T

Binbaşı
24 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
Kardeşime ufak bir beğeni desteği :)
Merhaba arkadaşlar,

Kardeşimin üniversitesinde ki bir yarışma için hazırladığı videoyu beğenip kazanmasına katkı sağlarsanız çok seviniriz.

Desteğinizi bekliyoruz,teşekkürler =)
https://www.facebook.com/iytelibrary/videos/1253539244683720/?hc_ref=NEWSFEED
T
8 yıl
Asus K555ub is gorur mu ?
Merhaba arkadaslar uygun fiyata autocad archicad kullanabilecegim ve arada cs go tarzi oyun oynayabilecegim bir makine bakıyorum

2.200 civarina asusun bu modelini buldum

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-4gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html

Almali miyim yoksa i7 lenovolara mi yonelmeliyim bilemedim

butce 2.500 civari
T
9 yıl
Full Body çalışmak ?
Merhaba arkadaşlar,

Ecto vücut tipinde ince yapılı daha önce ufaktan bir salon geçmişi olan arkadaşınızım. Amacım hacimlenmek. Kısa bir dönem split programlarla biraz kilo alıp çeşitli nedenlerden dolayı bıraktım. Şimdi tekrardan adam akıllı bir başlangıç yapmak istiyorum. İnternette biraz araştırma yaparak şu programda karar kıldım.

http://www.kasvekuvvet.net/yeni-baslayanlar-icin-vucut-gelistirme.html

Squat 2 X 10
Bench Press 2 X 10
Bent-Over Row 2 X 10
Overhead Press 2 X 10
Romen Deadlifti 2 X 10
Barbell Curls 2 X 10
Calf Raises 2 X 10


Buradaki tecrübeli arkadaşlardan program hakkında görüşlerini merak ediyorum.
T
11 yıl
SAMSUNG 32ES6100 - LG 32LS570S
Merhaba arkadaşlar,

Oturma odamız için bu iki üründen birini almayı düşünüyoruz,

http://www.teknosa.com/urunler/110012275/samsung-32es6100-fhd-3d-led-lcd-tv

http://www.teknosa.com/urunler/110012554/lg-32ls570s-fhd-led-lcd-tv

Samsungun wifi+3d özelliği ilgimi çekiyor ama o fiyat farkına extra ses sistemi almakta var kafamda?

Kararsızım
T
11 yıl
Misli kupon/tavsiye | 29 Ekim
548 valladolid - sociedad
var - 1.55

547 sporting lisbon - academica
var - 1.7

539 fenerbahce - antalyaspor
var - 1.65
Toplam Oran : 4.35


Misli giresim var ne dersiniz
T
12 yıl
İnsana saldıran karga,intihar eden kedi ?!
sığınaklara beyler

m.milliyet.com.tr/NewsDetail.aspx?NewsID=1543669&CategoryIDs=19

gundem.milliyet.com.tr/deprem-nedeniyle-intihar-etmek-istedi/gundem/gundemdetay/22.05.2012/1543626/default.htm

T
13 yıl
.
.
T
13 yıl
Helia - Alejandro (Lady Gaga cover)
T
14 yıl
Suç Hakkında Teorik Bilgi
Merhabalar, oynadığımız oyunda ilk konulduğunda tahmin edilemiyecek kadar gelişen bir kariyer seçeneği bulunmaktadır. Suç. Birçok kişi için para bazıları için sadece eğlence bazıları için sırf saçma sapan görüntü kirliliği niteliğinde bir başarıyı alma isteği. Bazıları içinse politikanın, mücadelenin bir diğer adı. Ne olursa olsun amaç herkes aynı yetenekleri kullanır, aynı şeyleri yapmak zorundadır. Mesele bunu ne kadar iyi yapabildiğimizdir ve bunun için birtakım çok eksiği olan bilgiler bulunmaktadır. Burada elkitabı niteliğinde sadece teorik olarak bir bilgi verilecektir ne olursa olsun hatırlatmak isterim pratik teoriyi doğurur günlerce mahpus yatabilirsiniz ama unutmayınki hepisi tecrübedir ve bu sıkıcı itici tecrübeleri göğüsleyebilenler bu işte başarıya kavuşacaklardır. Burada edebi bir yazı yazmıyorum anlaşılır olduğu sürece yok şu harfin kulağı yok kuyruğu yok diye eleştirmelere girişmeyin arkadaşlar herkesten rica ediyorum. Girişi daha fazla uzatmadan başlayalım isterseniz.

