E

Yüzbaşı
28 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
7000 TL\u0027ye Kadar Gaming F/P Laptop Önerisi
Ortalama 7 bin liralık bütçeyle fiyat performans ürünü dediğiniz, düşük bütçeyle(!) çok işler yapabilecek bir canavar arıyorum :)

Oyunlarda çok kasmayan, hızlı, yeri geldiğinde photoshop programı, yeri geldiğinde cad programlarını takılmadan yapan bir ürün arıyorum.

Piyasa ve donanım konusunda çok bilgili değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.
E
6 yıl
Sizce bu sistem kac liradir?
E
6 yıl
2007 astra 1.6 enjoy hakkinda
Yari otomatik easytronic vites. Lpg takili. Fiyatlari makul gibi geldi bekar bir memur icin onerir misiniz?

Arabadan cok anlamam onun icin bana sorun cikarmayan fazla yakmayacak bir araba ariyorum. Arac fiyatlarida uçmuş zaten onun icin 30-35k arasi bir butce belirledim. Aradigim kriterlerde göze de hos gelen bu modeli buldum. Sizlerinde yorum ve tavsiyelerinizi duymak isterim.
E
7 yıl
Antivirüs Tavsiyeniz
Yeni laptop aldım, gelince güzel bir antivirüs kurmayı istiyorum. Sizce en iyisi hangisi? ücretli veya ücretsiz farketmez.Tercihen ücretsiz olması yada makul ücreti olmasını isterim tabiki ama almışken iyisi olsun istiyorum.
E
7 yıl
Bu sistemi mi önerirsiniz yoksa bu fiyata bir laptop mu?
Oyun amaçlı laptop almayı düşünüyordum ama fiyatlar çok uçuk geldi. Bütçem 3500-4000 lira. Bende bu fiyata iyi bir sistem toplayabilirim diye düşündüm. Kıt kanaat bilgimle bir sistem topladım, bi' bakın sizce nasıl olmuş? bu fiyata güzel bir sistem mi yoksa laptop mu önerirsiniz birde? açıkcası ben laptop taraftarı olsamda aynı fiyata pc toplamak daha mantıklı geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
7 yıl
Uygun Fiyatlı Oyun Amaçlı Laptop
Merhaba arkadaşlar. Daha çok oyun amaçlı laptop arıyorum. bunun yanında cad, gıs programlarıda kullanacam ama bunları zaten oyun laptoplarının kasmadan çalıştırabileceğini düşünüyorum.

Öncelikle bu konularda çok bilgili değilim. 2-3 gündür araştırma yapıyorum sadece bilgimde o kadar. nedenini bilmediğim bir şekilde ram benim için önemli. 16gb ram düşünüyorum. Sizce de ram bu kadar önemli mi yoksa 8 - 12 gb falan yeterli olur mu?

ekran kartı olarak 960 ve 970 ler performans olarak daha iyiymiş ama bunlar fiyatı çok yükselttiği için 950 modeline bakıyorum daha çok. sanırım buda yeterli olur fazlasıyla.

Son olarak işlemcinin u olmamasına dikkat edilmesi gerektiğini bir çok yerde okudum. İşlemci u olmazsa sevinirim.

Fiyat aralığım 3000-4000 lira aralığıdır. oynamak istediğim oyunlarda sistem gerektiren oyunlar gta v, battlefield 1 gibi.

Aslında aklımda bir laptop vardı. Asus x550vx Ama bu ürünün kasa kalitesi çok düşükmüş ve aşırı ısınma sorunu varmış. Malesef bu sebeplerden elemek durumunda kaldım.

Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, merakla bekliyorum :)
E
9 yıl
Meizu mx4 pro 32gb - Alınır mı ?
Bu aralar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. s3 kullanıcısıyım ve fiyat aralığım maks 1500 lira.
Aklıma yatan telefonlar en başta s5 ama samsung yerine başka bir marka almak istediğim için bu fikrimi bir kenara koyuyorum.
İkinci aklıma yatan seçenek ise lg g3 32gb modeli. Telefon hem görünüş olarak hemde donanımsal olarak hoşuma gidiyor ama internette yorumları okudukça uzaklaşıyorum bu modeldende.
Benimde aklıma 3. bir fikir geldi bu durumda.

