B

Yarbay
14 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
42 üye
Görüntülenme (?)
462 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Pasif Kalan Alternatif Sıcak Fırsat Forumları Hk.
Sıcak Fırsatlar forumunda alt kırılım olarak herkesin bildiği ana kırılım olan Sıcak Fırsatlar var fakat onun haricinde 2 adet daha fırsat paylaşılması beklenen kırılım var, bunlar; Yurt Dışı Alışveriş Fırsatları Dijital İndirme Kampanyaları.

Yurt Dışı Alışveriş Fırsatları bölümü biraz kargo takip durumlarından ve tecrübe paylaşımlarından dolayı ayrı kalabilir. Fakat Dijital İndirme Kampanyaları bölümü çok anlamsız bir durumda şu anda. En son Epic Store alt forumu açılmış, belli ki oraya da bir yatırım var. Ancak Sıcak Fırsatlar forumunda halen Epic Store indirimi paylaşılıyor ve buradaki konuya bir müdahale yapılmıyor. O zaman bu Dijital İndirme Kampanyaları forumu neden var, ne işe yarıyor?

Önerim bu forumun da (alt kırılmarıyla beraber) Sıcak Fırsatlar'a alt forum olarak taşınması. Böylece kullanıcılar Sıcak Fırsatlar'a konu açarken doğru alt forumu seçebilirler ve bu alt forumların bir anlamı olmuş olur.
B
6 yıl
Mesaj Alanı Doluyken Kapatılan Pencerede/Sekmede Uyarı Çıkması
Hızlı cevap, yeni konu aç, cevap ver, özel mesaj gönder sayfalarında eğer cevap alanı doluysa o pencere veya sekme kapatılırken bir uyarı çıkması güzel olabilir diye düşünüyorum. Benzeri bir sistem ekşi sözlük'te var, göndermediğiniz bir yazı var bu sayfayı kapatmak istediğinize emin misiniz benzeri bir uyarı veriyor.
Taslak sistemi malum her zaman çalışmıyor, mesajlar boşa gitmemiş olur haliyle.
B
6 yıl
Test
Test22
B
6 yıl
Test
Test deneme.
B
6 yıl
Yüksek çözünürlük test
B
6 yıl
Biraz görsel gerekiyor bu siteye
[deleted since abused]
B
6 yıl
Test
B
6 yıl
Test
B
6 yıl
Test

Test
test
B
6 yıl
Test
Hdjk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.