Suça başlamak

Suç diğer hiçbir işe benzememektedir bir gireyim çıkayım tarzında değildir. Karar verme aşamasında sorulması gereken bazı sorular var bunlardan bazılarını ben yazayım.
Neden Suç işleyeceğim cevabınız başarı puanı ise lütfen terk edin burayı bunun için buradaki bilgiler yardımcı olmayacak. Gerçekte bile dayanılamılayacak Mahpus günlerine İşkencelerle emeğimin gasp edilmesine dayana bilir miyim? Saatlerce uyumadan durabilecek miyim? Gidip dolaptan bir hıyar alayım çay koyayım da gelirim demeden oturabilecek miyim? Emeksiz Suç olan Dolandırıcılarla aynı kefeye koyulmaktan insanların güvensiz bakışları altında yaşayabilecek miyim? Birçok adi iş yapan ama şehri güya korumakla yükümlü kişilere karşı soğukkanlı tavrımı koruyabilecek miyim? Oyun değil ekranın karşısında sinir krizi geçirip bu işi reele taşıyan kişilerle uğraşabilecek miyim? Bunlar bazı sorulardır bunların çoğu evet ise bir Fedai gibi olabilir belki ama paramla rezil mi olacağımda diyebilirsiniz ama bunların çoğuna hazırım diyorsanız geldi iş diğer bölüme…

Hazırlıklar
İlk öncelikle malesefki geçen seneden bu yana Devlerin tahmin edemiyeceği şekilde büyümeye başlayan suça engel olarak Vip zorunluluğu konulmuştur. Yetenekler artık eskisi gibi zor bulunmamaktadır ücretsiz olarak birçoğunu bulabilirsiniz bu işe gönül adayacak arkadaşlara yardım edebilecek birkaç tane kaliteli suç grubu bulunmaktadır. Ben kısaca yetenekleri burada belirteyim yazımın ilerleyen bölümlerinde işlevleri kullanımlarıda açıklanacaktır.

Temel Suç=Önkoşul yoktur temeldir adı üstünde.

Hırsızlık=3 yıldız temel suç.

Kundakçılık=Kimya 3 yıldız. Temel Suç 3 yıldız. Kimya için Temel fen 3 Yıldız.

Yankesicilik=Temel Sokak bilgisi 2 yıldız, Temel Suç 5 yıldız.

Hapishaneden Kaçma= Hırsızlık 3 yıldız.

Kaçakçılık=3 yıldız temel suç.

Araç Kaçırma= Önkoşul yok.

Dükkan Hırsızlığı=Temel Suç 5 yıldız.

Zimmete Para Geçirme=Muhasebecilik 4 yıldız, temel suç 1 yıldız, Muhasebecilik için Temel Ekonomi 3 yıldız.

Evet Suç işlenebilen yetenekleri verdikten sonra isterseniz bilinen açıklamalarına ve deneyimlere bağlı olarak kullanımı hakkında bilgilere.

