M

Binbaşı
26 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
104 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Metrobüs Yoğunluğu? (Autoshow)
Arkadaşlar söğütlüçeşmeden Metrobüse bineceğiz autoshow için. Bu saatlerde Metrobüs nasıl olur?
M
9 yıl
TM1 ilk 100bine girilir mi şu andan itibaren?
Evet arkadaşlar durum bu. YGS de 80-85 yapıyorum şu an. Şu andan itibaren tamamen kamp yaparak TM1den ilk 100bine girilir mi?
M
9 yıl
Bu saatten sonra uyumasam daha mı iyi olur?
Selam millet. Bu saate kadar uyuyamadım. 6.30da kalkmam gerekiyor normalde. Sizce şu andan itibaren uyumayayip okulda mi uyusam ?
M
9 yıl
Şu andan sonra elden ne gelir?
Arkadaşlar Merhaba. Şu ana kadar hiç çalışmadım, çalışamadım. TMden ilk 2 bin istiyorum sizce yetişir mi? Nasıl çalışmak lazım? Yarın ilk iş okul sonrası dershanedeki rehber hocamdan ayrıntılı yardım alacağım.
M
10 yıl
Plaka değişimi.
Arkadaşlar merhaba. Aracımın plakası 34 HG .. Ben bunu 34 MRT xx olarak değiştirmek istiyorum böyle bir işlem mümkün müdür ? Bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim. Bir de ne kadara patlar acaba ?
M
10 yıl
YGS 70-75net ile TMden 20k gelir mi?
Arkadaslar merhaba. 12.sinif olsum bu sene. Ozelde isletme okumak istiyorum. Burs ihtiyacim yok ama az da olsa burs alsam babamin gozune girerim diye dusunuyorum. :D Fem ozele kayit oldum bu sene. Ygs netlerim 70-75 civarı. Iyi bir calisma ile tm1 15-20k gelir mi?
M
10 yıl
Apple Store randevusuz hizmet.
Arkadaslar merhaba. Telefonum bugun bir anda kapandi ve surekli sarj yok uyarisi veriyor. Bilgisayara bagladim kurtarma mosunda bulunan bir iphone uyarisi verdi. Restore ettim. Sonrasinda kablo ile bagli iken surekli telefonum acilip kapanmaya basladi. Kablo bagli degilken hicbir turlu is yapmiyor.

Yarin sabah acilis saatinde Apple Store'a gitsem yardimci olurlar mı? Pazar gunu tatile sehirdisina cikiyorum cunku. Isimi mutlaka halletmem gerekiyor.
M
10 yıl
Bayram namazını kaçırdım.
Arkadaslar normalde cuma namazlarına bile gitmeyen birisiyim ama niyeyse bayram namazini kacirinca uzuldum, garip bir duygu kapladı.

Herkesin bayramini kutlarım.
M
10 yıl
EfsaneFeedlerim günlük.
Selam millet. Türkiye sunucusunda kill, farm ve asist almadan sadece feedleyerek 30 level olmaya çalışacağım. Resimleri de buradan paylaşacağım.

____________________________________________________________________________________________________

< Resime gitmek için tıklayın >

İlk oyunum. 3. seviye zorunluluğu olduğu için maç biraz sıkıcı geçti. Normal oyunlara geçince çok daha fazla eğleneceğimden eminim.
M
10 yıl
Trafige hazirlanma.
Arkadaslar merhaba. Agustostaki sinava girecegim. 18 yasimi yeni doldurdum. Sorum ise sorunsuz bir bicimde istanbul trafigine nasil cikabilirim? Arabam otomatik. Site icinde annemle beraber biraz biraz surmeye basladim arac, en azindan direksiyona alismak amaciyla. Babamin dedigine gore zaten ehliyet sinavini gecince ehliyetimi alinca rahatca trafige cikmaya hazir hale gelmis oluyormusum. Sizin yorumlariniz nelerdir?

Bu arada otomobil forumlarina pek asina olmadigim icin konuyu buraya actim umarim dogrudur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.