A

Onbaşı
11 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Logitech G300s DAHİLİ HAFIZA
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Sorunum aslında basit fakat ya ben bulamıyorum yada Logitech ciddi saçmalamış !!
Logitech Gaming Software ile hazırladığım macroyu başka bir bilgisayarda kullanmak istediğim için dahili hafızası olan bu ürünü seçtim. Fakat hazırladığım macro sadece kendi bilgisayarımda aktif oluyor. Bunun sebebi ise G300s dahili bellek kısmından spesifik herhangi bir şekilde macro yazamamam. Sizden yardım istediğim konu şu,
Hazırladığım macroyu dahili hafızaya atabiliyor muyum yoksa harbiden Logitech hafıza diye bize mesela G5 tuşuna kopyala + yapıştır kaydetme ve bunu başka bilgisayarlarda özgürce kullanma bıdıbıdısınımı satmış :D
Yardımcı olursanız sevinirim.
A
13 yıl
Casper Nirvana nb 15.6 Wireless Driver
Merhaba Casper Nirvana nb 15.6 ürünü için Windows 7 Wireless Adaptörü Driver lazımi, bulamadım bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
A
14 yıl
Iphone Program Kapatma
İphone 3gs cihazda herhangi bir program açtıktan sonra kapatmak istediğimde bazı programlarda çıkış tuşu olmadığı için sadece menü tuşuna basarak çıkıyorum.
Bu şekilde çıktığımda o programı kapatmış oluyor muyum ? Yoksa arkada çalışmaya devam eder mi ?

Kolay Gelsin...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.