Temel Suç
Temel suç yeteneği birçok yeteneğin önkoşulu olduğu gibi ayrıca suç işleyebildiğimiz bir yetenektir. İnsanların üzerindeki Giyilmemiş eşyalarını sizinle paylaşmasını sağlar. Ama bu ha diyince olmuyor maalesef ilk önce gizlenmek gerekir gizliliğe ilerleyen bölümlerde değineceğiz zaten. Temel suç yeteneği kalabalık mekanlarda genelde hep başarılı suç işlemenizi sağlamaktadır. 3-4 kişinin bulunduğu mekanlarda ya görünürsünüz yada büyük ihtimal başarısızlıkla sonuçlanır. Ayrıca Jujutsu bilen kişilerde işe yaramayabilir. Ayrıca oyuna yeni girmiş çaylak insanlardan çalmaya kalktığınızda annesi buna izin vermeyecektir ve sağlık düşüşü yaşanacaktır.Yeteneğin kullanımında ortaya 4 farklı durum çıkabilmektedir. 1. si Başarıyla bir eşya çaldınız olabilir yani o anda herhangi bir aranma meydana gelmez. Sadece suçu işlediğiniz mekana bir kanıt bırakırsınız o kanıt okunana kadar rahat olabilirsiniz.2. si Bir eşya çaldım ama sanırım beni gördüler bu durumda yanlış hatırlıyor olabilirim kusura bakmayın ama direk olarak aranma çıkması lazım ve Çaldığınız kişinin günlüğünde atıyorum Hasan Kahraman benden bir gül çaldı şeklinde yazı çıkar. 3.sü çalmaya çalışırsınız fakat mekana bağlı olarak yeteneklere bağlı olarak başarılı olamazsınız.4. sü çalınamayacak eşyalara el sürmüşsünüzdür bu durumda sağlığımız yerle bir olur. (Çalınmayacak eşya listesi ileriki bölümlerde verilecektir.) Temel suç yeteneği evlerde kesinlikle işe yaramamaktadır ben oyun hayatım boyunca evden eşya çalabilene rastlamış değilim. Çalınan eşyalar bir başkası taradından yada sizin tarafınızdan sahibine teslim edildiğinde karşı taraf bu durumdan mutlu olmaktadır. Ayrıca yeteneğin kullanımını eşyanın ağırlığı da etkilemektedir yankesiciliğiniz bile olsa bir yangın tüpünü çalabilmek neredeyse imkansızdır. Giyilmemiş eşyaların yanında çal yazar o şekilde çalınır eklemeyi unuttum bunu.Aranması Hırsızlıktır.

Hırsızlık
Bu yetenek sanıldığı üzere eşya çalmaya değil herhangi bir kilitli mekana kilitleri kırarak kırmanızı sağlar hatta uçaklara bile :D Herhangi bir kilitli mekanın görüntüsü ekranda var öyleyse orada yeteneğiniz varsa Özel Aksiyonlarda olacak tıklıyorsunuz Kenan ışık modunda eminmisin ciddimisin tarzında sorulara evet dediğimiz takdirde denemiş oluyoruz. Hırsızlık yeteneği artık 1 saatte bir kullanılmaktadır. Giriş denemeleri yeteneğinize bağlı olarak, mekanın güvenlik görevlilerine v.s değişmektedir. 3 durumla karşılaşırsınız. 1.si Kimseye fark ettirmeden içeri girmeyi başarırsınız bu durumda içerde alarm var tüm emniyetteki kıdemli polis ağabeylerimizin ablalarımızın günlüğüne Alarm bildirimi düşmektedir ama malesefki o anda elleri kolları bağlı. Ayrıca ev sahibine komşusu aracılığıyla evine girildiği haberi gider. İçeri başarıyla girdiğinizde içerde ev sahibinin diğer canlı arkadaşları güvenlik ekipmanı olarak kullandığının farkına varabiliriz. Köpekler, kediler, Hamsterler beklide en tehlikelisi fil mil Timsah falan  bu tür bir durumda içeri girdiğinizde bu hayvanlar sırayla sizi ısırabilir belirli aralıklarla bu sağlık düşüşüne neden olacaktır. Ayrıca girdiğiniz evde çalınamayan eşyalardan varsa bunları almaya kalkmak yine yüzümüzde patlamasına sebebiyet verecektir.2. si başaramazsınız ama hakkınızda o anda arama çıkmaz. 3.sü Giremeyip o andada aranabilirsiniz.İçeri girersiniz ama direk otomatik arama emride çıkabilir buda 4 olsun hadi. Girdiğiniz evde uzun süre durmayın işe yarar bir şey varsa alıp gidin yoksa börtü böcek toplamak gibi bir fanteziniz yoksa direk terk edin. İçeri başarıyla girdiğinizde girdiğiniz mekana kanıt bırakırsınız polislerin içeri girip kanıt okuması gerebilir buda ev sahibinin durumuna göre 2-3 günü bile bulabilir.Aranması Meskene Tecavüzdür.

