657)
S
8 yıl
Plaka Değiştirmeme
Aracımı değiştirmek ama plakamı yeni aracıma aktarmak istiyorum bunun bir yöntemi var mı acaba? Uzmanlardan cevap?
S
9 yıl
Linklere tıklarınca yazıcı penceresi açılıyor.
Bilgisayarımda Ofiice 2013 yüklü idi. Bazı hatalar var diye office 2013 ü repair yaptım. Repair yaptıktan sonra, Browser dışındaki program oyun launcher gibi programlarda bulunan web adresi linklerine tıklayınca Microsoft word açılmaya başladı. Çözüm için office i uninstall ettim. Şimdide yazıcı penceresi çıkıyor. Çözümü bir türlü bulamıyorum. Yardım edebilecek var mı?
S
15 yıl
Çince program ile işletim sistemi hatası
Merhaba,

Windows 7 ultimate ve Windows Vista Home Edition kullanmaktayım. Bilgisayara yüklediğim bir çince program. Çalıştırmaya kalktığımda

"This version can execute under Chinese Windows" hatası veriyor.

Acaba registry v.s. oynayarak programı kandırmak mümkün mü? Bu tip programlar registry de nereye bakar language sorgulamak için?

Çözüm önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.


NOT: Son yöntem olarak hiç bir çözüm bulamazsam WM'de Windows XP Chinese yükleyip programı orda denemeyi düşünüyorum.
S
16 yıl
3G Dosya Sistemi Nedir?
Merhaba,

iPhoen 3G türkçeleştirmek için sunulan programda "iPhone'unuzun dosya sistemi açık olmalıdır. Aksi taktirde yapılan yüklemeler işe yaramaz .
Turkcell ve Vodafone aracılığı ile satılan iPhone 3G 'lerde dosya sistemi kapalıdır. " diyor. dosya sistemi nedir nasıl açılır bilgisi olan var mı acaba?

Forumda arama yaptım gezindim ama somut bi sonuca ulaşamadım. Şimdiden teşkkürler...
S
16 yıl
Firefox eklentisi ile web sayfası türkçeleştirme hakkında
Merhabalar,

Sürekli kullandığım bir web sayfasını Firefox eklentisi ile istediğim yazılarını türkçeye çevirmek ve bu değişiklikleri her sayfa ziyaretimde böyle görmek istiyorum. Bunu yapan Firefox eklentisi olduğunu öğrendim ama hangisi ve nasıl olduğunu bulamadım. Konu hakkında bilgisi olup bana fikir verebilecek arkadaşlar var mı?
S
16 yıl
Versiyon Karmaşası
Merhaba Arkadaşlar,

Bende sonunda bir İphone satın aldım. C.tesi günü telefon elime ulaştı. Telefon Kayıtlı kırılmış çalışır durumda. IMEI kontrol edildi.

Sorunum şu ki:

Telefon 41. Hafta üretimi. Telefonu açmadan yapılan kontrolde 04.01.13_G versiyonu olduğunu fakat telefonu açıpta içinden HAKKINDA kısmına baktığımda 1.0.2 versiyonu olduğunu gördüm.

IPHONE kitlesinde çok yeniyim kafam karıştı. Versiyon mu düşürülmüş telefonda?



Ayrıca kızacağınız bildiğim halde birşey daha isteyeceğim. SSS gibi sabit başlıkları okudum diğer konularda gezindim. Ama böyle bir pozisyonda ne yapmam gerekir? 1.1.4 versiyona nasıl yükseltebilir nasıl kırarım bir türlü toparlayamadım. Hatta Word belgesi açıp bulduklarımı bile copy/paste yaptım ama sonunda oda çorba oldu.

Acaba aranıza yeni katılan bu yeni IPHONE'cu için adım adım neler yapmalıyım linkler yada maddeler halinde.
Ben gersini toparlarım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar... Sevgiler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.