2

Emekli Yönetici
27 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
35 üye
Görüntülenme (?)
393 (Bu ay: 13)
Gönderiler Hakkında
2
6 yıl
Son Guncelleme İle Uygulama Acilmiyor
Android Oreo 8.0 ile uygulamayi son guncellemeden sonra acamiyorum. Telefonum General Mobile GM5 Plus. Android 7.1.1 ile sorunsuz calisiyor uygulama. Donanimhaber durdu hatasi aliyorum bu arada.
2
6 yıl
Samsung TV\u0027de Görüntü Sorunu
Oyun için kullandığım TV'de videodaki gibi bir sorun var. Dokununca duzeliyor. Arkaya dogru bastirinca ozellikle. Sorun nerededir sizce? Daha once sokup icindeki kablolara ve baglantilara baktim ama sonuc alamadim. Bir yerlerde bir temassizlik var galiba.

Tv Sorunu
2
6 yıl
Klavyede Bir Tuşun Ne İşe Yaradığını Öğrenmek İçin
Bir suredir F2 tusu ile dosya adi degistirme ozelligini kullanamiyorum. Arastirdim, yuklu bir programin bu tusu baska bir goreve atadigi icin boyle bir sorunun yasanmis olabilecegi soyleniyor. Yuklu pek program da yok aslinda ama ben yine de klavyedeki tuslarin hangi gorevlere atandigini gosteren bir program ariyorim. Hotkey explorer var, o da tehlikeliymis. Virus peogramlari da sapiyor onu indirirken. Bunun baska bir yolu falan var mi acaba?
2
7 yıl
2B Arazileri Hakkinda, Satin Almak İstemezsek Ne Olur?
Bir suredir 2B arazileri muhabbeti donup duruyor duymussunuzdur. Bende de boyle bir bela var. Avukat arkadaslardan fikir almak istedim.

Simdi bizim bina, eskiden orman arazisi olan bir yeri isgal ediyor. Yillardir suregelen bir mahkeme muhabbeti vardi. Simdi de bu 2B yasasi dahilinde bize o alanlari satin alma hakki dogru.

Apartmanda 11 daire var. 11 kisi de odeme yapacak. Daire basi 40 bin falan ortalama. Simdi merak ettigim, basvurmasam, almak istemesem ne olur? Şu haliyle evde satilamazlik karari var. Satilamiyor. Ama ille de benim bu araziyi alma zorunlulugum var mi? Almak istemezsem ileride ne sorun yasarim? Bunun bir yaptirimi olur mu?

Bu konuda beni aydinlatabilecek kisilere simdiden tesekkurler.
2
7 yıl
Süper Avantaj 1. Dönem Kampanyası - Red 15 paketi 65 TL
Fatura kesim tarihinde vodafone musteri hizmetlerinden aradilar. Bir teklif sundular.

Normalde Red Pro ML tarifesi kullaniyordum. 2000 dakika her yone, 1000 sms her yone ve 10+2 GB internet. Bu tarifeye 62 lira veriyordum. Simdi 65 liraya ayni tarifenin 15 GB olanini teklif ettiler. Kabul ettim. Herhangi bir cayma bedeli olmayacagini da eklediler.

Bu kampanya nedir ne degildir bilmiyorum. İyi mi yaptim acaba. Ayni teklifi alan var mi?
2
7 yıl
Vodafone Fibermax 100Mbit 50GB AKK Çekirdek Aile Paketi 59,99 TL
Son internet gelismeleri ve superonline sacmalamasindan sonra operator degistirmek isteyenlerden birisi de benim. Bir suredir yogun arastirmalar yapiyorum. Sonunda bir sonuca ulastim.

Vodafone hatli cep telefonum hakkinda da benzer bir konu acmistim. Vodafone FSK'da calisan bir arkadasimin normalde 20 lira daha pahali olmasi gereken bir hatti bana 20 lira ucuza vermesiydi konu. Ayni olayin internet icin de gecerli olup olmadigini sordum. Gecerliymis.