Zimmete para geçirme
Bu yetenek 300 dakikada bir kullanılmaktadır. Herhangi bir mekanda Ceo olarak çalışıyorsanız kullanabilirsiniz. Mekandaki para durumuna göre yeteneğinize göre para geçirirsiniz zimmetinize. Otomatik aranma çıkmamaktadır geçirdiğinizde günlüğünüze yazı düşer ödünç aldım tarzında gizli olmakta fayda var. Ayrıca öyle milyonlar hayal etmeyin 10k 20k bilemedin 100k olsun mekandaki para durumuna görede değişir ama çok işlevli değildir. Aranma çıkabilmesi için herhangi muhasebe yeteneği olan birinin gelir gideri incelemesi gerekir bu durumda kanıt oluşur ve aranmaya başlarsınız.

Kundakçılık
Belkide en çok zarar sağlayan yetenek. Suç derecesi oldukça yüksektir tek kundaktan girmektense üzerine bayağı bir suç işleyip girin derim. Kundakçılık yeteneğini kullanabilmek için Bir Molotof kokteyline ihtiyacımız olacak. Molotof kokteyli birçok şehirde üretimi satımı bulundurulması yasaktır.Ama manuel arma çıkmadığı için aranma ihtimaliniz düşük.Ancak uçakla falan sokmaya çalıştığınızda yeteneğiniz yoksa kaçakçılıktan aranırsınız. Yani elinizde olduğunu kimsenin bilmemesi gerekir. Gizliyken yapın araca atın ve günlükteki Molotof kokteyli ile ilgili her şeyi temizleyin para yatırarak v.s bunlara değineceğiz ama molotofun yapımına geçelim. Benzin bidonu+bez+Kimya yeteneği+Boş cam şişe bunlar elimizde varsa boş şişenin yanındaki kullan butonuna tıklayarak deneme yapabiliriz olursa bilim muhteşem bir şey der ve eşyalarınıza Molotof kokteyli geçer. Yalnız bezin 10 kullanımı birden bitmektedir. Olmazsa bir daha 1 saat sonra deneyebiliriz. Olursa da aynı şekilde. Elimizde Molotof kokteyli var ne gerek bulduysak artık kullanmaya atmak istediğimiz mekana gidiyoruz. Eşyalar kısmına bakıyoruz Molotof kokteylinin yanında Kullan yazısı var tıkladığımız anda işler karışıyor işte. Mekanın kalitesine çalışanlarına kalabalıklık durumuna göre başarılı oluyorsunzu ve ya olmuyorsunuz. 1. Si attığımız gibi İm firestarter tarzında bir yazıyla karşılaşırsak bilinki başarılı birde mekan yanmışsa tamamdır.2. Attık olmayabilir yanmayabilir kanır bırakırsınız. 3. Attık ama birazcık da yüzümüze sıçratabiliriz bu durumda sağlığımız yine yerle bir olabilir ama yine yakabilirsiniz mekanı bu durumda. Attık başarılı oldu ama yanmayabilir bu durum kötüdür. Mekana bu tür durumların hepisinde otomatik aranmadığınız sürece Kibrit çöpü bırakırsınız polis ağabeylerimiz ablalarımızda uyumuyorlarsa gelip bu kanıta Dna analizi uygularlar ve hakkınızda bir aranma emri çıkar Kundakçılıktan. Mekan yandıysa otomatik olarak itfaiyeciler doluşabilir yada herhangi bir manuel olarak takılan arkadaşımız gelip söndürme girişiminde bulunabilir başarılı olamayabilir bu durumda tüp yanılmıyorsam saatte bir kullanılıyor. Eğer söndürülmezse yine tam hatırlayamıyorum ama 12 saat içinde Mükemmel durumdan kalite değil durum çöküşe gidecektir. Çöktüğünde ise içinde bulunan insanlar ölmeyecek sağlık düşüşü yaşayacaktır. Mekan eğer bir karakol olursaki zor, şehir savunmasız kalabilir. Üstüne bide şehirde devrim olmuş yönetici yoksa al sana şenlik ama girmeyelim buraya şimdi. Günde bir defa kullanılabilir. Hapishanelerde yıllardır işe yaradığını göremedim. Hatta eskiye oranla normal mekanlarda bile başarısı oldukça düştü.

