R

Yarbay
24 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
607 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
R
11 yıl
Logitech Mx Revolution Alıcı Problemi
Arkadaşlar severek kullandığım mx revonun maalesef alıcısını kırdım. Logitech ile iletişime geçtim yardımcı olmadılar.
Ebay ve benzeri sitelerdede bulamadım. Bu konuda bir fikri olan varmı acaba.
Çok sevdiğim mouse'u çöpe atmak istemiyorum...
Saygılar...
R
11 yıl
Win7 ve Win8 hız farklılığı
Arkadaşlar D-smart kullanıyorum binada fiber var, bayramdan önce Win 8 yükledim torrentte hızım 22 mgbite kadar çıktı ancak pc'nin fan problemi olduğu için servise gönderdim fanı değişip kendi orjinal win7 home basic'i yüklemişler fakat şuan hızım 8 mgbit seviyelerinde bunu arttırmanın bir yolu varmıdır? Yoksa sorun başka birşeymi? çözümediğim için sizlerinde fikirlerinin almayı düşündüm
R
11 yıl
Hepsiburada kitap indirimleri + ariel jel kapsül 5 tl
Arkadaslar dün Glenn meade kar kurdu ve sakkaranin kumları kitaplarının siparişini verdim, fiyat olarak Dr dan bile daha ucuz kitaplar var özellikle kargaların ziyafeti 14.30tl ve Glenn meade kitapları %30 indirimli ayrıca 30 tl alışveriş yapınca ariel jel kapsül 16 lı dag esintisi 18.90 yerine 5 tl

10 TL üzeri Kitap siparişlerinizde kargo bedava !
R
12 yıl
Alınık Glenn Meade kitapları
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Glenn Meade'nin kar kurdu, buz kapanı ve sakkara'nın kumları kitaplarını arıyorum, okuyupta değerlendirmek isteyen kitaplığında boş boş duran varsa almak isterim.
Bazıları yazacak yeri burası değil, biliyorum burası olmadığını lakin diğer ikinci el ürünlerinde çok geç sonuç alacağımdan buraya açma gereği duydum iyi forumlar.

Edit: İmla
R
12 yıl
Gleen Meade ikinci Mesih öneri
Arkadaslar bu kitabı okudunuzmu icerigi nasil? Spoiler vermeden biraz bahsedebilirmisiniz?
R
12 yıl
Alınık Rizzoli isles serisi
Arkadaşlar Tess gerritsen'in Rizzoli isles serisini almayı düşünüyorum malum 7 kitaplık seri ama bana Günahkar, İkiz Bedenler, Siliniş, Mefisto Kulübü, Ruh Koleksiyoncusu lazım, elimde cerrah ve çırak mevcut, tek kişiden almayı istiyorum ayrı ayrı havale ve kargo ödememek için. Tekliflerinizi pm den iletirseniz sevinirim.
Not: yeri burası değil diyen arkadaşlar olacaktır, bende biliyorum yerinin burası olmadığını ama kaç kişi diğer alışveriş bölümünde bu kitapları satar ki?
R
12 yıl
Cerrah tarzı kitap önerisi
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi cerrah tarzı kitapları arıyorum varsa önerilerinizi alabilirmiyim?
R
12 yıl
Gevey 5.1.1 Aktivasyon ?
Arkadaşlar bir konuda yardım isteyecektim sizden..Elimde geveyle kullandığım İsveç tele2 kilitli,5.1 sürümlü bir iphone 4s var...
Ben jb li kullanmak istediğimden 5.1.1 e güncellemek istiyorum...Aktivasyon ekranını aşmak için nasıl bir yol izlemeliyim ?
R
12 yıl
İphonedelivery İletim raporu
Arkadaslar bildiginiz üzere iPhonedelivery smsler de iletim raporu olarak kullandığımız bir tweak ancak sürekli yani hemen hemen hergün kendiliğinden iptal oluyor, kaldırıp tekrar yükleyincede sorun düzeliyor ben bitesms kullanıyorum sorun bundan kaynaklı olabilirmi? Yada aynı sorunu yaşayan baska arkadaşlarda varmi?
R
12 yıl
Şah Mat
Okuyan varmı arkadaşlar nasıl bir kitap?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.