H

Yüzbaşı
06 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
Inno3d rtx3060 twin x2 oc sepette 11699 TL
H
3 yıl
ps5 diskli sürüm 7699
H
9 yıl
Ekran değişimi sonrası sorun
Merhabalar. Samsung Galaxy S4 telefonumu bir kaç hafta önce düşürmüştüm ve çerçeve dahil ön cam komple değişti. Zamanla telefonumda resimdeki gibi küçük baloncuklar oluştu, pek umursamamıştım kullanımı engellemedi için. Ancak masadan yere düştükten sonra resimdeki hale geldi ekran. Özellikle sensör ve ön kameranın olduğu civarlarda oldukça büyük ve bulanıklılığa sebebiyet veren problemler oluştu.


Bu sorun için tekrardan camların değişmesi gerekiyor mu acaba? Yoksa herhangi bir telefoncuda bir kaç dakika içinde yapılabilecek bir şey midir?


Teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
samsun merkezde sabahlanacak mekan?
merhaba, Samsun merkezde 4'e 5'e kadar açık herhangı bir yer var mı bildiğiniz? Sabah havaş'a bineceğim, AKM Kültür otoparkına yakın olursa iyi olur.

dipnot: nezarethane haric
H
10 yıl
i9500 Arrow rom sorunsalı
merhaba arkadaşlar. Stock 4.2.2 den Arrow Rom 4.3 JB ye geçtim bugün.

Perseus 14.1 kerneli ve DDUEMJ9 modemi de mevcut su an cihazda.


Sayfa gecislerinde animasyonların kapalı ve ram'in %50 si kullanılıyor olmasına rağmen bazı uygulamalarda geçiş yaparken küçük takılmalar yaşanıyor. (fb sohbet baloncugu gec acılıyor, twitterda sekme gec degısıyor)

Xda'da romu kullanan cogu kısı lag sıkıntısı yasamadıgını belirtiyor. üyeliğim konuya mesaj atabilme kriterlerini karşılamadığı için sorunumu yazamıyorum.

sizce problem nedir? Teşekkürler
H
11 yıl
batarya ve garanti sorunsalı
arkadaşlar merhaba. 2013 Temmuz ayında, incehesap.com üzerinden S4 I9500 aldım. Sitenin Şişli merkezli müşteri hizmetleri her şeyin garanti kapsamında oldugunu söyledi.

Telefon ertesı gün elime gecti ve kutudan arapca kullanım kılavuzu, yurtdışına özgü olan 3 dişli sarj aparatı cıktı. Cihaz Hakkında'daki bölüme girdiğimde Arab Emirates yazıyordu. Satış Koduna bakınca da Fas (MAT) çıktı. turkiye.gov.tr'de IMEI sorgusu yapınca İthalat yoluyla kaydedilen IMEI dıyor

Telefon Sirkeci'de Tele Dünya diye bir yerden garantili. Garanti kılavuzundaki sırasıyla şöyle 2 madde var;

2- Malun bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garanti kapsamındadır.

10- Aksesurlar (batarya-sarj-kulaklık) tamamen garantı kapsamı dısındadır.


Telefonda kesinlikle Custom ROM/Kernel vb işlemlerde bulunmadım. Overclock da yapmadım. 2 hafta önce batarya şişme yapmaya basladı. Dıkkatlı ınceleyınce, dokunmatık kısım ile telefon kasasında, büyük olasılık şişmeden kaynaklı açık oluştugu farkettım. Elimi kenarda gezdirince de belli oluyor yanı. telefonun bataryaya denk gelen kısmında, dokunmatık yüzeyle kasanın buluştuğu yerde çıkıklık var. o zamandan beri telefonu kullanmıyorum. Garanti hizmetini sağlayan şirketi aradım ama bana 10. maddeyi bahane ederek bır sey yapamayacaklrı soyledıler. Telefonun daha 3. ayda böyle bir sorun cıkartmasının acıkcası kullanıcı kaynaklı oldugunu dusunmuyorum. Bu konuda bana yardımcı olabılecek, akıl verecek bırılerı var mı?

Tesekkurler.
H
11 yıl
dosttan sevgili olur mu ?
neyseki böyle bir muamma içinde değil şu an ama, etrafınızda bunu yaşamış veya yaşayan bırılerı var mı?

mutlu olduklarını soyleyebılır mısınz? nedir bu isin aslı?
H
11 yıl
Kıbrıs\u0027ta yaşayan arkadaşlara
Merhaba arkadaşlar. Sormak istediğim bir kaç soru var.

1- Kıbrıs'a pasaport ile girildiğinde Yunanistan için alınacak vizelerin zorlaştığını duydum. Dogru mu?
2- Kıbrıs'taki telefon piyasası güvenilir midir? Iphone 5, Galaxy S4, Xperia Z gibi telefonların Türkiye ile arasındaki fiyat farkları tahminen ne kadardır ve almamızı onerır mısınız?

teşekkürler
H
11 yıl
pendikspor stadyumuna nasıl gidilir
Merhaba arkadaşlar zincirlikuyu veya kabataştan stadyuma nasıl gidiliyor teşekkürler
H
11 yıl
Bu Model\u0027e SSD Takılabiliyor Mu ?
Acer V3-571G-736B8G50MAII

Intel i7-3630M İşlemci
8 GB DDR3 Ram
2 GB Nvidia GT640M
500 GB Harddisk

http://www.electroworld.com.tr/p/acer-v3-571g-736b8g50maii-notebook-intel-core-i7-3630-8gb-500gb-2gb-nvidia-gt-630-windows8/


arkadaşlar bu laptop'dan alacağım.

500 GB HDD'si var. Şubedeki görevli ek olarak SSD takabileceğimi söyledi. Kullanan eden bilen var mı? Az sonra gidip alacağım cihazı.

Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.