Yankesicilik Ustalığı
Tamamen temel suça yardımcı bir yetenektir. Giyilmemiş eşyaları çalamazsınız bu bir yalandır.Ama gereklidir başarıyla oldukça etki eder.Özel olarka kullanılmaz temel suç kullanıldığında yardım eder.

Hapishaneden Kaçma
Bu iş artık eskiye oranla çok daha zordur.2 günde bir kullanabilirsiniz. Başarı oranı bodozlama deneyince oldukça düşüktür.Mahpusa düştüğünüzde tutukluluk sürecinde kullanamazsınız davanız görüldüğünde kullanabilirsiniz. Ve Büyük bir oranla mekanın durumuna bağlıdır.Durumu sürekli gözlemelisiniz genelde haftada bir defa düşer ama şansınız varsa mekana işçi sokup çıkararak ta bunu sağlamaya çalışabilirsiniz. 1-2 kademe eki etmeyecektir. 6-7 kademe düşüş sağlanırsa kullanırsanız büyük bir oranla kaçarsınız.Yukarda belirttiğim gibi Molotof kullanmak işe yaramayacaktır ayrıca ilerde değineceğiz eşya alamıyorsunuz başkalarından.Yeteneği kullandığınızda Kaçsanızda kaçamazsanızda yetenekten 2 yıldız düşecektir.Olduda çok şanslısınız kaçtınız. Bu durumda farkına varılıp kanıtlara bakılmadığı sürece hala cezanızı çekiyor görüneceksiniz ve salıverilme tarihinde aranma çıkacaktır. Onun dışında kanıt okunursa aranmaya başlarsınız ve hapisten kaçmadan yargılanıp üzerine kaçtığınız suçtan kalan süre eklenir.

Kaçakçılık
Uçakla yolculuk ederken yanınızda o şehirde yasaklı olan eşyaları çaktırmadan şehre sokmanızı sağlar özel olarak kullanılmaz otomatik kullanımdır. Ayrıca bu yasaklı eşyalarınızın yeteneğiniz gelişmişse üzerinizde gizlenmek dışındaysanız bile görünmemesini sağlayacaktır.Başka işlevi olduğunu sanmıyorum.Başarılı olmazsa veya yetenek yoksa bu işleri yaparken kaçakçılıktan aranırsınız.

Araç kaçırma
Henüz aktif değil.

Dükkan Hırsızlığı
Dükkanlardaki eşyaları çalmanızı sağlar bana kalırsa çok yararlı bir yetenek değildir. Ayrıca çalma oranı oldukça düşüktür herhangi bir mekana gittiğinizde kullanırken yeteneğinize bağlı olarak çalmak istediğiniz eşyanın yanında çalabilme ihtimalini yüzdelik biçimde göstermektedir. Çaldıysanız ikinci el dükkanlarda kapandığı için antika olmayacaktır artık diğer eşyalarıda para vererek alabilirsiniz. Özel bir fanteziniz yoksa tabiî ki.Hırsızlıktan aranırsınız.

Tüm bu açıklamaları verdikten sonra birde suç nasıl işlenmelidir diyelim o zaman.

