H

Yarbay
24 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
1110 (Bu ay: 11)
Gönderiler Hakkında
H
4 hafta
2021 Leon 1.5 TSI 130BG mi yoksa 2023 Ford Focus 1.0 Active X mi ?
Selamlar bu iki araç arasında hangisi tercih ederseniz genel manada leon sanki önde gibi geldi
H
geçen ay
Vodafone Faturamı nasıl görüntülerim ?
Vodafone 'dan başka operatöre geçtim online işlemlere giremiyorum şifre gelmiyor nasıl görüntüleyebilirim fatura mı
H
6 ay
Sola ya da Sağa çekme olayı
Selamlar aracım 2015 model ford focus , cumartesi günü rot ayarına gittim rot ayarı bilgisayarda sıfıra sıfır şeklinde ayarlandı daha sonra teste çıktım ancak araç sola çekiyordu sonra tekrar rotçuya geldim bir de ben bakayım abi dedi beraber çıktık teste abi senin araba sola çekiyor rot ayarı düzgün olmasına rağmen dedi ön lastiklerin yerini değiştirecez dedi ve değiştirdik , yine teste çıktık bu sefer sola değil sağa çekmeye başladı , lastikten mi anlamadım , lastiklere gözle bakınca düzensiz bir aşınma yok bunu neden yapar ? ( lastiklerim Hankook Ventus prime 3 ) lastikler mi bozuk yoksa alt takımdamı birşey var ? gerçi alt takımda birşey olsa usta zaten söylerdi hemen ...
H
6 ay
Hikvision 1 TB USB 3.0 = 799 TL
H
6 ay
EDS\u0027den ceza gelmiş hız yazmıyor ?
Beyler Eds'den ceza yemişim konya havaalanı yolunda iyide hız yazmıyor neye gre kimse göre kesilmiş bu ceza itiraz etmeli miyim ?


< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 ay
AYM ek MTV itirazını reddetti !!!
Anayasa Mahkemesi'nin, 2023 yılında bir kereye mahsus alınacak ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) iptaline ilişkin talebi reddetti.



https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonomi/aym-ek-mtv-itirazini-reddetti-7814878
H
8 ay
Vodafone 500 lira fatura gelmiş !!! (Akıllı internet aşım paketi)
Arkadaşlar babamın hattına 500 küsur lira fatura gelmiş

Akıllı Internet Aşım Paketi adı altında 400 lira ücret kesilmiş , bu aşım tarifesini seçmedikki kendi otomatik mi devreye giriyor resmen soygunculuk bu !

< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 ay
Demirdöküm şofben suyu çok ısıtıyor
Selam , demirdöküm şofbenimiz var doğalgazlı , ancak derece ayarını 40a kadar düşürsemde çalışırken 55 60 lara kadar çıkıyor bu da çok sıcak suyun gelmesine sebep oluyor sorun nedendir düğme çalışıyor ama sıcaklığı ayarlasamda etki etmiyor
H
9 ay
Erkin Koray hayatını kaybetti.
Kanada'nın Toronto kentinde hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Erkin Koray hayatını kaybetti.

Akciğeriyle ilgili rahatsızlıklarının yanı sıra yaşlılığa bağlı sağlık sorunlarıyla da savaşan Erkin Koray’dan akşam saatlerinde üzen haber geldi. Usta sanatçı hayatını kaybetti.


https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/erkin-koray-hayatini-kaybetti
H
9 ay
Ankara Enjektör bakımı ve temizliği için öneri
Selamlar 1.6 tdci 115ps focus aracımın enjektörlerinden şakırdama sesi geliyor ve araç biraz fazla yakıyor , Ankara'da uygun fiyata ve kaliteli işçilik ile enjektör bakımı yapan bir yer tavsiye edebilir misiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.