O

Yarbay
26 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
91 üye
Görüntülenme (?)
177 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
***Yeni Efsane 97D Turk Servarimiz Acilmistir***ilk Char Fulleyen Supriz Hediye
Evet Arkadaşlar büyük uğraşlar sonucunda ilk turk mu servarimizi actik tüm mu sever arkadaslari bekleriz.
Ayrica wps grubumuzda mevcut


< Resime gitmek için tıklayın >




http://psychic-doom.us/


SERVER INFORMATION
- Version: 97D+99i
- Experience: 400x
- Item drop: 40%
- Points per level: 5/7
- Maximum Points: 32 767
- Max level: 350
- Level for reset: 350
- Clear Inventory: No
- Clear Skills: No
- Clear Stats: In Website ( Needed Deposit Money in Web Bank 25.000.000 For Reset Stats)
- Reset Level 350 (In Website)
- Add Stats (In Website)
- Reset Stats (Needed Deposit Money in Web Bank 25.000.000 For Reset Stats)
- PK Clear (In Website)

QUEST İTEMS DROP
Soul Master - QUEST İTEMS --- LOSTTOWER3 And LOSTTOWER7

Blade Knigt - QUEST İTEMS --- ATLANS And LOSTTOWER7

Muse Elf - QUEST İTEMS --- ATLANS And LOSTTOWER7

JOIN OUR WHATSAPP GROUPhttps://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

O
5 yıl
E90 3.20İ mi 3.20D mi
Arkadaşlar öncelikle merhaba .çok kısa bir süre içerisinde araç alacağım ve tecrübeli arkadaşların tecrübelerine bilgilerine ihtiyacım var .

Öncelikle 60 bin bütçe var . RCZ alacaktım vazgeçtim . 2005 2006 3.20d mi almak mantıklı yoksa 2007 2008 170hp olan 3.20i almak mı mantıklı acaba ?

3.20d 163hp ve torku çok yüksek yakıtı çok iyi performansı da iyi araştırmalarıma göre . 3.20 i 2007 de 170hp olup 210 tork a yükseltilmiş . bu 170 hp için internette pek bir bilgiye ulaşamadım açıkcası . borusanın getirdikleri 150hp paralel ithalat ile getirilen bir kısım 3.20i 170 hp . 20 hp gerçekten önemli olacaktır diye düşünüyorum .

Benim için önemli olacak husus ise 10 yaşını geçmiş bu araçlar için bakım masrafları yürütme masrafları ve performası . 10 yaşını geçtikleri için 3.20D beni biraz daha fazla korkutuyor açıkcası lakin performans ve yakıt konusunda daha iyi sanırım . 320İ ise benzinli motor oluşu ve biraz daha güncel oluşu 170 hp oluşu aradaki farkı düşürüyordur sanırım .

Sizce hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar ? Lütfen başka bir araba markası modeli tercih etmemi söylemeyin başka bir modelde tavsiyede bulunmayın . bu iki model hakkındaki bilgileriniz ile yardımcı olun tavsiyede bulunun arkadaşlar .

Tercih edecegim 2 3 araç var ilanları bunlar

3.20d

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-inanilmaz-fiyata-dustu....premium-isik-paket-e90-bmw-668563568/detay


Bu iki araç için düşünceleriniz tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar . Şimdiden teşekkürler



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
5 yıl
Clk 200 komp mu pug rcz mi
Arkadaşlar öncelikle merhabalar . kısa bir süre içerisinde bu iki arabadan birini alacağım . rcz 200 lük yada clk 2003 sonrası kasa olan 163 lük .

Clk otomatik oldugu için yakıt ve performansta rcz nin gerisinde kalacaktır diye düşünüyorum . clk nın ise tartışılmaz kalite farkı malzeme kalitesi ve bakım fiyatları bakım sürekliliği konusunda rcz 'nin önünde olduğunu düşünüyorum .

Bu iki arabayı kullanan yada çevresinde çok yakın bir tanıdıgı kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba ?

Siz olsanız arkadaşlar bu arabalardan birini alacak olsanız , yakıt parça durumu sanayi durumu performans görünüş değerleri olarak hangisini seçerdiniz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
O
5 yıl
riser ile freesync yapamıyorum 75 hz yapamıyorum yardım
arkadaşlar öncelikle merhaba . masa kasa bilgisayar yaptım . ekran kartını riser ile uzatıyorum . dp kablo ile 29um68p kullanıyorum . hdmi ile sorun yok . dp kablo ile freesync yi açtıgımda görüntü kayıyor bazen çizgi geliyor bazen görüntü gidip geliyor bazen düzeliyor bazen çıldırıyor . . yani sonuç olarak freesync açınca çıldırıyor monitör . hdmi ile sorun yok . riser aktarmalarda freesync destegi mi yok acaba ? konuya vakıp olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba ?

