S

Yüzbaşı
14 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
169 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Vestel Smart Tv Netflix Ekran Yakınlaşması Sorunu
merhaba Vestel Smart tv 55ud9300 kullanıcısıyım. Netflix uygulamasında ekran görüntüsü yakınlaşmasını sorununu yaşıyorum. Tv ayarlarından ekran formatını ne yaparsam yapayım Netflix teki görüntü yakınlaşmış şekilde karşıma çıkıyor. Tv yi fabrika ayarlarına getirdim, netflixden oturumu kapatıp çıktım, çerezleri temizledim ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Çözümü sizce ne olabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Macbook Air Ram Yetersiz Geliyor Çözüm nedir
2013 model macbook air ı 2014 yılından beri sorunsuz kullanıyorum. Bugün dahi hala işimi görmekte. Tek problemim 4gb ram ın yetersiz kalması. Bugün itibariyle ramini değiştirmek istesem çözüme ulaşmış olur muyum? Bu değişimi nasıl,nerede yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
6 yıl
Witcher 2 için Xbox360 almaya Değer mi?
Merhaba, witcher 3 ü iki kez ps4 te bitirdim. şimdi ise 2. oyunu xbox360 (xbox one bütçesi olmadığı için) da oynamak istiyorum (pc de oyun oynayamıyorum). Sadece witcher 2 oynamak için xbox 360 alma niyetim var. Sizce witcher 2 için xbox 360 almaya değer mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.