Fibermax tarifelerinde harika fiyatlar veriyorlar. Turkcell'in bugun itibariyle biten hiziniza hiz katan kampanyasininda 100Mbit internet 50 GB AKK ile birlikte 79,99 TL idi. Vodafone sitesinde ayni tarife 69,99 TL olarak gorunmekte. İlk 3 ay da yari fiyat, yani 34,99 TL olacak.

FSK'da calisan arkadasim ise ayni tarifeyi 59,99 TL fiyata veriyor. Yine ilk 3 ay 29,99 TL fiyat ile. Cayma bedellerini de 500 liraya kadar karsiliyorlar.

İptal islemlerini de kendisi halledecekmis. Ben son ayarlamalari yapip kendisine islemleri tamamlamasi icin bilgi verecegim. Ona tesekkur etmek amaciyla da bu konuyu acmak istedim. İsteyen arkadaslarin kendisi ile iletisime gecmesini saglayacagim.

Hattimin aktif olmasi akabinde testleri sizlerle paylasacagim. Ayrica surec konusunda da bilgilendirecegim.

Kampanya 1 Haziran'a kadar devam edecekmis.

İlgili FSK numarasi: 0543 954 3902
2
7 yıl
12 GB internet 2000 Dakika 1000 SMS 60 Lira Nasıl Bir Fiyat?
FSK departmanindan arkadaslardan bu tarifeyi aldim. 3 ay netflix hediyesi var. 1 senelik spotify 500gb bulut depolama falan da verildi. Lig tv taraftar paketi opsiyonu da vardi. Bu tarifenin orjinal fiyati ne bilmiyorum ama ben fena bir fiyat olmadigini dusunuyorum. Onceleri suphe ile yaklastigim FSK muhabbetinden su anda memnunum. Ankarali arkadaslardan yararlanmak isteyen olursa diye konu acmak istedim.
2
7 yıl
Turbo indir hizmeti sorunu ve çözüm bulunamaması
Geçenlerde turbo indir almak istedim. Daha önce birkaç sefer almış ve sorunsuz kullanmıştım. Bu sefer 10 dakika falan 100mbit gördüm ve ardından hızım tekrar düştü. Müşteri hizmetlerini aradim. Cozum bulamadilar. Sureli bir hizmet olmasina ragmen 24 saat bitiminden sonra teknik servis yolladilar. Tabi adamlarin test yapma olanaklari olmadi.

Bahaneyle modemi degistirdiler. Ellerindeki en son model wireless N destekli aletten getirdiler. Bu isime yaradi.

Turbo hizmetlerini kullanan ve son zamanlarda benzer sorunlar yasayan var mi. Ozellikle Ankara'da.
2
8 yıl
Sinava Hazirlik Tavsiyesi - Ankara
Merhaba Arkadaslar.

Bu islerden cok uzak kaldim, artik anlamiyorum. Kiz kardesim bu sene yeniden universiteye hazirlanmak istiyor. Ankarada yeni ve guclu bir dersane bulmak amacimiz. Birkac yere danistik ama buraya da danismak akillica olur diye dusunduk. Dersane olaylari cok degismis.

Ankarada sinava ikinci kez hazirlanmak isteyen birisi ne yapmalidir, nereye gitmelidir. Her turlu tavsiyenize ihtiyacim var.

Simdiden tesekkurler
2
8 yıl
Kablonet 7 Gunluk Deneme Suresi ile İlgili
Arkadaslar sirf meraktan evime 7 gunluk deneme sureli kablo internet baglatmayi dusunuyorum. Superonline fiber kullaniyorum zaten ama memnun kalmam halinde alternatif olarak kablo internet baglantisiyla da devam edecegim.

Sorum su, deneme sureci sonunda iptal ettirmek istesem sorun cikariyorlar mi? Bu sureci tecrube eden arkadaslar fikirlerini ve deneyimlerini paylasirlarsa sevinirim.

Simdiden tesekkurler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.