İ

Binbaşı
14 Ocak 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
602 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
İ
2 yıl
16.000 TL\u0027ye bu sistem alınır mı ?
< Resime gitmek için tıklayın >


Taksitli alıcam arkadaşlar. 17.300'e geliyor. Sizce değer mi yoksa yeni gelecek ekran kartı ve işlemcileri flan mi beklesem?
İ
2 yıl
İnce hesap sitesinden mağdur olurmuyum ?
Arkadaşlar olay şu.

Gaming gecesinden PC kasası almak istedim. Çoklu ödeme ekranından ilk kredi kartı bilgilerini girdim. 16 bini cek dedim ama sayfa hata verdi. Sonra uygulamadan baktım çekilmiş ürün. Haydaaa.. e o sayfa da hata ekranında kaldı. Sonra geri gelip sepetteki ürünün kalan tutarını da başka karttan 1600 ü çek dedim. Onu çekti sorunsuz ama ürünü satın almış görünmüyorum doğal olarak. Bu sefer kalan tutar olan 16 bini öde diyor.

Şimdi toplam tutarda aslında ürünün parasını ödedim. Ama neyin parasını odedigime dair bişey yok.

Şimdi sorular şunlar.

Bunlar bana o pc'yi gönderir mi? Göndermez ise paramı geri alabilirmiyim ?

Bide şöyle bı olay var. O PC sınırlı stok. Stoklar tükendi yazıyor artık. 20 si de satılmış. Bana beyfendi 20 si de satıldı sahipleri var elimizde başka bı modelde yok deyip başka bı modele yonlendirirler mi.

Bu olay nasıl kapanır. Mahkemeye kadar gider mi ? < Resime gitmek için tıklayın >
İ
2 yıl
Silinsin
Silinsin
İ
2 yıl
Karıyerde ki iş ilanlari neden hepsi böyle
50 tane iş yaptırıyorlar. Güya kurumsal firmalar < Resime gitmek için tıklayın >
İ
2 yıl
10.000 lira bütçeyle alınabilecek telefon tavsiyesi
Arkadaşlar tavsiye verirmisiniz. Telefonda oyun oynamam ben. Sosyal medya netflix dizi film takılabileceğim kamerası güzel. Her zaman açık ekranı olan görselde ki gibi sağda ki kısayol paneli olan bi telefon arıyorum. Xiaomi mi 10 128 gb misal beğendiğim bi model.

Şu anda kullandigim model Samsung Note 7 FE. Qhd ekranı var. Şimdikil modellerde fh+ ekran hep. Neyse bi yardımcı oluverin. < Resime gitmek için tıklayın >
İ
2 yıl
Fifa 22 Pro Club Takım kuruyoruz PS5
Evet arkadaşlar pas sistemine dayalı 5 kişiyi çalımlamaya gitmeyen takım halinde oynamayı seven hem ileri hem geride takımına destek olan saygılı seviyeli efendi kişiler arıyoruz.

Yukarıda ki özellikleri karşılayabilecek oyuncular psn nickini yazarak yeşillendirebilir. Gerekli pozisyonlar maçlar oynadıkça ortaklaşa! karar alınarak mevkilere dağılım yapacağız.

Yeterli sayıya ulaşılınca whatsp grubu kurularak lige katılım sağlayacağız.


Saygılarımla


isse_miyake (psn nick)
İ
2 yıl
PHİLİPS 55PUS7805 EKRAN YANSITMA SORUNU
Merhaba Arkadaşlar,

Note7 telefonumdan smartwiew uygulamasını kullanıyorum. Tv'yi buluyor tıklıyorum şifreyi gir diyor. Tam girmeye başlicam ekrandan atip kanallara geri gidiyor televizyon. Başka uygulamalar denedim tv'ye, modeme herşeye reset attım ama olmuyor.

Servis çağırdım adam geldi. Abi youtube u aç dedi açtım şimdi girelim bakalım dedi. Şakk girdi.. Hani dişiniz ağrır doktora gidince geçer ya heh o misal sorun çözüldü. Ertesi gün yine deneyim dedim ama yine girmiyor. Adamın dediği gibi yapıyorum olmuyor. Sorun nedir bi yardımcı olun beyler ya
İ
2 yıl
Sene başında 380 dolar olan asgari ücret bu yıl ki zammıyla 380 dolar olamayacak
Sene başında 380 dolar olan asgari ücret bu yıl ki zammıyla 380 dolar olamayacağını ve o rakamları vermenin mümkün olmadigini soyledi Numan Kurtulmuş. Böylelikle ortalama zam ile beraber max olacak asgati ücret 280-300 dolar.
İ
3 yıl
OYUNLARDA OJELERİN GEÇ YÜKLENME SORUNU
Sistem

Amd ryzen 5 3600
2060 super 8 gb ekran kartı
16 gb ram
Evo 970 Samsung m2 ssd

Arkadaşlar videoda görüğünüz üzere çiçekler flan gözümün önünde yükleniyor. Rdr 2 de ise bazen otlar yanımda doğuyor şak diye. Çözemedim sizce sorun ne olabilir ?








DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.