C

Yarbay
24 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
The Constantine
< Resime gitmek için tıklayın >

Official Trailer of Constantine

Videoyu izlemek için tıklayınız

The Constantine DC comics tarafindan yaratilan bir karakter ve bu karekter bir nevi supernatural yaratiklari avliyor. Demons, ghosts ya da monsters gibi. Eger karanlik dizilerden hoslaniyorsaniz, kesinlikle hosunuza gidecektir. 2005 yilinda Keanu Reeves canlandirmisti bu karekteri movie olarak

The Constantine 24 Ekim 2014'de NBC'de ilk olarak premier yapacak ve bu sezon icin cuma aksamlari olarak yayini ayarlandi.

Plot: Dizi Constantine uzerine olacak. Constatine gecmisteki gunahlariyla mucadele eden karanlik bir sihirbaz ve Constatine insanligi supernatural guclerden korumaya calisiyor. Original plot: The series will focus on John Constantine, a dark magician who is struggling with his past sins as he tries to protect humanity from a gathering supernatural threat.

Cast:

Matt Ryan as John Costatine
Lucy Griffiths as Liv Aberdine
Harold Perrineau as Manny
Charles Halford as Chas Chandler
C
10 yıl
Batman Arkham Knight Coming to Xbox One this Fall
Selamlar

Batman Arkham Knight oyunu bugun duyruldu ve resmi olarak Xbox One'a geliyor.

Iste Trailer, detaylar geldikce konu update edilecektir.

Videoyu izlemek için tıklayınız
C
10 yıl
Amazing Spider Man 2 Video Game
< Resime gitmek için tıklayın >

Developer: Beenox

Publisher: Activision

Platforms: Xbox One, Xbox 360, playstation 3, playstation 4, Wii U and Nintendo 3DS

Release Date: April 29th

Genre: Action-Adventure

Mode: Single Player

Oyun New York Comic Con 2013'de duyruldu. Ve ilk Trailer'i 2014'de teasing trailer olarak yayinlandi, teasing trailer elestrilsede Beenox yeni bir trailer yayinlandi, bu iki trailer'i da alta koyacagim.

Plot

Oyun, film ile bagdasli olacak ya da birlitke hemen hemen ayni seylere sahip olacak. Spider man olarak Uncle Ben'nin katilini ariyacagiz ki buda ilk film de buldugumuz bir seydi. Oyun da Spider Man evrende ki butun iyi villianlar olacak, Electro, Kraven the Hunter, Venom, Doc Oc etc. Oyun Original Spider Man 2 filmin den 1 ay once cikacak, yani 1 Nisan'da.

Gameplay

Onceki oyunda oldugu gibi bu oyunda Open-World systemine sahip olacak. Free Roam bir onceki oyuna gore daha fazla detayli ve daha pahali olacak, herhalde pahali derken character ve costume update in den bahsediliyor. Ve bir cok hikaye Open World'de meydana gelecek. Ek olarak webbing'de daha fazla secenek olacak, mesale aglarimiz dondura bilecek ya da bir seyleri patlabilecek vurus esnasinda). Web-Sling Spider Man 2'da ki gibi olacak. Bunun anlami, artik Spider Man aglarini uzaya ya da bulutlara atmayacak. Normal Binalara atacagiz. Ayrica oyunda Pater Parker olarak dolasma sansimiz olup Villianlari arastirma sansimiz olacak baska bir bakis acisindan.

Resimler

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Trailers


Teaser Trailer

Videoyu izlemek için tıklayınız

Reveal Trailer

Videoyu izlemek için tıklayınız
C
11 yıl
Apple\u0027ın 2. çeyrek raporu açıklandı
2. çeyrek raporu tam 15 dakika önce açıklandı cnet tarafından, Apple 2. çeyrek de 9 milyar $ kar ediyor ve 43.6 milyar $ gelir elde ediyor. Wall Street'in beklentisi 9 ile 10.5 milyar $ kar ve 41 ve 43 milyar gelirdi. Apple geçen yaz 11.9 milyar $ kar etmişti geçen yıl 39.2 milyar dolar gelirle. Bu sene bu oran %88 oranında iPhone ve iPad satışlarıyla doldu ve %151 oranınıyla daha fazla geçen seneye göre.

Kaynak: cnet.com



Haberirn detayları orada.


< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
Nick Değişimi
Gördüm ki talep ile nick değiştirme işi oluyormuş. Rica etsem ben de nicki mi değiştirebilir miyim ya da değiştirebilir misiniz ?
C
11 yıl
MacBook Pro Ac Adaptor Us
Selamlar,

Bildiginiz MacBook Pro icin us ac adaptor plug satan yerler var mi ya da Avrupa'dan getirecek site. eBay veya amazon Dan alirdim ama o kadar zamanim Yok. Amazon UK de Yok. Bildiginiz yer ya da site varsa iyi olur.
C
11 yıl
Sapphire Mac Pro için 7950 GPU Çıkarıyor
< Resime gitmek için tıklayın >

Bir söylentiye göre. BF3 ve Bf4'un Mac'e gelme olanağı varmış ama tabi sadece dedikodu. Evet ne düşünüyorsunuz ? Oyun oynanmayanlar Mac'ler için artık oyunda çıkıyor. Bioshock Infinite 2 Yaz'ın Mac için çıkmış olacak.

Videoyu izlemek için tıklayınız
C
11 yıl
Apple TV Filmleri Full Screen Yapma
Merhaba, iTunes'dan film alırken ya da kiralarken görüntü 16:9 bildiğimiz gibi ve TV'de buna ayarlı kiralayınca sanki TV 4:3 deymiş gibi gösteriyor. TV de mi sorun yoksa Apple TV'de ayar mı var ? Aradım ama bulamadım.
C
11 yıl
WWE Games Oyunlarının Lisansı Take Two Tarafından Alındı
< Resime gitmek için tıklayın >

THQ'nun güreş dönemi resmen bitti. Kaynaklar IGN'nin WWE Games'in Take Two'ya satılacağını gösteriyordu. Satış koşulları henüz bilinmiyor ve detaylar henüz kesinleşmedi. Açık artırma devam ettiği için kesin detaylar açıklanmadı ama hala pazarlıklar devam ediyor.

THQ

EA'ye gitmesinden iyi oldu, umarım online problemler olmaz.
C
11 yıl
iPhone Game Controller hem de kılıf
< Resime gitmek için tıklayın >

Bazen oyunu oynarken gerçekten zorlanıyoruz ya da oynayamıyoruz bile ama bu kılıf sayesinde artık oyun oynamak çok daha kolay ve rahat olacak. Kılıf Kickstart adlı firma yapıyor ve işin en güzel tarafı ise hiç bir şeye ihtiyacınız yok. Bluetooth,Internet conenction ya da bettery ömrü. Sadece takıyorsunuz ve kullanıyorsunuz.

Kılıf iPhone 4/S, iPhone 5 ve iPod Touch ile uyumlu. Kılıfın fiyatı 30 $ olacak ve shipping dahil. Kılıf hem siyah hem de beyaz renk olacak artık hangisini istiyorsanız onu gönderecekler.

Haberin orjinali burada:http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-57561339-233/fund-this-an-iphone-game-controller-thats-also-a-case/ kılıfın hakkında detaylı bilgi. Şuan daha ne ebay de var nede bir yerde.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.