H

Teğmen
14 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
150 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
Bosch Bulaşık Makinası Sorunu
Arkadaşlar mediamarktdan BOSCH SMS68N08TR modeli bulaşık makinası aldım dün geldi fakat eve getirirlerken altından biraz su akmış ürüne baktım sıfır fabrika paketli eşim getiren görevlilere sormuş neden su aktı diye oda alt tarafında depoda su toplanmıştır falan demiş sizce bu durum normal mi? Bana hiç normal gelmedi acaba fabrikada kontrol amaçlı suyla çalıştırmış olabilirler mi? Kafam biraz karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
H
10 yıl
LPG GÖSTERGESİ KAPANMA SORUNU
Arkadaşlar bugün aracımda arka sileceğin cam suyunu sıktığımda lpg göstergesinin tamamen kapanıp benzine geçtiğini farkettim suyu sıktıktan sonra açılıp lpgye geçiyor. aracım 2009 1.4 fiesta atiker lpg mevcut acaba sigorta veya bir temassızlıkla ilgili bir problem olabilir mi? yardımcı olabilirseniz sevinirim..
H
11 yıl
Ankara\u0027dan Her Haftasonu Konya\u0027ya Gidiş Dönüş
İşim gereği Ankara'da çalışıyorum ve genelde her haftasonu Konya'ya gidiyorum yanımda arkadaş olursa aracımla gidiyorum bazen de otobüsle gidiyorum sıkça gidiş geliş yapan arkadaşlar varsa pm'den ulaşabilirler.
Not:Cuma akşam üzeri çıkıp pazar akşamı dönüyorum:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.