Suç işlerken dikkat edilmesi gereken kurallar= Gizliliğe sonra değineceğiz ama şimdi kısaca bir anlatalım. Öncelikle herhangi ne olursa olsun Suç unsuru olan bir şeyi yaparken kesinlikle gizli olunmalıdır. Aktif suç yeteneklerini kullanırken bir köşede kilitli mekanınıza gitme linki dursun. İşlemi gerçekleştirip gerçekleştirmez hemen yan sekmeye geçerek enterlayarak eve gidersiniz yada o zor diyorsanız bir sekmede eviniz olsun günceller ve hemen karakterini bu mekana götür diyebilirsiniz. İnternetinizin yavaş olduğu zamanlarda suça girmeyin çok büyük sorun ve strestir. Suçu işlemek için gittiğiniz mekanda işinizi hemen halledin ve geri dönün durup ta olanları izlemeyin. Bir köşede emniyet müdürü polisler ve karakolun sekmeleri mutlaka açık olsun arada bir güncelleyin nerede olduklarına bakın. Eğer polisler gizliyse kullanıcı bilgilerinden giriş saatine bakın ordaki saat bir saat geridir 18 se 17 de girmiş demektir oyuna bu şekilde bir tahminde bulunun. Unutmayın acemi polisler olduğu gibi işini hakkıyla yapan profesyonel arkadaşlarımızda vardır. Eğer kilitsiz bir mekanda durmak zorunda iseniz bulunduğunuz mekanı sürekli güncelleyin gelen giden olmasın kimsenin bulunmadığı kilitsiz mekanlarda takılın.Araçlarınızın sekmesininde açık olmasında fayda var ayrıca suç ilediğiniz şehirde mutlaka aracınız bulunsun. Çünkü uçak arandığınız takdirde sizi götürmeyebiliyor genelde Sıkı arma yüzünden kaçırıyorsunuz. Suç işlerken yeteneklerden çok sizin hızınız ve pratiğiniz çok önemlidir kısaca.

Gizlilik Hakkında

Geldik bir diğer uzun olan meseleye belkide en önemlisi bu olmalı yakalanmamak gizlenebilmek çok çeşitlidir ama bir yerden başlamak zorundayım.

İlk önce yeteneklerden başlayalım isterseniz.

Temel Sokak bilgisi=Koşul yoktur, Kitabı vardır.

Yeni başlayan için gizlilik(Yetenekler bölümünde Temel Gizlilik)=Temel Sokak bilgisi 2 yıldız. Kitabı vardır.

Kılık Değiştirmek=Makyaj 3 yıldız. Kitabı vardır.

Vahşi Yaşamda Hayatta Kalma=Temel Botanik 5 yıldız, Kitabı yoktur.

Sokakta Hayatta Kalmak=Temel Dövüş 1 yıldız, Temel Suç 1 yıldız ,Temel Sokak bilgisi 5 yıldız. Kitabı bulunmaz.

Açıklamaları

Temel Sokak Bilgisi Gizliliğin önkoşulu olduğu için çok gereklidir. Ayrıca herhangi kötü bir mekanda suç oranı yüksek şehirler Doeler (olmayan oyuncular,devrimde kışkırtılanlar,konserlere gelenler) Tarafından çarpılmanızı sizi yaralamalarını, paranızı çalmalarını engeller.

Temel Gizlilik Esas yetenektir aslında 0 yıldızken bile önceliklerden gizlenmeyi seçebilirsiniz. Sizinle aynı mekanda olmayan biri sizi göremez nerede olduğunuzu bilemez tahmin edebilir. Mekana dışarıdan bakan biri sizi Birisi olarak görecektir. Aynı mekanda bulunursanız gizli biriyle Günlüğü dışında her şeyi görebilirsiniz.Geliştirdiğiniz zaman pelerin kullanma şansınızı artıracaktır. Pelerin eğer sizi takip eden birileri varsa üzerinde fotoğraf makinesını kullandığımız gibi kullanarak sizi takip etmesini engelleyebilirsiniz(Roma şehrinde bu şekilde yakalanmaktan kurtulmuştum) Ayrıca yıldızınıza bağlı olarak gözetim kararının başarılı olup olmamasına etkisi olan bir yetenektir.Bu konuya değineceğiz.Gizliyken güncellemede bir süre soteye yattım güncellemesi gelir ve sağlıktan az bi düşüş olur.

