J

Yarbay
29 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
57 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
11 yıl
S4 sensörü ile ilgili soru
Arkadaşlar sensörlerden ekran görüntüsü alan ''ekranı yakala'' ve sesleri ekranı elimizle kapatıp duraklatan ''sustur/duraklat'' sensörlerini bir türlü çalıştıramadım.Acaba bu tür şeyler güncelleştirme ile düzeltilebilicek şeyler mi
J
11 yıl
Iphone 4 Tuş Kilidi
Arkadaşlar Iphone 4 ün tuş kilidini hiçbişey silmeden özellikle rehberi açmanın bir yolu var mı

şimdiden teşekkürler
J
12 yıl
-Sistem Tavsiyesi-
arkadaşlar 1200TL-1250TL gibi bir bütçeye oyun ağırlıklı olmak üzere bir sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.Ayrıca parçaların vatan bilgisayar ve exa gibi rahatça elden temin edilebilinecek derece olması gerekli.

not:Ram in mutlaka 8GB olması gerekli HD ise 500GB yeterli.
J
12 yıl
[çözüldü]
[çözüldü]
J
13 yıl
#Wireless da Sürekli Kesinti Problemi#
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler ... Beni artık çaresiz bırakan bi problemle karşı karşıyayım.Sistem imzamdaki sistemdir; win7 yükledikten ilk 2 ay gibi böyle bi sorun yoktu ve şimdi yarım saatte bir kablosuz ağ bağdaştırıcısı sürekli kendi kendine devre dışı kalıyo anlamış değilim bağdaştırıcının sürücüsü de güncel durumda kontrol ettim hatta onboard olduğu için anakartın sürücülerini de kontrol ettim güncel tek fark ise bi önceki işletim sistemim olan vista da asusun kendi wireless programı vardı şimdi ise program win7 desteklemediğinden yok ve ayrıca asusun sitesinde de yok.Ancak pc ye reset atıyorum ( genelde reset ) veya oturumu kapıyorum sonra tekrar wireless i otomatik olarak normal bir şekilde buluyor .

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
J
14 yıl
[ÇÖZÜLDÜ]
Arkadaşlar oyun açıldıktan sonra battle.net için benden hesap istedi ve istediği her iki mail adresimden de onayladım fakat oyunda account hesap mailimi yazdığımda oyun otomatik olarak kendi kendine kapanıyor.

[ÇÖZÜLDÜ]
J
14 yıl
HTC Advantage X7510 Hakkında...
Bu cihazı türkiye'de 0 olarak bulabilir miyim

teşekkürler...
J
14 yıl
Dell Streak Hakkında...
yaklaşık 7 ay önce dh'de haberleri verilen Dell Streak hakkında yeni bir bilgi veya haberi olan var mı acaba arkadaşlar

bu cihaz acaba türkiye'ye gelcek mi , gelcekse ne zaman gelebilir acaba ?

teşekkürler...
J
14 yıl
HTC EVO 4G Hakkında...
arkadaşlar telefonun çıkış tarihi hakkında çok çeşitli bilgiler alabildim.Acaba şu an telefonun türkiye için belli bir çıkış tarihi mevcut mu?

şimdiden teşekkürler...
J
14 yıl
Inca IWM-700GL WIRELESS LASER NANO Hakkında


Öncelikle iyi günler arkadaşlar yakında alacağım netbook için yanında da en fazla 50TL lik kablosuz mouse araştırmasına baslamıştım ve baslıkta da belirtigim ınca nın bu modelini özelliklerine göre fiyatını uygun buldum arkadaslar.Kablosuz alıcısının nano olmasının (benim için aradığım önemli özellik) yanında ekstra olarak mouse hassasiyet ayarının(DPI) da bulunması dikkatimi çekti.Acaba nasıl bir mouse

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-iwm-700gl-iwm-700gl-wireless-laser-nano-mouse/productDetails.aspx?I_ID=39652

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.