M

Teğmen
29 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Asus vivobook - Dell Vostro (Max 1100 TL)
Meraba arkadaslar,
1-2 gun icersinde dizustu bilgisayar almayi dusunuyorum. Sony vaio serisi almayi dusunuyordum fiyatlari malum. Birkac gun arastirma yaptiktan sonra bu 2 model arasinda kaldim. Gerek agir olmamalari, gerekse idare eder bir islemci ve ekran kartlarinin olmasi sebebiyla su an icin cazip gorunuyorlar. HD ve 3d filmeri izlemek icin tv'ye baglayacagim. Bunu haricinde surf ve kucuk bazi oyunlar. Yorumlariniza ve tavsiyelerinize ihtiyacim var.

http://www.n11.com/asus-vivobook-x202e-3kct-dokunmatik-ekran-ultrabook-P20003791


http://www.n11.com/dell-ultrabook-vostro-3360-36f43sc-i3-4gb-320gb-133-P19285706

Tesekkur ederim.
M
12 yıl
Avrupa Yakasında oturup Anadolu Yakasına işe gitmek
Özellikle araçla. Nasıl birşey?
M
12 yıl
Mecidiyeköy Çevresinde Rusça Kurs Tavsiyesi
Arkadaşlar işim gereği sürekli Türki Cumhuriyetlerle konuşuyorum. Rusça öğrenmem gerekiyor. Mecidiyeköy ve çevresinde tavsiye edebileceğiniz bir kurs var mı? Ayrıca haftaiçi akşam hergün eğitim programı olursa çok daha iyi olur.
M
13 yıl
Mecidiyeköy \u0027de İleri Excel ve MS Access Kurslar
Arkadaşlar Mecidiyeköy 'de bu kurslara gitmek istiyorum ama bir yere sordum 12 saat fiyatı 390 TL dediler. Daha uygun fiyata bu kursları veren bir kurum var mı?
M
13 yıl
Samsung Galaxy Pro [HB Kampanyası]
Arkadaşlar uzunca bir süredir klavyeli telefonları araştırıyorum. Hepsinin kendisine göre iyi ve kötü yanları var. Ama şu anda HB kampanyayla 460 TL 'ye düşürdü Galaxy Pro 'yu. Zaten bu civarlarda alınabilecek klavyeli olarak birkaç telefon var. E72 veya 8520 'den filan varzgeçerek bu telefonu almayı düşünüyorum. Hem sıfır telefon almış olacağım. Daha önce 2. ellere baktım hep. Çok fazla programla, oyunla, filmle filan işim yok. GPS 'ni kullanırım, müzik dinlerim, belki arada da internete girerim. Fazla kişide olmadığı için de alışıldık telefonlardan da değil. Kullanan kişiler artılarıı eksilerini söyleyebilirler mi? Özellikle BB ve bu telefonu kullanmış kişiler yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.
M
13 yıl
2. El maks. 200-300 TL \u0027ye alınabilecek telefon tavsiyesi
Arkadaşlar telefon almak istiyorum ama bütçem sınırlı. O yüzden 2. el 'e yöneldim. Maks. 200-300 TL verebilirim. 50-100 TL daha koyayım da şu telefonu alayım diyemiyorum. Ben şu anda Nokia E71 düşünüyorum. Belki bir ihtimal BB 8520 'de olabilir ama şimdilik kararsızım. Aslında Samsung galaxy pro da var ama onun fiyatları sanırım biraz daha pahalı. Siz ne tavsiye edersiniz?
M
13 yıl
Kredi kartı çıkaramıyorum. Kara listedeyim
Merhaba arkadaşlar,

bende iş bankasının maximum kartı vardı. O zamanlar çıkardığımda öğrenciydim. Okul bittikten sonra 2-3 ay kredi kartının ödemesini yapmadığım için hakkımda yasal işlem başlatacaklarını söylemişlerdi. Bende hemen borcu ödeyip kartı kapattırdım. Borç da 100-150 TL civarında. O zamanlar okuldan mezun olma telaşı olduğu için ödemek de aklıma gelmemişti. Zaten neredeyse hiç kullanmadığım karttı.
Şimdi ise düzenli maaş aldığım bir işte çalışıyorum. Kredi kartı çıkartmak istiyorum ama kara listeye alınmışım ki garanti ve yapı kredi bankaları kredi kartı çıkartmadı bana.

Bu kara listeden kaydımı sildirebilme imkanım var mı yoksa 5 yıl boyunca beklemek zorunda mıyım?
M
13 yıl
Superonline Fiber \u0027den memnun musunuz?
Merhaba arkadaşlar,

Mecidiyeköy 'deki evime internet bağlatacağım. Normalde ttnet ADSL bağlatacaktım ama superonline fiber internet olayı kafamı karıştırdı. Siz memnun musunuz superonline fiber internet hizmetinden? Ttnet ADSL yaptırdığım zaman aşağı yukarı 60 TL 'ye kablosuz modem ve kurulum bedava olmak üzere 8 mbps limitsiz internet kullanabiliyorum. Superonline fiber 'de ise aylık ödemem gereken tutar limitsiz internet için 49 TL. Dğer şartlarını ve ödemem gereken başka tutar var mı bilmiyorum. Çok yabancıyım fiber internete.

Eminim bu konuda benim gibi kararsızlık yaşayan arkadaşlar vardır. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
M
13 yıl
Executive MBA için hangi üniversite?
Arkadaşlar merhaba,

İstanbul 'da executive MBA yapmayı düşünüyorum. Hangi üniversiteye başvurayım karar veremedim. Bu tür konularda da yeniyim. Boğaziçi 'ye başvurmayı düşünüyorum ilk tercih olarak fakat istanbul üniversitesinin programının da çok iyi olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda en eski üniversitelerden biri olduğunu biliyorum ve çok fazla öğrenci de kabul ediyorlar.

Bu konuda bilgi sahibi olanlar yardım edebilirlerse sevinirim...
M
13 yıl
NET4 --\u003e NETLİMİTSİZ Geçişi Hakkında
Arkadaşlar benim de geçiş işlemi ile ilgili bir problemim var.

Ben de şu anda NET4 tarifesi var. 4 gb. kota sınırını da aştım (yaklaşık 8,5 gb şu anda). Fakat dizi veya film izleyebilmek için ay sonuna kadar bekleyemeceğim için limitsiz tarifeye geçmek istiyorum. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Bana dediler ki, tarife değişikliğine kadar olan kota aşımı faturaya yansıtılır. Tarife değişikliğinden ay sonuna kadar olan gün sayısı kadar net limitsiz tarifesiniğn bedeli yansıtılır. Ay sonuna kadar olan günlerde ise net limitsiz olarak tarifeniz görünür ve kota aşımı olmaz.

Benim korkum şu, atıyorum ben mayıs sonuna kadar 15-20 gb download ettim. Malum ttnet'te numara bol. Bana anlattıkları gibi değil de, bu 15-20 gb 'ı da kota aşımı olarak gösterirler mi. Böyle bir olasılık var mı?
Başından böyle bir olay geçiren varsa bana yardımcı olursa sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.