U

Yarbay
25 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
545 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
VATANBİLGİSAYAR VE LG OLED TELEVIZYON DEGISIM KUMPASI YALAN SERVIS RAPORU RESIM EKLENDI.
Arkadaslar ben hayatimda boyle taklaya gelmedim. Şu aşağıdaki kutudaki deformasyonu(ne kutuda delik var ne de straforda) tv ekranındaki çiziğe bağlayıp. Bizi hatalı kargo almaktan dolayı suçlayıp iki firmada tv'yi geri almıyor. Yorum sizin.

https://forum.donanimhaber.com/vatanbilgisayar-televizyon-degisim-rezaleti--142941789#143089911

Daha once soyle bir konu acmistim. Tv almistik. 2 gune degisime gitti daha sonra yeni televizyon 1 ay gelmedi diye. Simdi olay daha kotu hale geldi. Yaklasik 2 ay sonra dun tv geldi fakat cok fena oyuna getirildim. Siz siz olun benim yaptigim hatayi yapmayin. Kisaca olayi asagida anlattim.

Vatan'a degisim raporunu gonderdikten 2 AY sonra yeni TV geldi. Fakat bu sefer de LG ile problem yaşıyoruz. Yeni gelen TV'nin kurulumu için karakaş Tuzla-PENDİK LG servisinden arkadaşlar geldi. TV'nin kurulumunu yaptılar yanlarında getirdikleri kanal listesini yüklediler gittiler. 15 dakika sonra kardeşim geldi ve televizyonun ekranında çizikler gördü. Daha sonra servise gelen arkadaşları geri çağırdık. Rapor tuttular. Başta televizyonu alıp götürüyorlardı daha sonra telefonla konuşup TV'nin evde kalması gerektiğini Vatan Bilgisayar’ın gelip TV'yi alacağını kutunun hasarlı olduğu söyleyip TV'yi kutuya bırakıp gittiler. Daha sonra ben Vatan'ı aradım. Kutunun hasar durumunu bile görmeden. (delik vs... Yok.) Kutu hasarlı olduğu için bir şey yapamayacakları kutuyu en başta almamaniz gerektiği söylediler. Ve işin en ilginç kısmı ise LG servisi raporuna "TV kutusu hasarlı olduğu için kurulum yapılmadı" yazmış. Bu düpedüz yalandır. Kurulum yapılmıştır hatta içinde bizim wi-fi şifresi ve kendi kanal listeleri vardır. Bu arkadaşlar sanki kutuda büyük hasar varmış gibi kendilerini TV'yi hiç kurmamış gibi kendilerini aklamaya çalışıyorlar ve gelen sonucu bizim hasarlı kutu almamız olarak göstermeye çalışıyor. Bunun üzerine LG müşteri temsilcisini aradım ve servisin yalan rapor yazdığını söyledim. Onlarda buna aldırmadı ve bunun prosedür olduğunu söyleyip beni geçiştirmeye çalıştır. Yani soruyorum kutuda büyük hasar olsa bu adamlar kurulum yapmadan giderdi ama kurulum yaptılar. TV'deki çizikleri kargo kutusunun deforme olmasına atmaya çalışıp işten sıyrılmaya çalışyor. (kurum sırasında TV’NİN ekranını MDF masaya yatırıp kurdular. Bu sırada bile çizilmiş olabilir). Bir de bize Vatan'dan değiştirirsiniz diyorlar. Ben vatanı aradığımda ise bana böyle bir şey olmadığı söylendi. Simdi LG'den degisime uygun degildir raporu geldi. Kargo hatasi yaziyor. Isin komik yani tv'nin kutusu o kadar kotu durumda degil straforu da tv'yi cizebilecek herhangi bir delik yok. Bildiginiz kutu hasarli diye bana cizik ekranli televizyonu caktilar. Siz siz olun kutuda nokta hasar olsa bile kabul etmeyin. Ben isteydim annemler teslim almis zaten. Oyle bir dolandiricilikki bana secim hakki bile tanimadilar. Tv evde kutulu duruyor. Tv'yi alan yok. Tv'yi intetnetten aldim 14 gun degisim hakkimla mi mahkemeye basvursam, ayipli mal diye mi basvursam, evrakta sahtecilik diye mi basvursam bilemedim. Bu arada sunuda yazayim servis kutunun fotoraflarini 2. gelisinde cektigi icin zaten kutu acilmis daha fazla deforme halini cektiler. Kutunun ilk halini bile cekmediler siz dusunun.
< Resime gitmek için tıklayın >


