B

Teğmen
13 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
14 yıl
PS3 den online film izleme
meraba arkadaslar ps3 internet browser dan online film izlenen siteleri bilenler varmi 1 veya 2 ay once baglanbize gibi sitelerden online film izlenebiliyordu ama artik bu siteler ve bircok siteden hata aliyorum bu konuda yarimlarinizi bekliyorum iyi forumlar .......
B
15 yıl
xbox360 update acil yardım
arkadaşlar bugün bi xbox360 arcade aldım ve sizinde bileceğiniz gibi hdd si yok makinaya en son çıkan update yi yüklemek istiyorum ama 1.si dediğim gibi hdd yok hdd olmadan yükleyebilirmiyim bu updateyi 2.si live a bağlanmak istemiyorum nasıl yükliyebilirim bu updateyi konu hakkında detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum şimdiden çook teşekkürler.
B
15 yıl
ps3 80gb acil yardım
arkadaşlar bugün ps3 80 gb pal makine almayı düşünüyorumda eğer düşündüğüm özellikler gerçekten varsa 80gb lık ps3 de akşam gidip 1 tane alıcam ama yoksa istemeyerek de olsa xbox360 arcade alıcam şimdi sorularıma geçeyim

1.ps3 80 gb pal makinalar 65 nm işlemciyemi sahip yani sessiz ve ısınmadanmı çalışıyor?

2.ps3 80 gb pal makinalar ps2 ve ps1 oyunlarınıda çalıştırıyormu?

ama arkadaşlar ya kullanmış olan yada kesin bir bilgiye sahip olan kişiler lütfen sorularımı yanıtlasın şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.