R

Yüzbaşı
07 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
206 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
Teknomix, Kirmizi Elma, Tekno11
Merhabalar. LG 65C1 televizyonu almak istiyorum malum uretim bittiginden stoklara girmiyor. Baslikta adi gecen firmalardan daha once alisveris yapan oldu mu, guvenilirligi nedir ? Sikayetvar’da tabii ki hepsi hakkinda sikayet var ama sikayet olmayan firma zaten yok denecek kadar az. Trendyol, Hepsiburada, N11 sitelerinde saticilar. Cihaz 32-33 bin tl arasinda satiliyor. Sizce alinir mi ? Burak Keskin’de de elinde stogu olmadigi icin mecbur internetten almak zorundayim. Bu firmalara guvenilir mi ?
R
2 yıl
LG C1 MUADİLİ TV TAVSİYESİ
Merhaba.
LG 65C1 almak istiyordum fakat uretimi bitmis ve internette satislarda Kirmizi Elma, Teknomix gibi magazalar satiyor. Guvenilir firmalar mi urunun arkasinda dururlar mi bir bilgim yok.
C2 cok yuksek fiyattan ciktigi icin C1 almayi dusunuyorum ama C1 muadili TV onerilerinizi merak ediyorum. PS5, dizi ve film agirlikli olarak kullanacagim beni memnun edebilecek bir TV ariyorum.
2022 serilerine baktim Samsung, Sony, Lg ama fiyatlar 10-20 bin arasi oynadigi icin acikcasi 2021 serilerinden almayi dusunuyorum. C1 muadili onerileriniz nelerdir ? OLED muhabbeti olmasa Samsung 65QN90A ya da 85 almayi dusunuyordum yine de acigim her fikre.
Tesekkurler.
R
4 yıl
Karambit Freehand (Minimal Wear)
Merhaba. Karambit Boşel var Az Aşınmış. 2000 TL’ye bırakıyorum. Kolay gelsin.


Steam:https://steamcommunity.com/id/risusrheme

< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
Galax mı Gigabyte mı ?
Bu iki kart arasında kaldım. Sizce hangisi? Galax daha iyi gibi duruyor ama bilemedim. Arada 400 TL farkla Gigabyte daha pahalı. Sizce hangisi? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.teknobiyotik.com/galax-rtx2080-super-wtf-work-the-frames-edition-8gb-256bit-gddr6-ekran-karti-28isl6md49es.html

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx2080-super-gaming-oc-8g-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-pmu418840
R
4 yıl
Asus Rog Delta 7.1 Hi-Fi Nasıldir ?
Merhaba, oyun icin kulaklik almaya calisiyorum hala bulamadim. Asus Rog Delta kulakligina merak sardim. Bilen kullanan inceleyen var mi acaba nasildir ? Sennheiser Game Zero aliyodum ama cok eskidi diye yeni bir kulaklik almak istedim. Kablosuz da iyi bir kulaklik bulamadim. Bu Asus nasildir ve baska onerisi olan var mi ?
R
4 yıl
Black Friday İçin Kulaklık Önerisi
Merhaba, indirimde güzel bir kulaklık almak istiyorum. Müzik dinlemekle falan işim yok. Oyunlarda, başta CS:GO olmak üzere çok rahat ses kasabilceğim, konuşurken mikrofonu net, kulaklıktan gelen seslerin net olduğu güzel bir kulaklık arıyorum. Kablosuz tercihimdir ama çok pahalı olursa kablolu da olabilir. Bir de kulaklıktan mikrofona sesin gitmemesi önemli. Yankı yapmaması lazım. Önerilerizi bekliyorum arkadaşlar.

SteelSeries Artcis 5 veya 7 bakıyorum birkaç öneride okumuştum. Onun haricinde önerilerinizi söylerseniz sevinirim.
R
4 yıl
Gta V Yeniden Almaya Değer Mi ?
Merhabalar, PS 4'te GTA 5 sahibiyim. Olabilecek her şeyim var ve üstüne 100-150 milyon küsür dolarım vardı. Bilgisayar alalı 2 ay falan oldu. Bir sürü oyun alıyorum fakat oynamıyorum.
Sorum başlıkta yazdığım gibi; tekrar almaya değer mi? Yani yeniden alırsam muhtemelen bilgisayarda oynayacağım için araba modları yüklemeyi düşünüyorum. Bunun için alınır mı, değer mi, keyif verir mi gerçek arabaları oyuna yüklemek? Deneyen var mı?
R
5 yıl
Monster Tulpar T7 V19.3 Üçüncü Disk Takma
Merhabalar,

Monster Tulpar T7 V19.3 laptop'ım var. İçerisinde laptopu aldığımdaki 256 GB Samsung NVMe SSD ve kendim alıp taktırdığım 1 TB Samsung QVO SSD mevcut. Bunların yanına üçüncü olarak bir de Intel'in 660P 1 TB NVMe SSD'sini taktırmayı düşünüyorum. Kullanım amacım oyun yüklemek olacağı için, sadece oyun oynamak için almayı düşündüğüm SSD olduğundan, internette yazılan o aktarım hızı çok düşüyor ediyor falan onların çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Oyunlarda çok bir şey farkedeceğini düşünmüyorum açıkçası. Windows'um zaten laptopta olan 256'ya kurulu. Ne diyosunuz 3 tane SSD laptopu yormaz, sıcaklığında da çok bir oynama olmaz değil mi?

Öte yandan, harici harddiske oyun atmayı düşünüyordum ama bu 660P'lerin fiyatları da uygun olunca açıkçası bilgisayarın içinde NVMe, hariciden daha iyi olur diye düşünüyorum.

Önerileriniz bekliyorum, iyi günler.


Ayrıca, NVME olduğu için de olsa format atmama gerek yok dimi ?
R
5 yıl
Harici Harddisk Onerisi
Merhabalar, uc modelin arasinda kaldim. Hangisi daha hizli aktarim yapar hangisi daha uzun omurlu hangisi daha kaliteli.. Yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

WD Elements 2TB USB 3.0 2.5" Taşınabilir Disk (WDBU6Y0020BBK-WESN)
https://www.hepsiburada.com/wd-elements-2tb-usb-3-0-2-5-tasinabilir-disk-wdbu6y0020bbk-wesn-p-BD500551?magaza=Hepsiburada


Toshiba Canvio Basic 2TB 2.5" Siyah Taşınabilir Disk (HDTB420EK3AA)
https://www.hepsiburada.com/toshiba-canvio-basic-2tb-2-5-siyah-tasinabilir-disk-hdtb420ek3aa-p-BD801880?magaza=Hepsiburada


Seagate Expansion 2TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk STEA2000400
https://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-2tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea2000400-p-BD803336?magaza=Hepsiburada
R
5 yıl
Monster mi Hp mi ACİL Yardim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.