Not: kargo hasari yuzunden degisime uygun degildir belgesi.

< Resime gitmek için tıklayın >


Edit: Arkadaslar kutunun resimlerini ekliyorum sizce cam cizigine yol acabilecek bir hasar var mi kutuda allah icin. Kutunun icinden cikan straforlar zarar gormemis kutudaki hasar gorunen yer tam olarak delinmemis bile karton uzerinde bile delik yok. Ama servis ekrandaki cizigi resimden de gorebileceginiz gibi kargo hatasina yordu. Boyle bir cizik bu kutudaki hasardan olabilecek bir sey degil ya tv boyle geldi yada kullanilmis urunu sifir diye satiyorlar.. Kutunun iki yuzunude koydum siz karar verin. ekrandaki cizigi bu kutuyla nasil aciklayabiliyorlar???

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
https://store.donanimhaber.com/90/86/a5/9086a5cadcc0605848c515633718890c.jpeg" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
U
4 yıl
VATANBILGISAYAR TELEVIZYON DEGISIM REZALETI
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle şunu söyleyelim ben yandım siz yanmayın tamamen bilgilendirmek için açıyorum. Kendim televizyon'da sorun yaşadığım için TV bölümüne açıyorum ama şikayetvar.com'a baktığımda sanırım her tarz üründe aynı problemler yaşanıyor. Zaten firmanın sikayetvar puanları bakarsanız konuyu anlarsınız.

10 mart 2020'de vatan bilgisayar'dan LG marka bir televizyon aldık. Televizyon eve geldi. Teknik servisle kurulumunu yaptık. Tv'de sorun olduğu için LG teknik servis fotoğraflarını çekti ve değişim talebimizi 23 mart'da onaylayıp aynı gün tv'yi alıp götürdüler. Bize de değişim belgesi verdiler ve bu belgeyi aldığınız bayiye verin, size yeni tv versin dediler. Tamam dedik ve bütün sıkıntı bu andan sonra başladı. Abartmadan söylüyorum 23 mart tarihinden bu güne haftasonları hariç her gün vatan bilgisayar'a e-mail atıyorum ve arıyorum. Bunun karşılığında hiç bir geri dönüş alamadık. yaklaşık 1 aydır tv'siz vatanbilgisayar'ın insafında bekliyoruz. En son değişim yerine ücret iadesi talep ettim onada bir dönüş yapmadılar artık ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. İlk hafta bizleri mağazadan değişim yapın diye oyaladılar. İnternet üzerinden aldığım bir ürünü neden mağazadan değişim yapıyorum, hem mağazalar da kapalı dalga mı geçiyorsunuz gibi ısrarlarımın ardından 1 hafta sonra belgeyi kendilerine kargolamamı istediler. Kargolayalı 2 haftayı geçiyor. Dün mail attım bilgi verir misiniz dedim verilen cevap "evraklarınız inceleme aşamasındadır."

