K

Yüzbaşı
22 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
Deneme
Deneme
K
9 yıl
Kaşımı Nasıl Böyle Yapabilirim?
< Resime gitmek için tıklayın >

Üstteki benim kaş. Alttaki olmasını itsediğim.
Kaşın bittiği yer sağa doğru eğri onu nasıl kalıcı olarak sola yatırabilirim, elimle düzeltince 2 dakikaya geri eski halini alıyor
K
9 yıl
Acıdan zevk alınabilir mi?
Bir kere arkadaşım okulda bileğimi bükmüştü panik oldum tabii kırılacak falan diye ama o anki paniğin zevk verdiğini hissetmiştim, bileğimi bıraktığında gülüyordum. Mazoşist olduğumu sanmıyorum hayata bakış açımla böyle bir şey olduğunu düşünüyorum. Büyük bir acı çekmedim tabii hiç ama merak ediyorum mazoşist olmayan bir insan acıya olan bakış açısını değiştirip acıdan zevk alabilir mi?
K
9 yıl
İnsanlar kendileri için iyilik yaparlar
Birisi iyilik yapıyorsa acıdığı ve vicdanını rahat ettirmek içindir ya da mutlu olmak, egosunu tatmin etmek içindir. Bunların dışında başka nedenlerde bulunabilir ama her türlü çıkarı olacak. Bu yüzden insanların kendilerine iyilik yapan insanlara borçlu hissetmesi garip geliyor bana. Yaptığım tüm iyilikleri düşündüğümde hepsi benim vicdanımı rahat ettirme ve mutlu olma isteğime dayandığını farkettim.

Bu konuda düşünceleriniz neler? Var mı farklı düşünen?
K
9 yıl
Mesaj Okunduğu Halde Kırmızı Kutucuk Çıkıyor
< Resime gitmek için tıklayın >

Aynı mesajı 2 kere açınca gidiyor. 2 kere açmak zorunda mıyım ben mesajı? Bunun hesabını ver citizen.
K
9 yıl
Sütlaç Kafa Yaptı
Annemin yaptığı sütlacı yedim. Saatlerdir gülüp forumda saçma sapan şeyler yazıyorum. Bim in sütüyle yapıldı. Sağlam kafa yapıyor, tavsiye ederim.
K
9 yıl
Ben İlkel İnsan Olmak İstiyordum
Dünyada 100 bin kadar insan olduğunu düşünün insanlar büyük ihtimalle büyük topluluklar oluşturmazdı. En fazla kabileler şeklinde yaşam olurdu. Teknolojide gelişmemiş olurdu. Sadece kendi karnımı doyurmakla uğraşacaktım kalan günümü yatarak, masturbasyon yaparak, gezerek, yüzerek, avlanarak geçirecektim. Bu sincaplar sevişmiş sevişmiş 6-7 milyara getirmiş nüfusu. Artık çalışıp, para kazanmadan yaşayamıyorsun.
K
9 yıl
Kadınlar Erkekleri Kölesi Yapıyor ve Sürekli Daha Fazlasını İstiyorlar
Bir erkek ailesi zengin değilse yaşamı için çabalamak zorunda. Kadınlarsa evlenip eşlerinin parasıyla geçinebiliyor. Çalışan kadınlar ne ayak diyeceksiniz, onların can simidi var. Ufukta bir zorluk gözüktüğünde hemen bir erkeğin kucağına atlıyorlar. Geriye çirkin ve hasta olduğu için evlenemeyen kadınlar kalıyor çalışmak durumunda olan.

Türkiyede hâlâ bakireliğini kaybetmemek için çabalayan kadınlar din, namus gibi nedenlerden değil, piyasa değerini kaybetmemek için yapıyor. Kendisine hizmet edecek, maaşını paylaşacak bir erkek bulmak için ve evlenmek için hâlâ bakire şartı isteyen erkekler var. Seveceği ve tarafından sevileceği birisini arasaydı bakireliğini umursamazdı çünkü aradığı kişinin bakireliği önemsemiyor olmasını isterdi. Ayrıca kadının yaptığı temizlik, çocuk bakımı vs. abartılacak bir şey değildir ama toplumda bu görevler kadına yüklenmiştir çünkü kadın için önemsiz olan bu işler sayesinde erkeği mümkün olan en az işi yaparak kölesi yapabilecektir.

Toplum demek kadın demektir. Toplum erkeği kadının kölesi olmaktan engelleyecek her şeyin kötü olduğunu savunur. Homoseksüellik, çalışmamak, +30 olup hâlâ evlenmemiş olmak, dini reddetmek vs. Bunlar yetmezmiş gibi sürekli daha fazla hak arayışı içindeler. Ayrıca bir çok erkeğin eşim çalışmamalı demesinin nedenide köle olarak yetiştirilmesidir, hizmet edeceği bir kadın ararlar adeta. Kadınların erkekler kadar duygu sahibi olduğunu düşünmüyorum, sadece istediklerini elde etmek konusunda duygulara sahip olduğunu düşünüyorum.

Erkek kadın eşitliği diye bir şey yoktur. Kadınlar erkeklerden çok daha fazla avantaja sahip ve kadınlara bu avantajları sunmuş olanlar yine erkeklerdir.
K
9 yıl
Düzenli sağlık kontrolü nedir?
Hep yaptırın deniliyor ama ne olduğundan kimse bahsetmiyor. Hangi doktora yaptırılıyor, doktor neler yapıyor, hangi testler yapılıyor vs. Yaptıran arkadaşlar yazarsa sevinirim.
K
9 yıl
Kasiyerler yaşlanınca ne iş yapıyorlar?
Hiç yaşlı kasiyer görmedim. Ne oluyor yaşlanınca, kovuyorlar mı? Ayrıca ne iş yapıyorlar kasiyerlikten sonra?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.