C

Kıdemli Yarbay
29 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
71 üye
Görüntülenme (?)
3889 (Bu ay: 61)
Gönderiler Hakkında
C
geçen ay
Hat taşıma konusu
Arkadaşlar haziranda taşınacağım şuan bulunduğum evde vdsl var comnet kullanıyorum 150 günüm var taşınacağım başka il taşınacağım evde fiber alt yapı var şimdi fiber kullanmak zorundamıyım birde modemi ttkom mu veriyor oyle bişey vardı taşıma nasıl oluyor
C
geçen ay
Silinsin
Ses
C
geçen ay
Dh uyg çökmüş durumda
Dh uygulaması çökmüş durumda hiçbir şekilde açılmıyor zaten 2-3 gündür bildirimde çalışmıyor acil düzeltin lütfen acil @Citizen @gun @powerstorm @num&
C
geçen ay
Dh bildirim çalışmıyor
Dh bildirim çalışmıyor düzeltin lütfen hocam @num& @powerstorm @Citizen
C
2 ay
1.20 Konut Kredisi Hakkında Bilgisi Olan
Arkadaşlar merhaba çok kritik bir durumdayım kısa bir süre için ev almam lazım krediler şuan çok yüksek bu 1.20 muhabbeti vardı cevdet yılmaz açıklamıştı hatta eğer kredi çıkma durumu olursa ona göre beğendiğimiz evi alcaz eğer çıkmazsa daha küçük bir ev alıcaz yakın zamanda çıkarmı malum seçim var bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 20 Kasım'da yapılan kabine toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 'Aile ve Gençlik Fonu' ve konut kredisiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın ifadeleri şöyle:
"Merkez Bankası'yla BDDK biliyorsunuz. İlk ev alımında kredi erişimini sağlıyoruz. Orada bir düzenleme yapacağız demiştik onu bu şekilde yapmış olduk. İkinci ve üçüncü konut alımında artık pek kredi imkânı yok. İkinci, üçüncü konuta kredi imkânı olmayınca konut kredi imkânları ilk konut sahipliği için kullanılmış oluyor.
C
3 ay
YAĞMALAYIN !! ENKA TOST PEYNİRİ
Az önce migrostaydım etikette 159 yazıyodu neyse iyimiş alayım dedim kasaya bi gittim 119 anaaaaam yağmaladım a101 in ahir i gibi yağ gibi cıvık değil taş gibi
< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 ay
GameOn Getir 75 TL (TTKOM)
< Resime gitmek için tıklayın >
KAMPANYA DETAYLARI
Bu kampanya; 31 Mart 2024’e kadar geçerlidir.
Kampanyadan, 24 Mbps ve üzeri hızlı paketlerdeki bireysel internet müşterileri, GETİR mobil uygulamasında, Atıştırmalık kategorisinde yer alan ürünlerden yapacakları alışverişlerde, sepet tutarında toplam 75TL indirim uygulayacak hediye çeki faydasından yararlanabilir.
75 TL indirim, Minimum sepet tutarının üzerindeki alışverişlerde geçerlidir.
Örnek: Minimum sepet tutarı 100 TL olan bölgede;
175 TL'lik siparişe 100 TL öder.
Kampanya boyunca her müşteri yalnızca 1 defa yararlanabilir.
İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez, başka bir promosyon veya indirim koduyla birleştirilemez.
Şifreler tek kullanımlıktır. Şifre kullanılan alışverişte iptal veya iade yapılması durumlarında indirim hakkı sona erecektir.
Kampanya kullanımı için minimum sepet tutarının üzerine ek olarak 75 TL sepet oluşturulduktan sonra ödeme ekranında “Kampanya Seçin” kısmına tıklanmalıdır.
İndirimin geçerli olması için kampanyanın “Kampanyalar” sekmesinden seçilmesi gerekmektedir.
Kampanya tek seferlik kullanım içindir.
Getirme ücreti alınır.
Bir kişi, kampanya kapsamında maksimum 75 TL indirim kazanabilir.
Kampanya sadece Getir'de geçerlidir. GetirBüyük, GetirYemek, GetirSu, GetirÇarşı ve GetirBiTaksi servislerinde geçerli değildir.
Getir ve Türk Telekom Grubu kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262'ye gönderilen kısa mesajlar 1 SMS bedeliyle ücretlendirilir. SMS bedeli bağlı olunan operatöre göre değişiklik gösterebilir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
C
4 ay
Sarı Site Patladı
Sahibinden, alan adında yaşanan teknik sorun nedeniyle erişime kapandı.

sahibinden.com domaini yıllık dönem ödemesi gecikince boşa düştü ve Florida'dan bir network şirketi olan Network Solutions LLC tarafından 2025 yılına kadar satın alındı.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
4 ay
Defacto Alt Limitsiz 150 TL - SELFY
C
4 ay
Evlilik için nerden beyaz eşya alınmalı?
Arkadaşlar merhaba bir akrabam evlenicek benden rica etti sormamı vestel yerli mi alayım samsung falan ithal mi alayım yedek parça pahalımı diyor yardımlarınızı bekliyorum komple set alcak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.