Yani demek istediğim yakın zamanda vatanbilgisayar üzerinden televizyon alan var ise bozuk çıkmaması için dua etsin yada çok rahatsız etmeyen bir durum varsa değişim talebi başlatmayı ertelesin çünkü ilk 6 ay değişim talebiniz oluyor bildiğim kadarıyla. En azndan mağazalar açılana kadar bekleyin. Şu an değişim yapmak tv'siz kalmanız anlamına gelecek. Satış sonrasının bu kadar kötü olduğu başka bir firma ben ne gördüm ne duydum. Faturasız satış yapan, havale ile ücret alan e-ticaret sitelerinde bile muhattap bulabiliyorsunuz. Vatanı aradığınızda 50 kişi sırada oluyor. Sıranız gelincede temsilci sizi meşgule atıyor.

Şuradaki maillerin sadece 4-5 tanesine cevap gelmiştir. Bu mailler yanında sitedeki bize ulaş kısmından da defalarca yazdım. Gelen en tatmin edici mesaj ise "evraklarınız inceleme aşamasındadır." Yani bu kadar maile boğma sebebim ise en azından sürec ile ilgili bilgi vermemleri ne zaman sonuçlanacağını ama onu bile vermiyorlarki ortada bir süreç olduğuna da pek inanmıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >

Vatan, vatanbilgisayar, vatan bilgisayar, vatan computer, vatancomputer, vatancomputer.com, vatanbilgisayar.com
U
4 yıl
LCD TV\u0027DE BU NORMAL Mİ? CRT EFEKTLİ LCD TV
Merhaba, yaklaşık 20 gün önce mutfakta kullanmak için 22 inc tv satın aldık. Duvar montesi için henüz uğraşmaya fırsat bulamadığımız için kutu yaklaşık 20 gündür kenarda duruyordu. 22 ekran tv ne olabilirki diye denemek için de pek acele etmedim açıkcası. Dün dur şunu bir pc de deneyeyim dedim. Şu aşağıdaki videodaki olayla karşılaştım. TV'nin panelinin kenarlarını sanki panel içeriye kıvrılıyor gibi sanki tersine curve bir durum var gibi. Yakından eski CRT tüplü monitöre bakıyormussunuz gibi bir görüntü var. Uzaktan farkedilmiyor tabi ama yakındayken en küçük açı değişiminde kenarlardaki görüntü kayboluyor. Bunun üzerine dün sevis çağırdım. Bugun geldi gösterdim. Adam normal dedi pc monitörün de böyle bir durum yok ama bakın dedim servise gelen arkadaş bunun TV olduğunu monitörle karşılaştırmamam gerektiğini söyledi ama ben açıkcası tatmin olmadım. Açıkcası kaç tane lcd monitör, tv eksittim böyle bir durum hatırlamıyorum. Hayatımda ilk defa gördüm gibi bir şey. Sizce bu durum normal mi? CRT efketli LCD'le karşılaştınız mı daha önce?

https://www.youtube.com/watch?v=fR5dJlwTMBU

Farenin simgesi ve steam logosunun kayboloşundan anlayabilirsiniz. Video yuklerken kalite dusurmus. Anlasilmiyorsa tekrar yukeleyebilirim.
U
4 yıl
Samsung.com hediye çeki kampanyası IKEA, Migros vs. Uygun M30s vs.
Merhaba,

Sıcak fırsatlarda ilk konum fakat bana güzel bir kampanya gibi geldi paylaşmak istedim.

M30s bakıyordum 1-2 haftadır. Telefon 1999 Tl'ye düşmüş yanında 250 tl belli markalarda hediye çeki veriyorlar. Yanında cam ekran koruyucuda var. 250 TL'yi harcayacağınızı düşünürseniz sanırım piyasadaki en uygun m30s oluyor. Telefonu almak isteyen varsa düşünebilir. Daha ucuza varsa güvenilir bir yerde varsa belirtirseniz sevinirim ayrıca

Kampanya linki:https://shop.samsung.com/tr/samsung-2020-yilbasi-kampanyasi
U
8 yıl
Bu trafik teröristini nereye şikayet edebiliriz?
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız

Bu teröristti ve terörist hesabı nereye şikayet edebiliriz İnternet üzerinden?
U
10 yıl
Arkadaşım Amerika\u0027da hangi zippo\u0027yu getirtsem. (Amazon)
Work&Travel yapıyor şu an kendisi internetten sana alabilirim bir şeyler deyince hemen zippo geldi aklıma. Sizce hangisini almalı çok seçenek olunca karar veremedim. Zippo hakkında tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.

