T

Binbaşı
03 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
156 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
urBeats3 nasildir?
Selamlar arkadaslar 3-4 senedir kullandigim ep630 soldan ses gelmemesi ile miyadini doldurdu artik. Biraz daha kaliteli birseyler alayim diyorum. Beats coktandir aklimda markaya biraz fazla para veriyosun ama az cok hakkini veriyordur diye tahmin ediyorum.

Yalitim oncelikli bir kulaklik ariyorum iceriden disari yada disaridan iceri ses gecirmeyen bi kulaklik.yuksek seste tizler rahatsizlik vermeyecek ayni sekilde s/ş sesleride rahatsiz etmeyecek bir kulaklik ariyorum.

Urbeats3 nasildir karsilarmi istegimi yardimci olursaniz sevinirim. Onun disinda diger onerilere de acigim.
T
6 yıl
uçakta bagaj haklarını birleştirme var mı ??
meraba arkadaşlar.

aynı PNR aynı soyisimle bagaj haklarımızı birleştirebiliyor muyuz? iki kişi 23 er kilo hakkımız var.
tek valizin ağırlığı 23 kiloyu geçmemeli mi ? yoksa 30+15 şeklinde valiz hazırlayabilir miyiz ?

havayolu lutfthansa.


edit:

gitmeden havayolunu aradım lufthansa katıdır 23 ü geçmesin dedi müşteri hizmetleri ona göre hazırlamıştık. yinede valizin biri 25 diğeri 20 kilo falandı.

görevli valizleri aldı bir sıkıntı olmadı. üstüne üstlük biri 9 diğeri 6 kg olan el bagajlarınıda isterseniz aşağı alalım dedi hiç bir ücret ödemeden onları da aldı şaşırdım baya. çok iyi oldu.

görevliye göre hatta görevlinin o anki ruh haline göre değişiyor anlaşılan. fazla sıra da yoktu. uçak boş olduğu için de almış olabilirler. şansımız yaver gitti anlayacağınız. yine de tedbirli olmakta fayda var.
T
6 yıl
5000 TL ye Kasa önerisi. (VATAN dan alınacak)
meraba arkadaşlar.

oyun ve genel kullanım için 5000 TL ye bilgisayar toplayacağım. sadece kasa(dış iskelet dahil) olacak ve vatandan almak durumundayım(hediye çeki var). az çok bu bütçeye kurulacak kasa belli ama yinede buradaki ustalara danışmak istedim.

intel yada amd farketmez işlemci olarak. ekran kartı ise nvidia olursa daha iyi olur.

yardımcı olursanız sevinirim.
T
7 yıl
1 haftalik sigorta ile yesil pasaport iptal olur mu?
Meraba arkadaslar. Hali hazirda yesil pasaportum var. Eylulun ilk haftasinda da yurt disina gidecegim. Bayramdan once 4-5 gunluk sigortali bir iste calismayi dusunuyorum. Bu durum yurt disina cikisima engel olurmu? Genel kani cikarsin ama donusunde eve tebligat falan gelir dava acilir yonunde. Net bir bilgisi olan varmi acaba?
T
7 yıl
sitedeki arka plan resimlerini nasıl kaydedebilirim?
sitede resme tıklayınca farklı kaydet çıkmıyor arkadaşlar. pek anlamıyorum bu işlerden kaynaktan falan arka plan resimlerini nasıl alırım bir siteden. yardımcı olursanız sevinirim wallpaper olarak kullanacağım.


site:https://cee.mit.edu/

konunun yerini tam olarak bulamadım. admin taşırsa sevinirim.
T
7 yıl
bıçak açtık piyasası ne kadar?
merabalar bugun arkadaşla kasa açarken bıçak açtık. daha doğrusu o açtı. ama fiyatından emin olamadık. yardım edecek varmı acaba ? phase i falan varmış tam anlamadık.

bıçak M9-bayonet gamma çoğaltıcı factory new

fotolar geliyor birazdan.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
PC her açılışta biosa giriyor.
meraba arkadaşlar bilgisayarı nezaman açsam biostan önceki ekrana geliyor f1 ve f2 seçeneklerinden f1 e basınca biosa giriyor ve biostan çıkıncada windows açılma ekranı geliyor. bilgisayar açılıyor yani ama her seferinde biosa girmem gerekiyor. tuşlarda basılı kalan yok. sorun nerede acaba yardım ederseniz sevinirim.
T
8 yıl
Otomatik surum indirmeyi iptal etme
Merabalar arkadaslar. Her yeni surumde bana sormadan otomatik indiriyo sonra kullanilan alandan silmek zorunda kaliyorum. Hem internet kullanimini olumsuz etkiliyo hemde cihazdaki uygulamalari siliyo. Bu otomatik indirmeyi kapatabilirmiyiz?
T
8 yıl
Mini surumde alintilar cercevelenmiyor!
yorumlari olurken birisi alinti yaptiysa sadece quote yaziyor ustte sonra alinti yapilan mesajla asil mesaj karisiyor ayri bir cerceveye almiyor yani alintiyi. Bi kac gundur boyle bi cozum getirin lutfen.
T
8 yıl
Mini surumde forumlar gozukmuyor!
Merabalar. Mini surumde forum ana sayfasinda sadece populer konular gozukuyor. Konu disi dahili bilesenler vs diger forumlar gozukmuyor. Populer konularida gizleyince hicbirsey gozukmuyo sadece ust taraftaki ayarlar profil vs gozukuyor. Nedir sorun acaba ? Tarayici opera mini.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.