P

Binbaşı
15 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
316 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
QP bilişim garanti rezilliği !
Ben krize girdim siz girmeyin diye yazıyorum arkadaşlar,
Tam olarak 11.11.2020 tarihinde n11 üzerinden QP bilişimden aldığımız rx5700 pulse ekran kartı bozuldu, kart direk öldü desem yeridir, ne ledleri calısıyor ne fan donuyor vs zaten pc boot olmuyor bile, dedim iyi bari serviste fazla sürünmez kart hızlıca değişim/iade çıkar dedim.
Ertesi gün QP bilişime kartı gonderdim onlarda ertesi gün servise gönderdi. Buraya kadar herşey güzel.1 hafta sonra telefonla zorla ulaşarak bir kayıt numarası vs istedim takip edebilmek için vermediler bize sorun biz söyleriz dediler...
Neyse peki dedim..Bir hafta sonra tekrar sordum gene aynı servisten haber bekliyoruz.Bu arada telefon 15dk dan önce düşürmek mümkün değil, işi gücü bırakıp arkadaşlara ulaşmaya çalışıyorum şaka gibi..

Baktım telefonla olacak gibi değil sürec gram ilerlemiyor dedim mail ile ulaşayım, oda aynı cevap servisten rapor bekliyoruz...
Uzatmadan bu "servisten rapor bekliyoruz" un tam 30. günündeyiz..Evet...Bugun aradığımda arkadaşlar hala servisten rapor bekliyoruz dedi, bu esnada ben THH verdim firmayı kendilerine de soyledim, artık çok önemli değil, siz bana servis raporunu gonderin konuşarak bir yere varamıyoruz dedim, sonra arkadaşlar beni yaklaşık 20dk bekletmeye aldıktan sonra AAa ! bir yanlışlık olmuş biz sizin para iadenizi yapalım dediler ? Siz n11 üzerinden iade talebi açın felan ? Mubarek 1 ay once süreci ordan başlattım dedim ? gene bir bekletme vs derken siz değişim talebi açmışsınız iade talebi açın denildi? E hani servisden rapor bekliyorduk 1 aydır ? işte haklısınız kusura bakmayın vs, dedim siz o raporu bana bir gönderin ben kabul etmiyorum para iadesini.

Muhtemelen o servis raporunu göndermeyecekler, çünkü ortada ciddi bir yalan var, ya kart kayboldu, ya servise gitmedi bile bilmiyorum ama güzel bir yalan dönüyor eminim, söylenenler birbirini tutmuyor tamamen oyalamak istiyorlar gibi.
Hani normalde alışveriş yaptığım bir site idi ama yok demek ki satış sonrası da görmek gerekiyormuş.
P
6 yıl
Hepsiburada iade/değişim rezilliği(yeni üründe arızalı geldi)
Merhabalar;
Başımdana geçen ve hala sürmekte olan konuyu sizlerle paylaşıyorum 22.08.2017 tarihinde wd blue 4tb disk aldım, işlerim dolayısıyla tabi kasaya takamamaıştım neyse sisteme taktığımda(aralık ayında) diskten gelen garip ses dikkatimi çekmişti, neyse diyip önemsemedim daha sonra arada bir mavi ekran aldıktan sonra diskten şüphelenip bir iki test yaptıgım da diskte bir sürü bad sector oldugunu fark ettim.1 haftalık kullanım sonrası diskten gelen ses artık periyoadik olmaya başlamıştı tam biçimlenemiyordu kitleniyordu sistem vs garanti için hepsiburadaya gönderdim(içinde sorunun ne oldugunu detaylı anlatan metin ile)
Sorun buradan sonra başlıyor arkadaşlar
13.11.2017 tarihinde kargoya verdim 15inde onlar teslim aldı 17sinde servise göndermişler.İletişim halinde kaldım süreç için ama sitelerinden kontrol edin diyorlardı, işin komik kısmı sitelerinde hala görünen resimdeki gibi kargodan teslim almışlar...Ayrıca en az 10 görüşmem oldu sitede yansıyan yada görülen sadece 4 tanesiydi ya yalan söyleyip sallıyorlar yada gerçekten gerekli birime yazıyorlar biz musteriler goremiyoruz bilemiyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
bahsettiğim ekran ve kendilerinin bile haberi olmadığı ezbere metinden okudukları ekran görüntüsü.
< Resime gitmek için tıklayın >
buda baska bir sözde talepten hallice ekran goruntusu
< Resime gitmek için tıklayın >

Gördüğünüz gibi sözde büyük ve kurumsal hepsiburadanın 1 ayı geçtiği halde(20 iş gününü de) hala teknik servisten geri dönüş bekliyorlar.Tüketici hakem heyetine aktardım bu konu her turlu lehime çözülecektir ama benim göstermek istediğim bir firma bu kadar komik duruma düşebilir mi ? hergün sukadar ürün kargoluyoruz yok bilmem ne kadar ürün çeşidimiz var diye atıp tutuyorlar demezler mi önce personelini bilgilendir, madem bir sistem geliştirdin onun işleyişini kontrol edebilki böyle rezil olma.
Eee ne yapacaktı hepsiburada servisten haber bekliyormuş diyen arkadaşlar olursa onlara cevaben, olması gereken bana para iadesi(kendi isteğim üzerine) vermeleri gerekiyordu onların servisten beklediği cevap beni ilgilendirmiyor çünkü yasal süreyi geçmiş bulunuyor.
Eskiden iyi idi hb, bir çok alışverişim oldu cevrem dahil sorun yaşamamıştık hatta ilgililerdi memnunmusunuz diye vs, sanırım bu dükkan/mağaza mantığına girdiklerinden sonra bozuldu.Yetişemiyor olabilirler.

Genel özet;
Okumaya üşenen arkadaşlar olursa;
Adamın birinin 4tb hdd arızalınıyor, garantiye gönderiyor 55 gün garantide ürünü bekliyor bu arada adam başka bir yerden zaten diski almış olduğu için her aradığında para iadesi istiyor, 55 gün sonunda para yerine ürün gönderiliyor ve oda bozuk çıkıyor.
P
10 yıl
Bir addon vardı ama ? (Dr.Dmg tarzı)
Selam arkadaşlar normalde boyle konu açmam, aslında konuda açmıyorum ama neyse aklıma takıldı belki bilen vardır diye sormak istedim.
Tarif etmeden once dr.damage addonu guncel hali diyebilirim.Bu addonu arıyorum.Bir turlu bulamadım.
Bilmeyen arkadaslar için kabaca tarif etmek gerekirse.
Sizin herhangi bir spellinizi o anki int, crit sansını masteryden etkilenme durumunu vs cok detaylı gosteren bir addondu.
ornek vermek gerekirse chaos bolt ornek verelim o spelin ustune gelince;
(210.75% of Spell power) * (1) .. gibi
Once formulunu, varsa ekstra dmg bonusu aldıgı durumları, ne kadar dmg cıkaracagını hesaplıyordu.Anlık tabi trinket set bonusu vs acılan heseyi hesaplıyordu.
Umarım bir bilen çıkar.
Bu arada madem dr damage var neden kullanmıyorsun diyenlere uzun zamandır guncellenmiyor o addon malesef.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.