S

Onbaşı
11 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
148 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Akortek Bilişim ve Teknobiyotik.com Pişmanlığı
Merhaba Arkadaşlar,

19.07.2018 tarihinde, Akortek Bilişim bünyesine ait,www.teknobiyotik.com aracılığı ile 7.082,30 TL bedel ile Asus gl502vm-fy169t marka/model firmamıza laptop satın aldık. Ürün ayıplı çıktı, buna binaen satıcı firma ile görüşüp elden teslim ettik. Ürün kontrolleri yapılıp Asus yetkili servisine gönderildi, orada da kontrolleri yapıldıktan sonra iade/değişim raporu hazırlanıp satıcı firmaya gönderildi. Satıcı firma (Akortek Bilişim) tarafımızı arayarak ücret iadesi yapacaklarını söyledi, biz bunu kabul etmedik. Ayıplı malın değişimi ya da muadili ile değişimini talep ettik. Satıcı firma bunu kabul etmeyerek, ellerinde ürün olmadığını tedarik ederlerse eğer dolar kurundan dolayı keriz olmadıklarını zarar edeceklerini söyleyerek kabul etmediler.


Biz son kullanıcılar keriz olabiliyoruz bu firmaya göre. O gün ki aldığımız ürünü, para iadesi yapıldığında aynı özellikte alamıyoruz. Uzun mailleşmeler sonucu yasal yollara başvurmak ve elimizi güçlendirmek için satıcı firmadan, Asus yetkili servisinin hazırlamış olduğu ve satıcı firmaya teslim ettiği iade/değişim raporunu " dijital " talep etmemize rağmen, tarafımıza göndermemekte ve ücret iadesi için ısrar etmektedir.www.teknobiyotik.com ' un mesafeli satış sözleşmesinin ayıplı mal 6.2 maddesine göre değişim isteme hakkımız bakidir.

Bu süreç malesef satın aldığımız tarihten bu güne kadar devam etmekte. Akortek Bilişim iade/değişim raporunu bize teslim etmemek için ısrar etmekte, Asus tarafından bu raporu alabileceğimizi söylüyor, fakat Asus iade raporu 1 seferlik hazırlandığını ve ürünün imha edildiğini söylüyor. Satıcı firma ile baş başa kaldığımız için kısır döngü oldu. Mahkemeye başvuracağız.

Teknobiyotik.com ' dan ürün almayın aldırtmayın.
S
8 yıl
PSU Yandı, başka sorunlar oluşmuş mudur ?
Merhaba Arkadaşlar,

Bilgisayarımdan kokular ve dumanlar yükselmesiyle birlikte evdeki şarteller attı. ve baktımki gözle görülcek ve burnumuzunda rahatlıkla fark edebileceği türden ufak çaplı hasarla beraber PSU mun yandığını gördüm, bütün parçalarımı söktüm ve kesinlikle psu dedim zaten belliydi yanıklardan. diğer parçalarımda gözle görebileceğim yada yanık kokusu alabileceğim birşey yoktu, umuyorumki yokturda. Sizden öğrenmek istediğim diğer parçalarımın zarar görmüş olma durumu var mıdır ? ve ayruca yeni bir PSU alıcam kaç W gerekmektedir ?

Bilgisayar özelliklerim şu şekilde
1050W Recon PSU vardı,
i7 4790k cpu
ati hd6870 gpu
noctua nhd15 cpu cooler
MSI Z97-G55 SLI motherboard
full tower kasa ve 6 tane de fan mevcut

ilerde cf yada sli yapma durumum var ona göre de öneri verirseniz sevinirim. tek tercihim seasonic markası olacaktır. diğerlerinin sesini çekmek istemiyorum.
S
9 yıl
I7 4790k icin noctua nh d14 mu yoksa akasa venom medusa mi?
Merhaba arkadaslar. Suanda islemcimin uzerinde stock fan mevcut ve yeteri kadar sogutmuyor malum sizde biliyorsunuz bosta 55 60 derece yuk altinda 80 dereceleri gecmektedir. Baslikta belirttigim iki iki urunden birini butcemi zorlayarak alacagim. Sivi sogutma istemiyorum. Akasa venom medusada 8 adet heat pipe mevcut noctuada 6 tane. Kendi arastirmalarima gore ikiside kaliteli duruyor. Kullandigim programlardan dolayi daha cok bana yukte kaliteli performans saglayacak urun lazim. Ayni fiyata baska urunde olabilir. Yardimci olursaniz sevinirim.
S
9 yıl
Ford Mondeo 2.0 tdci 2006 yakit tuketim sorunu
Merhaba, yurt disinda ogrenciyim ford mondeo 2.0 tdci 85kw 2006 model stationwagon aracim var butun bakimlarini yaptirdim filtreler yag vs. Fakat hala yakit tuketimi dusmedi 45 litre mazot aliyor ortalama yakit tuketim araca gore 6.3 ile 7.3 litre arasi diyor fakat gittigim yari depoyla 250 km yol zor yapiyorum ve hala araca gore 500km gidebilecegimi soyluyor. Bunun sebebi nedir? Yada bu normalmidir ben aracin yol bilgisayarinda gostermis oldugu rakama inanmiyorum. Eski arabam 97 model scenin 1.9td idi ve bu aracdan daha fazla kilometre yapabiliyorum. Yardimci olacaklar icin simdiden tesekkur ediyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.