A

Yarbay
10 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
52 üye
Görüntülenme (?)
349 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Mercekli far için led xenon veya halojen aydınlatma?
Merhaba,

Mercekli farım var. Önceki sahibi halojenleri xenon far ile değiştirmiş. Uphoton h7 milestone galiba.

Kısalar Karanlıkta ve trafikte aydınlatma gücü ve alanı çok az resmen göremiyorum.

Uzunlar ve sislerden memnunum.

Takımı bozmamak adına 4300k 5000k sıcaklığında ve mercekli fara uygun en iyi tercih ne olur? Halojene dönmek istemiyorum. Sadece kısaları daha iyisi ile değiştirmek istiyorum.

Bu işten çok anlamadığım için tavsiyeleriniz çok önemli. (Megane 4 touch 2017)



< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Fifa 17 Online lag problemi ????
Bilgisayarım oyunu rahat kaldırıyor, single da 60fps sabit alıyorum ama hiçbir online maçım lagsız geçmiyor çok lag oluyor, kasma oluyor. Aynı evde kaldığım arakdaşlarımın bilgisayarında olmuyor. İnternet ile alakalı değil diye düşünüyoruz yani.

Gtx850m gpu'm var ve güncel durumda, diğer driverları da güncelledim, oyunu repair ettim durum aynı?

Ne yapabilirim?
A
8 yıl
Asus g550jk uyku modunda pili bitiyor ?
Kapağı kapattığımda veya düğmeye bir kez basıp uyku moduna aldığımda herhangibir usb aygıt bağlı olmamasına rağmen her gece veya gün sonunda açtığımda %10 şarjı kalmış görüyorum.

Dün yolculukta yine uyku moduna alıp çantama koydum, eve geldiğimde çıkarttım ve bilgisayar alev alevdi, açılmış kendi kendine ve fanı soğutaamadığı için ısınmış. Biraz daha geç kalsam lehimleri falan eriyecekti herhalde.

Bu neden oluyor ne yapmalıyım ?
A
8 yıl
Cihazı restore edip güncellerken dondu açılmıyor
iPad 4'ümün sorunlarından ötürü DFU mode'a aldım iTunes'a bağladım ve iTunes geri yükle ve güncelle dedi, kabul ettim ios 9.3.2 ye geri yükleyip güncellerken apple logosundaki çubuk dondu saatlerce hareket etmedi, kaç defa hard reset atıp dfu moda alıp denedim aynı şekilde donuyor.

Şu an açılmıyor zaten kendine reset atıp duruyor, kablo ile bilgisayara bağlayıp iTunes'u açıp DFU moda anca sokabiliyorum.

Ne yapmam lazım nasıl bu tıkanmadan donmadan kurtarabilirim ?
A
8 yıl
İnternetten yurtdışı sigara almak ?
Mesela bu linktenhttp://www.dutyfreedepot.com/buy-duty-free-marlboro-gold-original-cigarettes-switzerland-made-p13801.htm

bu ürünü alabilir miyim Türkiye'ye gelir mi gümrükte takılır mı yasal mı?
A
8 yıl
Fallout 4 tam ekran sorunu
Fallout 4 steam rehberlerine,fallout 4 ve Windows 10 forumlarına detaylı bir şekilde bakmama rağmen bu sorunu yaşayan biriyle karşılaşmadım ve kendi çözümlerimde başarısızlıkla sonuçlandı. Ekranın nerdeyse 1/4 ünde açılıyor oyun. Çözünürlük ve tam ekran ayarları değişmesine rağmen tepkisiz kalıyor oyun yani hiç bir şekilde çözünürlük değişmiyor ve tam ekran olmuyor. Borderless gaming gibisinden programlarda yarım ekran yapıyor oyunu yani sadece H artıyor ve mause önceki boyutunkine göre çalışıyor. Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Sistem : intel i7-4790 3.60 GHz
16 gb ram
64 bit w10 pro
gtx 970 < Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Formaları artık reklamlı mı satıyorlar?
Bugün bir çocuğun üstünde Yandex reklamlı rvp forması gördüm artık reklamlı mı satıyorlar, iki üç hafta önce gittiğimde beden yok diye alamamıştım şimdi Fenerium'un sitesinden alıcam, reklamsız gözüküyor ama geldiğinde reklamlı olmasın ?
A
9 yıl
Kısa USB şarj kablosu tavsiyesi?
Powerbank ile kullanmak için 20-40cm arası kısa bir micro usb kablosu lazım ama piyasada frisby'ler falan var içlerindeki iletken kablolar çok dandik olduğu için yine yavaş şarj ediyor. Bana kalitelisi lazım bulamadım çoğu sitede ne yapabilirim?
A
9 yıl
İstanbul\u0027da Marlboro tütünü nerden bulunur?
Marlboro tütününü nerden bulabilirim arkadaşlari kağıdı ve filtreside lazım, birde bunu sarmak için kullanılan plastik makinelerden lazım bilen var mı avrupa yakasında oturuyorum.
A
9 yıl
Micro SD kart önerisi
HTC One M9'uma hızlı ve hatasız çalışan 64 gb bir miro SD kart almak istiyorum. Marka ve model önerisi yaparısınız.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.