Kılık DeğiştirmekSanıldığı gibi hiçbir işe yaramayan bir yetenek değildir. Ama yine sanıldığı gibi tipinizi değiştirmenize de yaramıyor. Yine gözetim kararına etkisi bulunmaktadır ve önemlidir. Ayrıca mekanda 100 kişi görüntülenir bu 100 kişiden biride siz olmazsınız.

Vahşi Yaşamda Hayatta KalmaÖnceliklerden maalesef ki yetenek geliştirdiğimiz önceliklerde bulunur. Yani kullanırken yetenek geliştiremeyiz. Önceliğimizi pusuya yatmak olarak ayarladığımızda, hemen doğaya götürmez ilk güncellemeyi beklemeliyiz. Güncelleme geldiğimizi bilinmedik bir yerde kırsal doğa girmiş oluruz ve artık sıkıysa bulun konumundayızdır aylarca kalın bulunmanız neredeyse imkansız. Dışarıya ıkmak için güncelleme beklemek mecburi değildir. . Yetenek geliştiremediğimiz için aslında işlevini yitiriyor.

Sokakta Hayatta Kalma Gizlilikle pek alakası olmasa da Temel sokak bilgisine yardımcıdır çarpılmayı önler ve cebinizde 0 paranızla evsiz sokakta herhangi bir kötü durumla karşılaşmadan sağlığa etki olmadan kalabilirsiniz.

Gizlilik hakkında deneyimler
Öncelikle gizlenirken suç işlemeniz gerektiğini belirtmiştik. Ama kaçmakta da yani gizlenmekte de el alışkanlığının büyük önemi bulunmaktadır.

Bir kere farklı bir amacınız yoksa ilerde değineceğiz kanundan kaçmak gibi şehri işiniz bittikten sonra terk etmelisiniz. Şehirde suç işlerken takibe alınabilirsiniz polis tarafındanpelerininizi kullanın. Şehirden araçla veya uçakla kaçarken yine ilerde değineceğiz ajan takibine takılabilirsiniz. Kaçarken saati kontrol edin uçak ve araba genelde 10-15 dakika erken iner sürekli sayfanızı yenileyin ajanları kontrol edin gideceğiniz şehirde gideceğiniz mekan bi tarafta açık bulunsun. Gerekli olmadıkça evinizden dışarı çıkmayın çıkarken mutlaka gizlenin işinizi halledip hemen kilitli mekanınıza geri dönün.Mümkün oldukça kendi evinizde de kalmayın başka yerlerde kalmaya çalışın. Önceliğiniz sürekli vakur olsun tanımadığınız ilişkinizin olmadığı kişiler sizi sorgulayamaz yardımcı olarak dedektiflik yeteneği geliştirebilirsiniz yüksek olunca sorguda elde edecekleri bilgi azalır veya sorgulayamazlar. 2 Popo yıl içerisinde yakalanmadığınız suçlar zaman aşımına uğrar.

Yakalanma Ve Yargı Dönemi
3 çeşit yasal yolla yakalanma şansınız vardır.1.si Suç işlediğiniz şehirde yanınıza gelen bir şehir kıdemli polisin ilgilen seçeneği altındaki Tutukla seçeneğiyle sizi tutuklamasıyla,2.si arandığınız şehirde kilitli bir mekandaysanız emniyet müdürünün gözetim kararı sonucunda bulunduğunuz yere Özel Tim operasyonu ile.3.sü kaçtığınız başka bir şehirde özel ajanlar tarafından.

Kıdemli polis memurları sadece şehir içinde olan suçlularla aynı mekanda ise tutuklama yapabilirler. Kıdemli polis memuru olmayan hiç kimse polis yeteneklerini geliştirse dahi kanıtlara elleşemez.

Özel Timler girdiğiniz kilitli mekana Emniyet müdürünün göndermesiyle girerler. Burada Swat memurlarının online olması gerekmez operasyon için Emniyet müdürünün online olması yeterlidir.

Şehir dışında ise yasaların ve şehirlerin birbirleriyle ajan tutuklu ilişkisine bağlı olarak ajanlar tutuklama yapabilirler. Ajanların ataması karakol tarafından değil adliye tarafından yapılır. Dikkat(Melburne şehri çoğu şehirden ajanlara izin vermemektedir.)