Meizu mx4 pro 32gb

Açıkcası donanımsal özelliklerine bakılırsa bu fiyata mükemmel bir telefonmuş gibi geliyor bana. antutu performansıda oldukça iyi. Ama insanın aklında bir çok soru işareti oluyor markası meizu olduğu için.

Bu telefon ve teknoloji konusunda oldukça kötüyümdür. Bunun için sizlerin görüşünü merak ediyorum açıkcası. Aklımda 3 model var ve şu an önde gelen model sırası ile;
Meizu mx4 pro 32gb > Lg g3 32gb > Samsung galaxy s5

Sizler bu konuda ne dersiniz bana biraz yol gösterin lütfen. Bu modeller dışında başka önerileriniz olursa onada açığım açıkcası.
E
10 yıl
Champ Man 15 Menajerlik Oyunu
CHAMP MAN 15 – EN İYİ FUTBOL YÖNETİM SEZONUNA HAZIR
- Mobil Futbol yönetim oyunculuğu büyük bir güncellemeye sahip olarak bu oyunu en istikrarlı avuç içi oyunumuz haline getirdi
- EN İYİ MAÇ MOTORUMUZ ve GELİŞTİRİLMİŞ TAKTİK KONTROLÜ
- Bu oyunu en hızlı Champ Man oyunu yapan OYUN OPTİMİZASYONU
- 23 oynanabilir ligdeki 440'tan fazla kulübü seçin
- FACEBOOK Lider Tablolarıyla birlikte futbol oynayan arkadaşlarınıza meydan okuyun ve oyun içi ödüller kazanmak için ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Dünyaca ünlü Futbol Yönetim oyununa binlerce sözleşme imzalayabilecek oyuncu ve 23 oynanabilir ligdeki 440'dan fazla kulüp içeren yeni bir güncelleme geldi, HAYALİ YAŞAYIP kulübünüzün kontrolünü almanızın zamanı geldi. Oyuncularınızı takıma kazandırıp geliştirin, takımınızı için antrenman programları veya belirli oyuncular için hedef tasarlayın, formasyon seçin, taktik talimatları verip bunların tümünün maç gününde toplam takım performansını nasıl etkilediğini izleyin..! Champ Man 15 gerçek bir futbol menajeri olmak için gereken tüm duygu ve tansiyonu size sunuyor, hepsi parmaklarınızın ucunda.
Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce (Brezilyalı), Rusça, Türkçe, Malayca

Google Play Linki
E
10 yıl
Oyunlarda kasmayan uygun fiyatlı tablet arıyorum
Oyun canavarı diyebileceğimiz, hem oyunlarda kasma sıkıntısı olmayan hemde ele rahat oturan bir tablet arıyorum. Fiyatı çok abartılı olmasın yeter. Tablete 1000 lira veremem mesela. Max. diyebileceğim bütçe belli değil, aradığım özellikleri taşıyan bir tablet olsun, vede herhangi bir şekilde sıkıntı çıkarmasın(elektronik ürün illaki sıkıntısı olabilir ama kronik sıkıntı olmasın) yeter. Önereceğiniz tabletler nelerdir bu kritelere göre?
E
10 yıl
DonanımHaber\u0027in IQ Ortalaması
Forumda birisi bir konu açmış tipsizim ama iq'um 130 diye. Bende donanımhaber forum ahalisinin iq puanlarını merak ettim. Forumun iq ortalamasını ölçelim bakalım.


İnternette bir sürü site var iq ölçen bunların puanlama sistemi farklılık gösterebilir onun için aşağıdaki linkten ölçün. Printscreen almayı unutmayın
IQ PUANINI ÖLÇ

Not: Linkteki siteyle alakam yoktur. Amacım kesinlikle reklam değil.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.