A

Binbaşı
19 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
153 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
PS4 Lan Bağlantı Sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Ps4 1tb kullanıyorum. Modemden ethernet kablosu ile bağlantı yaptım. İnternete sorunsuz bağlandım. Fakat ps4 ü kapatıp açtığımda internete bağlanılamıyor uyarısı aldım. Tekrar bağlantı ayarlarına girip ayar yaptım fakat nafile. acaba kabloda mı bir sorun var dedim, başka kablo ile denedim yine sonuç yok. Daha sonra kabloyu modem 1 numaralı port yerine 2 numaraya taktım ve bağlantıyı kurdum. Ama ps4 ü tekrar kapattığımda bu sefer 1 ve 2 numaralı portlardan bağlantı sağlayamadım ve 3 numaralı porta taktım, bağlantı kuruldu. En sonunda modeminn4 çıkışını da kullandım ve şuan hiçbir şekilde kablo ile bağlantı kuramıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı nedir çözümü ?
A
9 yıl
İstanbul\u0027da 4x4 Kiralayacağım Tavsiye Lütfen!
Merhaba arkadaşlar. 1 yıl süre ile Vw Amarok kiralamak istiyorum. Tanıdığınız bildiğiniz güvenle araç kiralayabileceğim bir firma var mı acaba?
A
11 yıl
Turkcell Vınn Kendi Kendine Şişen Upload
Arkadaşlar merhaba. SOn iki gündür vınn da bir sıkıntı var. Upload neredeyse download dan fazla. Nette gezinirken de olmuyor, durduk yere upload yapıyor cihaz. Herhangi bir torrent programı ya da güncelleme de açık değil. Bunun sebebei nedir sizce*
A
11 yıl
35.000 Civarında Dizel Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Şuan kullanmakta oldugum 2011 Model 25bin km deki 1.4 T-jet Bravo aracımı sürekli artan benzin fiyatlarından dolayı satmaya karar verdim. Aracı kısa süre içinde elden çıkarırım muhtemlen. Bana 35bin liraya kadar dizel araç tavsiyesi lazım. Araç kesinlikle polo gibi boş bir araç olmamalı. 3 yaşını geçmemiş, km si 100bine yaklaşmamış araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
A
12 yıl
Antalya\u0027dan Hatay\u0027a Yol Arkadaşı Aranıyor.
Merhaba arkadaşlar. Cuma günü saat 06.00 da Antalya Belek'ten Hatay Altınözüne şahsi aracımla (2012 Citroen C4 Dizel) yolculuk yapacağım. Hem bu uzun yolculukta sıkılmamak hem de maliyeti hafifletmek için forumdan bir arkadaşı yol arkadaşı olarak bu geziye dahil etmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile iletişime geçip detaylar hakkında bilgi alabilirler. İyi akşamlar.
A
13 yıl
Quinta travel i duyan bilen var mı?
Arkadaslar bu turu kullanarak tatile çıkmak istiyorum. Daha önce bu tur ile tatile çıkan var mı? Hizmetten memnun musunuz ve en önemlisi güvenilir mı?
A
13 yıl
iPhone 3GS şarj sorunu
Arkadaslar merhaba. Telefonum son 1 günde çok şarj harcamaya başladı. Hiçbir uygulama kullanmamama rağmen dakikada %1 şarj harcıyor ve çok ısınıyor telefon. Bu neden olabilir?
A
13 yıl
iPhone 3GS şarj sorunu
Arkadaslar merhaba. Telefonum son 1 günde çok şarj harcamaya başladı. Hiçbir uygulama kullanmamama rağmen dakikada %1 şarj harcıyor ve çok ısınıyor telefon. Bu neden olabilir?
A
13 yıl
30000 TL Dizel Araç Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. 30000 tl bütçem var, araç dizel olacak modeli 2008 den düşük ve kmsi 60-70 binden yüksek olmayacak. Hb araç almayı düşünüyorum ( astra, golf vb). Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
A
13 yıl
AVEA faturalı hat için internet paketi
Arkadaşlar avea'da faturasız hatlar için olan kampanya gibi ( 1gb internet 9tl'ye ) bir kampanya var mı ? Avea'nın sitesinde sadece modem ile beraber kullanılabilecek kampanyalar yazılı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.