Bu arada Zippo'nun kendi sitesinde 27 $ olan ürünler 15 $ amazon'da. Orjinaldir di mi herhangi bir sorun olmaz amazon'dan alırsak?

Aklımda şunlar var

http://www.amazon.com/Zippo-Meadow-World-Lighter-Green/dp/B0074G55C6/ref=sr_1_168?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1408841219&sr=1-168

http://www.amazon.com/Zippo-Lemon-Skull-Pocket-Lighter/dp/B003D9YLPU/ref=sr_1_73?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1408841157&sr=1-73

http://www.amazon.com/Zippo-Cerulean-Diamond-Plate-Lighter/dp/B0074G55BM/ref=sr_1_110?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1408841191&sr=1-110

http://www.amazon.com/Zippo-Candy-Apple-Pocket-Lighter/dp/B001E5FLUO/ref=sr_1_1?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1408843162&sr=1-1&keywords=candy+apple+red+zippo

http://www.amazon.com/Zippo-Reaper-Lighter-Black-Matte/dp/B00BGR7HGG/ref=pd_sbs_hpc_1?ie=UTF8&refRID=05PDG0A83B2XRGH6ZBC4

http://www.amazon.com/Zippo-Polish-Chrome-Sunglasses-Lighter/dp/B0074G4C66/ref=sr_1_46?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1408843320&sr=1-46

http://www.amazon.com/Zippo-24699-Clover-Lighter/dp/B002ED5ZE2/ref=sr_1_60?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1408843339&sr=1-60

http://www.amazon.com/Zippo-Lighter-Solid-brushed-finish/dp/B00062BRA4/ref=sr_1_72?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1408843354&sr=1-72

Boyalı olanlar çabuk soyulur mu bunları bırakıp sadece klasik olandan mı alsam? Kararsız kaldım.

http://www.amazon.com/Zippo-Street-Chrome-Pocket-Lighter/dp/B000MT8Y98/ref=sr_1_2?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1408843289&sr=1-2


Bunların dışında siteden sizde tavsiyede bulunursanız sevinirim. 2 tane alıcam biri abime biri kendime bu kadar koyduğuma bakmayın.
U
10 yıl
\"Bloklama nedeniniz nedir?\"
Bloklarken ne yazıyorsunuz ben 2-3 saniye kalıyorum genelde yazacak bir şey bulamıyorum.
U
10 yıl
Lynyrd Skynyrd nasıl okunur
Grup var böyle bilirsiniz Supernatural izleyen daha iyi bilir. Nasıl okunuyor bu grup arkadaşlarıma tavsiye edemiyorum.
U
10 yıl
Yol filmi tavsiye edebilir misin?
Bu tarz filmleri izlemeyi genelde diğer filmlere göre daha çok seviyorum. Genelde insana mutluluk veriyor. İzlediğim yol filmleri aklıma gelen şunlar

Everything is illuminated
Little miss sunshine
The wristcutters a love story
Rain man
Her şey çok güzel olucak

Nebraska ile The straight story izlemeyi düşünüyorum bu ara.

Bunların dışında tavsiye edebileceğiniz güzel mutlu sonla biten filmler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Edit: Into the wild yazmıştım ama o pek benim aradığım gibi değil sildim o yüzden. Daha çok 2 yada daha fazla kişinin 1 arabayla yaptığı seyahat filmlerini arıyorum.
U
10 yıl
Şimdi mangal olsa etin yanında neyi közlerdiniz?
Hepsinin közü birbirinden güzel ama siz içlerinden hangisini közlerdiniz?

Oyum kuru soğana
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.