X

Yarbay
22 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
46 üye
Görüntülenme (?)
209 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
X
5 ay
Airpods Pro 2.Nesil Problemi
Merhaba arkadaşlar Airpods Pro cihazım gün içinde masada dururken , elime alınca , cebimde dururken durduk yere sinyal vari bir ses çıkartıyor bu sorun nedir ?

https://www.youtube.com/shorts/QHR8UsrUX2Q?si=E-2x5cCwdvpdJuT1
X
11 ay
Airpods 1. Nesil Pil Değişimi
Merhaba arkadaşlar çok uzun süre önce satın aldığım airpods ilk neslin artık pilinin değişmesi gerekli bana herhangi bir servis önerebileceğiniz var mı?

Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim
X
geçen yıl
iTunes ile Pc\u0027ye Yedeklenen Dosya ?
Merhaba arkadaşlar Mayıs ayında ben cihazımı satmıştım ve hangi akla hizmet yaptıysam direk yedeklemeyi itunes üzerinden pc'ye yapmışım.Yedeklenen bu dosyadan resimlerimi almak istiyorum . Elimde android cihaz mevcut . Bunu nasıl yapabilirim ?

PC-Appdata-Roaming-Apple Computer-MobileSync-Backup ' in içinde yedeklerimi buldum. Acaba yanlış yerde miyim ?
X
2 yıl
Bu dizinin adı neydi ?
< Resime gitmek için tıklayın >
Tek karakter çift kişiyi oynuyordu
X
3 yıl
Xiaomi Kulaklık Önerisi
X
5 yıl
7 Plus Son Güncelleme Sorunu WiFi
Merhaba arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bundan 2 3 ay önce son güncellememiz gerçekleşmişti. 7 Plus telefonumu güncelledim ama sonrasında bir sorun ile karşılaştım telefonumdan wifi'yi açıyorum kayıtlı olduğu modeme bağlanmıyor ben kendim üstüne tıklıyorum ve bağlanıyor kullanmaya başlıyorum sonra ekranı kapatıyorum 10 15 dk sonra tekrardan ekranı açtığımda wifiden kopmuş oluyor ve tekrardan bağlanmıyor yine kendim ayarlardan modemin üstüne basarak bağlanıyorum. Yedek aldım telefonu sıfırladım tekrar yedeği kurdum ama sorun devam ediyor.Dedim ki sürümden kaynaklı olabilir ama 4 gün önce 5S satın aldım tamam aynı sürüm değil ama onda böyle bir sorun yok 4 gündür bağlantı kopmadı devamlı wifi açık.
Bu sorunu neden yapar ?
Acaba düşündüğüm gibi sürümden kaynaklı herkeste bu sorun var mı?
X
5 yıl
Arkadaşımı Bul Konum Sorunu Yaşıyorum
Merhaba arkadaşlar , benim bir sorunum var bir haftadır çözmeye çalışıyorum . Ben Arkadaşlarımı Bul’dan istek gönderiyorum yada istek alıp onaylıyorum karşı taraf beni takip edebiliyor ama ben onları göremiyorum “konum yok” diyor ayarlardan bildiğim konumlara bakıyorum hepsi açık.Başına gelen var mı ? Sorun ne olabilir ?
X
5 yıl
Arkadaşımı Bul Konum Sorunu Yaşıyorum
Merhaba arkadaşlar , benim bir sorunum var bir haftadır çözmeye çalışıyorum . Ben Arkadaşlarımı Bul’dan istek gönderiyorum yada istek alıp onaylıyorum karşı taraf beni takip edebiliyor ama ben onları göremiyorum “konum yok” diyor ayarlardan bildiğim konumlara bakıyorum hepsi açık.Başına gelen var mı ? Sorum ne olabilir ?
X
5 yıl
Paket Tavsiyesine İhtiyacım Var
Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım . Türk Telekomda paketimin süresi bitti teklifleri cazip gelmediği için Vodafone’a geçeceğim önereceğiniz paketler nelerdir ? İnternet fazla kullanırım geriye kalanlar pek önemli değildir.
X
6 yıl
46 Bine Kadar Hız Sabitleyicili Araç Öneri ?
Merhaba arkadaşlar bir tanıdığımızın 46 Lira bütçesi var . Hız sabitleyicili araç arıyor . Ben kendisine Kia Rio 1.25 ve Mitsubishi Colt 1.3 önerdim manuel olarak ama bunların fazla yakacağına dair durmadan söyleniyor 1.4,1.6 düşünüyormuş . Benim boyumu geçer dedim size sormak istedim . Araçtan beklentisi parça sıkıntısı yaşamayacakmış ve parçası pahalı olmayacakmıs benzin + lpg manuel araç arıyormuş . Şimdiden öneriler için teşekkür ederiz .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.