B

Yüzbaşı
31 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
12 yıl
Şifremi değiştiremiyorum!
Selam millet. Şifre değiştirmekle ilgili bir sorunum var. Şöyle izah edeyim;

Resmi siteye login oluyorum, karşıma ilk olarak şifre değiştirme ekranı geliyor (doğal olarak), bütün gerekli bilgileri dolduruyorum, her birinin karşısında check işareti oluyor fakat JOIN butonuna bastığımda hiç bir şey olmuyor! Öyle mal mal bakıyorum, bekliyorum ama nafile... Acaba browser kaynaklı mı dedim IE8, IE9, Firefox'da denedim sonuç aynı. Acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum?

İlginiz için teşekkürler.
B
12 yıl
MF-4 ne oluyor?
Beyler ben en son ismi ÖSS iken girdim bu sınava. Şimdi tekrar giricem ama puan türlerine baktığımda MF-4 görüyorum, nedir bu? Nelere çalışmalıyım bundan yüksek almak için? Yardımcı olursanız sevinirim.
B
13 yıl
2x16 LCD Panel
Arkadaşlar bunların fiyatı ortalama ne kadardır? İst içi nereden bulabilirim? Aranızda satan var mı? Hayrına verende olabilir
B
13 yıl
Assasian Char
Merhaba arkadaşlar.
Bu assasian charları oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor. Asas haricinde bütün classları oynadım. Bir şunu beceremedim. Ananızın karnında öğrenmediniz ya Kısacası nasıl öğrenebilirim assasian oynamayı?
B
13 yıl
Siz Olsanız?
Merhaba arkadaşlar. Benim sorumun cevabı daha çok kişisel görüşünüze bağlı tavsiyeniz olacak. Konuya geçiyorum.

Şimdi benim elimde bir PC var.

AMD Athlon X2 3600+ CPU (2,4GHz OC)
1,5 GB RAM (1 tek, 256 x2 dual)
7600 GS Grap.
Gigabyte M61PM-S2 Main Board

Disklerimi hiç karıştırmıyorum çünkü şimdilik yetiyor. Soruma gelecek olursak, şimdi PC 4-5 yıllık ve artık bazı işlerimi görmüyor. Komple yeni bir PC almak için x79 chipset bekliyorum. Tabi çıkar çıkmazda alamayacağım. Şimdi bir tane PSU ve soket yapısına uygun soğutucu alacağım. Soğutucuyu yeni pcde kullanmak gibi bir derdim yok çünkü sıvı soğutmaya geçeceğim. Şimdi can alıcı noktaya geleyim. 1x1 dual yeni bir bellek ve 8000 ( ve ya 9000) serisinden bir ekran kartı almak gibi düşüncem var. Fakat PC ile aramda da bir gönül bağı var. Sanırım meslek hastalığı Başkası olsa gerek yok derim ama kendi PC'm söz konusu olunca ikilemde kalıyorum. Sizce bu değişikliği yapmalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
B
13 yıl
Durup dururken BANNED
Selam arkadaslar. Dün saat 23:00 civarı charı moradonda pazara bıraktım. Sigara almaya cıktım ve geldigimde char dc olmustu. Tekrar login olmak üzereyken sifremi girince "ur acc blocked" falan diyordu. Simdi ben bu ban'ı neden yedim? Oyun acıkken sadece ie, firefox, msn ve antivirüs acıktı. Her zamanki seyler yani. Zaten acık olan uygulamalardan olsa daha öncedende ban yerdim en azından 2 günlük. Neden ban yedigim hakkında tahmini olan var mı? Nasıl bir ticket atabilirim?

Simdiden tesekkur ederim.

ticket cevaplarının ssleri

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
13 yıl
Gizli soru ve mail hesabı ile ilgili soru
Merhaba arkadaslar. Benim sorum söyle olacak. Simdi benim bir charım var ronarkta fakat kullandıgım accountu cok uzun vakit önce acmıstım(3-5 sene evvel) ve mail adresinin sifresini gizli sorusunu item kilit sifresini vs. herseyi unuttum simdi ben bir premium pakedi alsam ve mail adresinin vs. degismesi yönünde acaba kabul edilir mi ? Bunu yapmak icin baska bir yol mu var ? Yoksa baska bir account acıp charı orada mı kasmam gerekir ? :)

İlgilendiginiz icin simdiden tesekkur ederim.
B
13 yıl
Ronark GB Alımı
Merhaba arkadaslar. Ronarkta bir miktar gb almayı düsünüyorum. fiyata göre adet belirleyecegim. Uzun zamandır forumdayım fakat ilk alısverisim olacagından dolayı referans yok. Bastan belirteyim.
B
14 yıl
1 yesil kutu 3 silver gem kırdırdım
Charda bi cacık yapamıyodum. Bari serveri degisitriyim dedim kronos gecicektim. Azda olsa el emegi göz nuru 50m vardı gittim silver gem aldım 5m arttı 1 tanede yesil kutu aldım. Ahanda sonuc

p.s: kutudan impact cıktı o gözükmüyo

< Resime gitmek için tıklayın >
B
14 yıl
KO oynayan birinin oyunu tarifi...
Bastan söyliyim alıntıdır



geceleri düşünmekten uyamassın sabah kadar oynarsın 4 saat yatar sonra oyuna devam ederisn 3 ay sonra göbek oturmaktan şişer evdekile ne biçim erkeksin dışarı cık gez demeye başlar.. hayatla baglantın kopar tv seredemessin uyurken bas bas bagırırsın bufffff buffffff die yada swift swift diee yada ne bilim rouge isen saga sola satırla saldırmaya başlarsın mage isen dede bastonu bulup dolaptan buzlarla buz atarsın böle uzayıp gidiyor .. kafayı yiyorsun.. anlattıkalrına göre bi gece kalkmışım avizeyi tutmuşum korkmayın ben sizi koruyorum die bagırmışım.. birde 2 gun önce çinliler nerde die bagırmışım .. harbi cıldırıyorum rüyalarıma giriyor ..


bende bi ara Battle Front Midlle Earth'e (o zaman 1 vardı 2. cıkmamıstı) böyle sarmıstım. Bi gece uyurken kalkıp evin icinde "ROHİREEEEMMM" diye kosturup evden cıkmısım kapıda uyumusum. Sabah farkına varmıslar kapıda uyandırdılar beni. Sonra gördügüm rüya geldi aklıma BFME'de rohirrim sanıyodum kendimi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.