lg 29um68p monitör
rx480 rog strix GPU
windows10 64 bit 1809 sürüm
O
5 yıl
***PC DESK CASE PROJEM*** MASA KASA!
PC DESK CASE PROJEM


Öncelikle belirtmek isterimki güzel bir bilgisayar masa olsun isteyenler hem zamandan hemde biraz meşakatli bir iş bilgileri olsun

Masanın ebati 80 uzunluk 75 yukselik 115de genişlik mevcut 3cm profilden iskele kestim yanları plywood ile kapladım Cnc ile fan deliklerini açtım yazıyıda cnc ile yazdım.
sonra siyaha buyadım.Önce 3cm profilden iskele yaptım sonra 1cm plywooddan yanları kapattim bilgisayar kasası önünü testere ile kestim plywooda delik çatim içine koydum.Parçalari içeri yerleştireceğim için yukarıya power için yer açtim.
Bilgisayar parçalari için 23cm yüksekliğinde 73cm genişliğinde 40cm uzunluğunda bölme yaptim.Tabana 1cm kalınlığında plywood koydum üstüne köşelerine gelecek şekilde kırmızı led döşedim.
Anakart ledleri kırmızı fanlar kırmızı ekran kartinida kırmızı yapacağım!
İlerleyen günlerde güncellenerek resimler yayınlanacaktır en son olarak bir video koyacağım
İyi seyirler

O
5 yıl
Bekar kızlara tavsiyem, talibiniz varsa evlenin.Çıtanızı çok yüksek tutmayın Ukraynadan mülteci gelirse rekabette zorlanısınız!
O
6 yıl
ekran kartı yeni sistemde açılmıyor eski sistemde açılıyor
arkadaşlar öncelikle merhabalar . sapphire hd 7950 ekran kartı i7 2600 işlemcili z77 anakartlı sistemhe hiç görüntü vermiyor direk onboard da başlıyor . aynı şekilde i5 2500k h61 li bir sistemdede aynı sorun ekranda hiç görüntü yok ama onboarda monitör çıkışını takınca onboarda geçtigini gözlemliyorum . lakin phonem x6 1055t li bir siteme ve dual core bir sisteme taktıgım zaman ekran kartını açıyor çatır çatırda oyunlara giriyor hiç bir sorun olmuyor . sorunu anlayamadım dostlar . anakartın biosunu sıfırladım vs olmadı . yardımlarınızı bekliyorum
O
6 yıl
Lian li tarzı masa/kasa yapmak istiyorum yardım
arkadaslar lian li firmasının son ürünleri gibi masa/kasalar tarzında bir kasa yapmak istiyorum . sitelerdeyim suntadan ucuz maliyetli bir kasa kasa yapacagım . birde akraba var mobilyacı istedigim gibi yardım eder bana . basit bir görünüşlü üstü cam bir masa .
http://www.yenisafak.com/teknoloji/lian-li%E2%80%8B-dk-04-hem-masa-hem-kasa!-2454875

bu modeldeki gibi yapmak istiyorum . altı sunta üstünede güzel bir cam tamamdır . lakin içini nasıl yapacagım düşünüyorum ve işin içinden çıkamadım . yardımcı olmak isteyen herkes 1 cümle dahi olsa yazabilirler . şimdiden teşekkürler
O
6 yıl
Anime paylaşma
Arkadaşlar benim gibi animeleri indirip harddiskte saklayan arkadalar var ise animeleri paylaşabiliriz diye düşünüyorum . ankaradayım 100 e yakın anime var degiş tokuş yapabilirz kotadan ve vakitten kurtulabiliriz :)
O
7 yıl
Ani fps düşmesi. Yardim beyler
Arkadaşlar uygun fiyatlı komple pc alıp donanımların bazılarını degistirdim . Lakin oyunlarda ani fps düşüşü oluyor . Lol de 1 saniyelik takımlar oluyor 200 fps alıyorum neredeyse. Bf1 de msi afterburner ile kontrol ediyorum fps 59 60 fps de iken 20 30 40 a kadar düşüyor. Gta 5 i de yükledim keza ayni şekilde takılıyor sürekli . Takilmadigi zamanlarda akici oyun . Sistemim i5 2300 msi 1050 gaming 2gb modeli. 150 liraya sıfır bir anakart aldım küçük bir anakart standart bir esonic markalı anakart h61 chipset. Sorun eken kartında mi anakartta mi hdd de mi bilemedim . Ramler ve hdd 4 5 yıllık standart hdd ve tam. Sanıyorum birşey darboğaz yapıyor ama ne ? Hd tune ile hdd taraması altta . Hdd mi eski kaldı sisteme yada oyunlara bilemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.