Y

Teğmen
28 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
545 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
9 ay
H100i V2 fan sorunu
Herkese merhaba. Corsair link yazılımı h100i V2 soğutucum için yeni aldığım pwm akasa fanı görmüyor. Tam devirde dönüyor. Orijinal fanlarda sorun olmuyor. Sorun nedir acaba?
Y
4 yıl
Windows 10 Lisans Problemi
Herkese merhaba. Windows 10 bedava dağıtıldığı zaman bilgisayara yüklemiştim. Her format attığımda otomatik orjinal olarak etkinleştiriliyor. Sormak istediğim bu etkinleştirme kaydı nereye kaydediliyor ? Çünkü kurulum yaptığım ssd yi satmak istiyorum. Satarsam windows 10 lisansım gidecek mi?
Y
5 yıl
BAKANSPOR.COM GÜVENİLİR Mİ?
Arkadaşlar merhaba. Yardıma ihtiyacım var.https://www.bakanspor.com bu siteden ayakkabı alacağım ama pek güvenilir gelmedi. Alınır mı acaba? Samsun mağazası olarak geçiyor ama site pek güven vermedi. Daha önce burdan alışveriş yapan var mı?
Y
6 yıl
Kaçak akım sorunu
Bilgisayarımın bağlı olduğu prizde topraklama olmasına rağmen kontrol kalemiyle baktığımda kasa kapağı vidaları ve fan vidalarında kaçak akım olduğunu farkettim.Daha sonra bilgisayarı kapatıp fişi çıkardım ve tekrar taktım bilgisayarı başlattım.Kontrol kalemiyle tekrar baktım bu sefer kaçak akım yoktu sorun halloldu ama kafamda soru işareti kaldı.Kaçak akım varsa fişi çıkarıp takma ile nasıl kaçak kesiliyor?Elektrikten pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.