B

Onbaşı
16 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Koblo net aboneliğ hakkında
Merhaba ;
Kablo Net Teledünya (Türksat) mahalleme fiber kablo döşedi ve bitiminde evimizin kapısına afişleri astı. Buna istinaden internetten ve telefon ile teyit ederek başvuruda bulundum. Birkaç gün sonra elimizde modem yok deyip başvurumu iptal ettiler. Daha sonra tekrar başvuru da bulundum. Ekipler geldi ve apartman içi tesisat olmadığını ve binana hat gelmediğini söylediler. Konuyu proje bölümüne aktaracaklarını ve sırayla işleme alacaklarını bildirdiler.

2 gün sonra arayıp binama hat çekili olmadığını, Telekom'un bu işlemi yapacağını bildirdiler. Telekom ile rakip olduklarını ve hattı çekmelerinin ihtimali olmadığı söylediğimde, o zaman bekleyeceksiniz diye cevap aldım. Bu görüşme sonrası telefonuma gelen mesajda bina içi tesis sorunu tespit edilmiş olup, sorunun giderilmesi sonucu bağlantı yapılacağı bilgisi geldi. Şimdi bina içi tesisatı ve binaya kadar gelecek hattı benim mi yaptırmam gerekli?

Evime kablonet bağlatabilmem için ne yapmam gerekli.

Saygılarımla ..
B
6 yıl
KABLONET hakkında yardımlarınızı rica ederim
Merhaba
Apartmanımıza Kablo net afiş asmış.Alt yapısı yeni döşendi kaldırımda f/o yazıyor.Mevcutta superonline adsl kullanıyorum ve sıkıntı yaşıyorum .
7 ay tahattüdüm cayma sonucu 600 tl cayma bedeli çıkardılar.
Sormak istediğim
* Kablonet fiberi gerçek fibermi ( süperonline gibimi )
*3 ay bedava kampanyasını seçip 4 ay çift fatura ödemek mantıklımı ? yada tavsiyeniz nedir.
* Kablonet hizmetinden memnunmusunuz ?

Saygılarımla....
B
8 yıl
Uygulamaların aktarımı hakkında soru
Merhaba ;

Ben telefonuma storeden ücretini ödeyerek bir uygulama yükledim ve bu bu uygulamayı tabletimede kullanmak istiyorum bunu yapmak mümkün mü ?


saygılarımla..
B
10 yıl
satilik telefon pasaport kayit hakki
Merhaba
Pasaportumun telefon kayit hakkini satiyorum

200 tl dusunuyorum


Saygilarimala
B
10 yıl
Ttnet fiber internet
Merhaba,
Simdi anlamadigim bir konu var .TTNET bizim mahallede bulunan mevcut kutulara kablo çekti ve bu nedir diye sorduğumda fiber internet için kablo cekiyoruz dediler.
Ancak benim evde kullandığım modem ayni gene telefon hatta üzerinden baglaniyorum apartman içine kutu vb. Yerleştirme diler ama her seferinde fiber internete gectiniz diyorlar simdi benim kullandığım internet nedir ve max. Performans için nasıl bir modem almalıyım



Saygılarımla.
B
11 yıl
hd klip ihtiyacı
Merhaba ;

Teknoloji marketlerde gösterilen HD Klipleri nerden bulabilirim ..


Saygılarımla ..
B
12 yıl
dvd hdd ye kopyalamaya yardım lütfen
Merhaba;
Elimde kopya ve orjinal dvd ve vcd ler var bunlaarı hdd ye kopyalayıp mediaplayer ile televizyonda sevretmek istiyorum.Ancak hdd ye kopyalayıp seyretmeyi beceremedim m.
sizden ricam dvd leri hddye kopyalamay yarayan bir program önermeniz .

Saygılarımla..
B
13 yıl
modem yardım lütfen
Arkadaşlar

Sorun çıkartmayan sağlam uzunsüre kullanabileceğim bir kablosuz modem , adaptör ve dağıtıcı markası rica edecektirm ...( Çok düz bir yazı oldu kusura bakmayın )



Saygılarımla...
B
14 yıl
lens konusunda yardım...
arakadaşlar fotoğraf işine yeni başladığımdan lens konusunda biraz bilgisizim..rica etsem bana lens tavsiye edebilirmsiniz...araştırdım sonsuz tip lens var...çekmeyi düşündüğüm türler portre manzara ağılıklı olacak..



saygılarımla...
B
14 yıl
Bugün saat 13:00 gibi Hayyam\u0027ma gideceğim artırmamı istediğiniz ürünleri belirtin bakayım ....
Bugün saat 13:00 gibi Hayyam'ma gideceğim artırmamı istediğiniz ürünleri belirtin bakayım ....

saygılarımla...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.