Sonuç ne olursa olsun tutuklandığınızda Memurların hepsi suçunuzu dava kağıdınıza yazarlar. Ve Şehir dışındaysanız suçu işlediğiniz şehre direk olarak nakledilir hapse girersiniz şehir içindeyseniz direk olarak hapse girersiniz.7 gün tutukluluk süresi vardır bu süre sonucunda davanız görülmezse serbest bırakılırsınız. Davanız kafaya göre görülemez şehir yasalarına göre ceza verilmek zorundadır. Mahpusa düştüğünüzde kesinlikle şehrin polisleriyle ilişki olmamasına ve Vakur öncelikli olmaya özen gösterin. Kanıtını bulamadıkları bir suç yüzünden size ceza kesemezler değil mi?

Hapishaneler
Oyun sistemine göre en fazla gerçek 50 günle ceza alırsınız. İçeride yetenek geliştiremezsiniz. Hapishanelerde koğuş ağası denilen haydar bulunmaktadır. Cebinizde belirli miktar para bulunsun yoksa dayak bile yiyebilirsiniz. Oyun çoğu şehir işkence uygulamaktadır işkenceci eller bolca vardır Ludovico denilen bu sistemde Dövüş yetenekleri dahil olmak üzere tüm suç yetenekleri düşmektedir.50 gün sonunda başa dönmüş olarak çıkabilirsiniz. Sürenizi doldurduğunuz tahliye gününüzde herhangi bir saatte salınabilirsiniz. Dikkat edin başka şehirlerin ajanlarıyla anlaşmış olabilirler erken salabilirler. Yada salındığınızda parkta arandığınız diğer şehirlerin ajanları bekliyor olabilir.

Kanundan Kaçmak
Evet geldik işin en zevkli kısımlarından birine belki de ben bu işten çok zevk alıyorum. Öncelikle belirteyim ki size bu işin işleyişini anlatacağım belirli ince ayarları maalesef ki burada açıklayamam. Sonuçta sadece suçlu olmak isteyenler okumayacak değil mi?
Öncelikle kanundan kaçma başarısı veya bu iş için şehirde suçunuz olmalı daha sonra herhangi kilitli bir mekanda bulunmalısınız yine arandığınız şehir içinde.

Hakkınızda aranma çıkmışsa Emniyet müdürümüzde online ise gözetleme kararı çıkarır. Gözetleme sırasında 2-4 saat içerisinde günlüğünüzde biri beni gözetliyor diye bir yazı çıkar. Ama çıkmayadabilir. Bundan yaklaşık 2-3 saat içinde de gözetleme başarılı ise emniyet müdürünün günlüğüne yerinizle ilgili çekiçi haberler alındığını yazan not düşer.Bu saatten sonra emniyet müdürü istediği saatte operasyona çıkabilir yani ne kadar online olmanız gerektiğinizi siz hesap edin . Operasyonlar her saatin tam 56. dakikasında biter bu rakam kesinlikle şaşmamaktadır. Ne 56.06 ne 57 tam 56da operasyon biter ve emniyet müdürleri bu dakikadan genelde 1-2 dakika önce içeri girmektedirler kaçma şansınızı düşürmek için. Buraya kadar anlattım gerisini sizde rahatlıkla çözersiniz zaten.

Umarım bu bilgiler bir şeyler için yardımcı olacaktır eksiğim kusurum var ise affola düzeltip eleştirmelerinize açığım yorumlayın lütfen.

Unutmayın bir pratik bin bilgiden daha iyi deneyim kazandırır. Bu işe girmeden burada daha sayfalarcada yazabilirdim ama bazı şeyler gerçekten yaşayarak öğreniliyor bu iş içerisinde. Mutlu Günler diliyorum. Teşekkür ediyorum. Kolay gelsin herkese. Lütfen yanlışım eksiğim varsa tamamlayın bende ekleyeyim.



Alıntıdır
Teşekkürler /Tursun Kaynar


Düzenleyeceğim..
T
15 yıl
Çocuk dediğin sorar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.