T

Yüzbaşı
08 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
17 yıl
FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V3405 SATA DİSK SORUNU?
Elim de fujitsu siemens amilo pro v3405 notebook var windows işletim sistemi kurulurken xp 'yi kurmak için entere basın dendiği yerde bilgisayarınıza bağlı bir sabit disk bulunamadı diyor normalde biosta diski görüyor ama kurulumda görmüyor bilgisayar bana ait olmadığı içinde pek uğraşamadım daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
T
17 yıl
ONBOARD İŞLEMCİLİ ONBOARD RAMLİ ANAKARTLAR görmedim demeyin
Forumda birkaç defa karşılaştım sanırım pek gören arkadaş yok ve olmadığı iddia edilmiş hatta onboard işlemcili anakart hayali kuran arkadaşlarla bile karşılaştım bu siteye bakabilirsiniz
http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProdMBModel.aspx?CategoryID=1&TypeID=19&MenuID=25&LanID=0
Verdiğim linkteki anakartların hepsi standart dışı, anakart işiyle uğraşıyorum ve çok fazla araştırıyorum bunları göreli biraz oldu ve görene kadar bende olmadığı düşünüyordum. Söyleyecek söz yok ''adamlar yapmış'' demekten başka.
T
17 yıl
Canon MP 150 kartuş dolum sonrası kartuş boş uyarısı?
Canon mp 150 yazıcı var arkadaşımda kartuşu bitti ve doldurulduktan sonra kartuş yine boş gösteriyor benim lexmark var kartuş doldurulduktan sonra kartuş numarası çıkan yerde bir seçenek çıkıyor kartuş yenimi, eskimi diye yeniyi işaretliyorum ve bir daha uyarı vermiyor canonda öyle bir seçenek göremedim nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi?
T
17 yıl
KARTUŞ NASIL DOLDURULUR?
Başlıktada yazdığım gibi kartuş dolum işiyle uğraşan ve bu işte profesyonel insanlar varsa ve bu doldurma işini bizimle paylaşmak isterlerse sevinirim ve bir sürü kişide sevinir herhalde. Dolum yapan yerlere gidiyorum nasıl doldurduklarını öğrenmek için kartuşun üzerindeki deliklerden doldurduklarını söylüyorlar internetten okuyorum kartuşu üzerindeki delikten sakın doldurmayın diyorlar yani anlayacağınız iki arada bir derede kaldım. Hp,lexmark,canon markalarına göre bir incelikleri varsa nedir nasıldır. Bir anlatan olursa çok iyi olur.
T
17 yıl
MİKROFONUMDAN KARŞIYA SES GİTMİYOR DİYENLER LÜTFEN OKUYUN!
Eğer başlıkta yazdığım gibi mikrofonumu kullanamıyorum diyorsanız öncelikle şunları yapın. Denetim masası ses konuşma ve müzik aygıtları , ses efekti ve ses aygıtları , insan sesi ve oradan da donanımı sına donanım sınaması sorunsuz bir şekilde yapıldığında büyük ihtimalle sorununuz ortadan kalkacaktır. Forumda fazla miktarda bu konu hakkında başlık açıldığını gördüm ve ondan dolayı yazıyorum. Arama yapıldığında bu konu hakkında fazlasıyla bilgiye ulaşılabilir.
T
18 yıl
Bilgisayar Telefon kartını Görmüyor
Arkadaşlar elimde birtane rs-mmc kart var kart okuyucuya takdığımda hiçbir şekilde bilgisayarda kart gözükmüyor. Birkaç bilgisayarda ve birkaç farklı kart okuyucuyla aynı kart denendi ama sorun aynen devam ediyor. Yani ne bilgisayardan nede kart okuyucudan kaynaklanıyor bu sorun. Sanırım kart üreticilerinin bu kartları farklı bir şekilde biçimlendirmesinden kaynaklanıyor. Şunuda söyleyeyim disk yönetimindede gözükmüyor. Daha önce başına böyle birşey gelen arkadaşlar varsan yardımcı olurlarsa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.