D

Çavuş
28 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Sırt Çantası Tavsiyesi(1500TL)
Merhabalar;

Kendime sağlam bir sırt çantası almak istiyorum içine laptop 15.6" kitap vb. ürünler koyacağım.
Fakat çantanın ezilen büzülen bir model olmasını istemiyorum, kendime Samsonite PRO-DLX 5 - 15,6" Laptop Sırt Çantasını beğendim fakat samsonite'a gelen şikayetler ve yetkili ilgisizliklerinden korktum açıkçası bu kadar para verip sonradan bir sıkıntıda ilgilenilmemesi.

-Bu çantadan kullanan varsa deneyimleri yazabilir mi?

-Bu çanta gibi yarı resmi yarı spor çok sağlam bir çanta arıyorum önerileriniz nelerdir.(Limit 1500TL)
-TR içinde alabileceğim bir model olursa çok sevinirim.
D
7 yıl
6500 TL/lik Sistem için anakart ve soğutucu önerisi
Merhabalar autocad,finehvac ve arada oyun oynamak için pc topluoyrum fakat anakart,soğutucu ve Wireless adaptörü konusunda karar veremedim o yüzden sembolik olarak koydum. Diğer parçalarını değiştirmek istemiyorum 6500-6600 bütçeyi aşmamak kaydı ile bu 3 parça konusunda yardımlarınızı bekliyorum(anakart hepsiburdadan olursa sevinirim.)
Fan olarakhttp://www.sanalmarketim.com/Urun/Noctua-NH-D14-Cift-Fanli-Sessiz-Intel-AMD-Uyumlu-Cpu-Sogutucu/42231
kullanmak istiyorum kasaya sığarmı bilemedim.

< Resime gitmek için tıklayın >

parçalar 8.nesil olarak güncellendi.
D
9 yıl
Custom Laptop Soğutma Hakkında
Merhabalar laptopum için kendim soğutucu yapmak istiyorum, amacım daha ucuza getirmek değil; öğrenmek ve daha iyi birşey yapmak fakat bu konuda bilgim yok o yüzden bilgisi olan arkadaşlara birkaç şey sormak istiyorum.
İlk olarak delikli alüminyum buyuk bir yüzey alıcam sonrada aşyağıda linkini verdiğim fan kontrolcusu ve 2-3 tane güzel kasa fanı.
Sorum şu olucak bu fan kontrolcusunu ve fanları besliyecek elektiriği nasıl alırım ? Usb mi yoksa prizmi ve dönüşümünü nasıl gerçekleştirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim


http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-35-3x-fan-kontrol-2x-usb-30-kontrol-panel-3x10w-ak-fc-06u3bk/productDetails.aspx?productId=bd303938&categoryId=1125#Gorseller
D
9 yıl
Cevap: Teclast X30Se İncelemesi
Resmen rehber niteliğinde olmuş benim gibi dap almayı düşünen kişiler için birçok soru işaretini gideriyor teşekkür ederim inceleme için.
Peki X2 ile Fiio X1 arasında ses kıyaslaması yapmak gerekirse hangisi üstün çıkar ?
D
9 yıl
Audio-Technica ATH-CKS99 Almalımıyım ?
Merhabalar Ep - 630 kullanıcısıyım artık değişiklik vaktinin geldiğini düşünüyorum genelde Rock, Jazz, Dubstep tarzı müzikler dinliyorum ve Note 3 kullanıyorum. Audio-Technica ATH-CKS99 kulaklığına geçmem telefonumda dinlediğim müziklerde fark yaratırmı ve verdiğim 200 TL'nin hakkını alırmıyım ?
Alırsam kulaklığı forumdan alıcam, bunun dışında önerebiliceğiniz Türkiyeden temin edebileceğim 250 TL ye kadar kulakiçi kulaklık varsa tavsiyelere açığım.
D
9 yıl
Sanalmarketim.com satış sonrası hizmeti nasıl
Merhaba öncelikle konuyu açmadan once bununla alakalı tüm konuları okudum ama zamanla birşeyler değişebiliyor firmalarla ilgliisanalmarketimden bilgisayar almayı düşünüyorum satış sonrası hizmet nasıl birde ürün geldi ve sorunlu diyelım ve ellerinde aynı üründen yok para iadesini sıkntı çıkarmadan yaparlarmı ?
D
9 yıl
Msi GE60 2PC i5 mi i7 mi almalı
Merhabalar

http://www.hizlial.com/msi-ge60-apache-2pc-496xtr-i5-4200h-28ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10565968

Almayı düşünüyorum bütün oyunları ultrada açsın gibi bir derdim yok benı 3-4 sene orta seviyede idare etsin ve film izlerken ekran kalitesinden memnun olayım yeterlı

sizce i7 olan versiyonuna gerek varmı ve ge60 2pc kullanan arkadaş varsa gördüğü eksileri yazarsa sevinirim
D
9 yıl
Sahibinden get hakkında soru
Merhabalar sattigim ürüne get ilanı istediler fakat söyle bir sıkıntı var ben ürünü kutuda yolladım diyelim adam bana boş kutu geri yollayip parayi onaylamadi sahibinden satıcıya güvence veriyor mu ?
D
10 yıl
3700TL\u0027ye Sistem,soğutma ve öneriler
Merhaba arkadaşlar sistem topluyorum fakat soğutucuda kararsız kaldım önerileriniz neler olur topladığım sistemde de gördüğünüz hataları soylerseniz sevinirim

Şuanda elimde mecvut olanlar:

27" LG Full HD Monitör
G710 + Klavye
G602 Mause
G930 Kulaklık

İstediğim sistem:(Bu arada kasa olarak 400R alıcam)

< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
3400TL\u0027ye kasa topladım hatam veya daha iyi seçeneklerim neler ?
Merhaba arkadaşlar 3400tl ye bir kasa topladım fakat ne kadar okusam da bu konuda çok acemi olduğum için hatalar yapmış olabilirim ayrıca bana yardımcı olan burc_oker adlı arkadaş'a burdan teşekkür ederim.
Öncelikle
27"Lg IPS 5ms Full HD Monitör
Logitech g710+ Klavye
Logitech g602 Mause
SteelSeries QcK Mouse Pad Kullanıyorum
İstediğim sistem ise ;

< Resime gitmek için tıklayın >

Hatalarım nelerdir sizce nasıl bir sistem iyi veya kötü öneri ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.