M

Yüzbaşı
22 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
356 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Samsung Galaxy S9+ plus ne kadar eder.
Selamlar annemin kullandigi s9 plus telefonu satmak istiyorum. Ekranin sag alt kosesinde darbe var. Arka cam catlaklar icinde. Pili 1 gun gitmiyor. Sizce ne kadara satabilirim. Bunlar disinda calisiyor aktif kullaniyor.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
2 yıl
Samsun j7 core ne kadara satabilirim.
Arkadaşlar merhaba, yeni telefon aldım bu yüzden 4-5 yıldır kullandığım telefonu satmak istiyorum.

1- Telefonun arka kamerasının camı kırık ama lenste sorun yok.

2- Pili hiç değişmedi akşama kadar gidiyor. Bazen gece yatana kadar kullanıyorum. Belli olmuyor ama akşama kadar sorunsuz çalışıyor.

3- Kilit butonu arada tutukluk yapıyor şu anda sorunsuz çalışıyor.



Son 1 yıldır bu şekilde sorunsuz kullanıyordum. Malum fiyatlar artıyor bu yüzden yeni aldım.

Bu ürünü ne kadara satabilirim bilgi verirseniz sevinirim.
M
2 yıl
Philips Projeksiyon Renk Sorunu
Arkadaşlar philips PicoPix Max one aldım fakat siyah renkte ortadan sağa doğru kırmızılık var bu normal mi? Foto çektim telefonda aşırı fazla görünüyor ama gözle o kadar görünmüyor ama yine de rahatsız ediyor. Siyahtaki bu renk sapmaları normal mi? Renkler varken hiç belli olmuyor siyahta ortaya çıkıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >
M
2 yıl
Y7 2019 suya düştü kaça satabilirim.
Merhaba, annemin telefonu suya düştü. 2 hafta bekletip açtım sonra ekranda çizgiler ile açıldı. Ama şarj tutmadığı için şimdi hiç açılmıyor.

Bu telefonu kaça satabilirim?
M
3 yıl
Ekran kartı alacağım ne kadar beklemeliyim?
Arkadaşlar farkındayım bu konu 1000 kere konuşulmuştur. Yeni bir kasa topladım ama ekran kartı henüz alamadım. Alacağım kart da 580 veya maksimum 2060 olacak çünkü oynadığım birkaç oyun için yeterli düzeyde.

Şu anda 2.el foruma baktığımda ekran kartlarının fiyatlarının düştüğünü gözümle görüyorum. Web sitelerinde stokları açmadılar ama belli ki stok var çünkü hemen hemen her çeşit ekran kartı ile hazır sistemler satmaya başladır.

Şu anda en çok merak ettiğim şey mining yapanların hala ekran kartı alıp almadıkları? çünkü hala mining için ekran kartı satılıyorsa ben ekran kartları fiyatlarının düşeceğini pek sanmıyorum. Yeni ekran kartları limitli ama fiyatları hala yüksek.

Merak ettiğim bir diğer konu da itopya gibi firmaların haksız kazanç elde edip etmedikleri. Adamlar kartı satışa kapatıyor bunu anlıyorum ama yeni limitli serilerde de bunu yapıyorlar. Limitli serilerde bunu yapmaları bana artniyetli olduklarını gösteriyor açıkçası. Kartı satışa 10 den açıyorlar ama toplama makina alırsan aynı kartlı pc 10bin tl ye satılıyor. Demekki kart 4-5 bin arası.

Rekabet kurumu bunları inceler mi size? Bu pandemi döneminde en çok etkilenen biz kullanıcılar olduk ama pc satıcıları çok büyük paralar kazandılar. Bize pek yararları olmadı faiş fiyatlara kasalar aldık.

Biz mi rekabet kurumuna şikayet etsek bilemiyorum. Nasıl oluyor da karta 10bin yazıp sonra toplu sisteme 10bin yazabiliyorsun. Bu tamamen haksızlık. 10bine sistemle veriyorsun o kart demekki 5 falan. Ben o kartı 5 bine alabilmeliyim.
M
3 yıl
Madencilik için kredi çekerek ekran kartı alanlar ne yapacak?
Arkadaşlar selam. Kredi çekerek ekran kartları alanlar kazandıkları para ile kredi taksitlerini ödeyebilecek mi? Var mı burada böyle arkadaşlar varsa yazar mısınız düşmesine rağmen kurtarıyor mu bu kağıt üstündeki hesapları?
M
3 yıl
Bitcoinciler ekran kartlarını ne yapacak?
Millet selamlar bitcoin düşmeye başladı ve ben daha da düşeceğine inanıyorum. Malum ekran kartlarını topladılar ve piyasada ekran kartı kalmadı. Sizce ne kadar daha düşerse madenciler kartları satmaya başlar?
M
3 yıl
Dell Vostro 3591 i3-1005G1 4GB 1TB 15.6
Dell Vostro 3591 i3-1005G1 4GB 1TB 15.6

Ürünün havale fiyatı şu anda en ucuz fiyat 4.708,15 TL

https://www.kovalaa.com/dell-vostro-3591-i3-1005g1-4gb-1tb-156-ubuntu-laptop-ve-notebook/16422?forum
M
4 yıl
ASUS ROG STRIX LC 120 RGB Led Problemi
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX LC 120 RGB modelini aldım. Bu ürünün fan ledi 3 pinli ama benim anakartta herşey 4 pinli. İçinden çevirici tarzı birşey de çıkmadı. Anakart da asus rog strix B450-F modeli. Bu ne saçma iş anlamadım. Bu sıvı soğutmanın fan ledini çalıştıramıyorum. 4 pin yuvaya 3 pin sokuyorum ama yine çalışmıyor. Sadece yeşil led yanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
M
5 yıl
Red devil rx 580 ses sorunu
Arkadaşlar selamlar. Power color red devil aldim rx 580 modeli. Fakat cok gurultulu calisiyor. Kart 80 dereceleri goruyor ve fan hizi da %100 oluyor. Kart arizali mi yoksa bu kartlar boyle mi? Biraz arastirdim ve sesli olduklarini duydum. Ama ses rahatsiz edecek kadar cok. Ne yapabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.